Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.824.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

lacko - berankis 2 @ 2,00 bum 19e

2:0 {#} bam berankis fulo u prvom setu set loptu i bam odusto od meca ceka helsinki da udje u top 100 idiot trebo sam znat da mu finale dosta

edit

boussu - antwerpen 2 @ 2,60 bum 19e     0:2 {#}

juventus - palermo 2 @ 7,00 bum 15e      3:0 {#} palermo vljda najgori gost u ligama petice uz espanyol 

edit

bofors - leksand x @ 4,20 bum 19e   {#}

ofi - aris 2 @ 2,85 bum 21e         {#}

gijon - getafe 2 @ 3,00 bum 21e     {#}

luzern - grasshoppers x @ 3,70 bum 21e   {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 20:49 (Tcherot).
16 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
Xbox360 Modder kaže...

Šta mislite na pobjedu Medveščaka danas ?

Već su ih pobjedili kao gosti sa 5 golova razlike i mislim da mogu opet.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Dobio dojavu Osasuna-Rayo Vallecano pol/kraj 2/1 kvota 25

EDIT: I ja sam kreten što slušam svakakve ljude. 

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 12:41 (the_freefighter21).
17 godina
neaktivan

getafe prejaki vodi 1-0 prime gol u 45 + 5 sudackoj nadoknadi sad poberu crveni na nacin da isti lik u 2 minute dobi 2 zuta prejako prejako 

stromsgodset - valeranga 2 @ 3,20 bum 19e

odd grendland - sogndal 2 @ 5,50 bum 19e

17 godina
neaktivan

danas pokolj luzern x mi igra do 80 minute i onda crveni i gol 2-1. getafe vodi do 5 minute nadoknade poluvremena i dobe gol pa onda 2 zuta isti lik u 2 minute i jos na kraju dobe gol minutu prije kraja.pokolj .skorom me i aris usro vode 1-0 i dobre u 80toj crveni vec sam vidio da jedu gol u 90' ali ofi dobili 2 crvena u razamaku minutu eh da valeranga koja poved pa u zadnjih 15 minuta zgube tekmu a bore se za evropu.sve kaj igro cudno.neznam zakaj se nedjeljom kladim.svi govore da je crni ponedjeljak ali nedljeom uvijek najvise love zgubim

eto jedna dojava kak bi vi rekli tj lik koji mi je znao dati tu i tam turke prelaz 2 puta od 10 he he he je cal bilo tocno pa ko voli nek izvoli ja cu popratiti

sporting - braga poluvrijeme kraj 2/1 @ 30 bum 9e {#} da mi nebi bilo posle zal ak eventualno udje

a od mene 

granada - mallorca 2 @ 3,00 bum 30e

16 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

danas pokolj luzern x mi igra do 80 minute i onda crveni i gol 2-1. getafe vodi do 5 minute nadoknade poluvremena i dobe gol pa onda 2 zuta isti lik u 2 minute i jos na kraju dobe gol minutu prije kraja.pokolj .skorom me i aris usro vode 1-0 i dobre u 80toj crveni vec sam vidio da jedu gol u 90' ali ofi dobili 2 crvena u razamaku minutu eh da valeranga koja poved pa u zadnjih 15 minuta zgube tekmu a bore se za evropu.sve kaj igro cudno.neznam zakaj se nedjeljom kladim.svi govore da je crni ponedjeljak ali nedljeom uvijek najvise love zgubim

eto jedna dojava kak bi vi rekli tj lik koji mi je znao dati tu i tam turke prelaz 2 puta od 10 he he he je cal bilo tocno pa ko voli nek izvoli ja cu popratiti

sporting - braga poluvrijeme kraj 2/1 @ 30 bum 9e {#} da mi nebi bilo posle zal ak eventualno udje

a od mene 

granada - mallorca 2 @ 3,00 bum 30e

Jooj da si mi prije rekao za ovu dojavu. A nema veze, drugi put {#}.

Što je ustvari taj prijelaz, nikako da skužim?

16 godina
neaktivan

Poluvrijeme/kraj.

Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
16 godina
neaktivan

Sve te dojave su za k...

Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
15 godina
neaktivan
Nekad se i posreci. Dojava kvota 25, da je ulozio 5 dobije 125, ako izgubi nije puno izgubio. Sve je super dok je dojava besplatna xD.
16 godina
neaktivan

Prije ću sam pogodit 25 kvotu nego da mi netko dojavi i popušim 5 kn :))

16 godina
neaktivan

Ja ne vjerujem. Na zadnja 3 listića fulam 1 par, još najveći zicer među njima {#}.

14 godina
neaktivan

Mislio sam da se necu javit u temu od sramote , no moram ..

Nek mi neko spomene jos jednom ime " Ajax " - {#}{#}{#}

Mislim da sam dovoljno rekao ... 

Posjetite internet radio Firma illegal ! :) http://www.firma-illegal.co.nr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 23:14 (fakEEE).
17 godina
neaktivan

info ko info sporting ih sabio u par minuta prvog poluvremena i tak ostalo do kraja kao sto rekog ne ocekujem nista od tih infa ali odigram sitno da nebi bilo zao jer par puta uslo

a mallorca je kulminacija najcudnijeg dana od kad se kladim , trebam li reci da je mallorca povela i da su dobili 2 gola u par minuta u ritmu cijelog dana i onda magicni kisobran i void nogomet.void nogomet kad se tekma vec igrala nikad nisam dozivio moram reci {#}

robert - struff 1 @ 1,55 bum 40e  robert  uzasna sezona na rubu top 100 108mi pa vjerujem da ce si dati truda.struff nije nis specijalno indoor.

2:0 {#}

zeballos - martin 2 @ 2,50 bum 19e   iako je zeballos 111 igrac svijeta jednostavno je piz... pogotovo kad je favoriziran od kladionica.martini nije nis posebno ali dva puta je namucio ove sezone tursunova koji je solidan igrac na tvrdim podlogama.recimo da zebi nikako ne vjerujem u ulozi favorita a i ne igra bas neki tenis kad mu stvari ne krenu zeljenim tokom nije fighter

1:2 {#}

edit

d moskva - kazan x @ 4,20 bum 19e   susret dve ponajbolje ekipe khl a vec par sezona , d moskva specijalno dobri ove sezone.kazan malo sepa ali tipicno sepanje tijekom sezone playoff momcadi.moskva u zadnjih 10 domacih nema produzetke a bogme ni kazan u zadnjih 10 nema produzetke.stvarno puno za hokej iako su dobre momcadi u pitanju i najbolji  u 5 tekmi odigraju produzetke bar jednom.sad su jedan protiv drugog podjednako jaki i vrijeme je za jedan tjesan mec

torpedo - niznekamsk 2 @ 3,30 bum 19e.  gosti su zadnju tekmu na gostovanju dobili super jaki dinamo moskva a prije toga dogurali se do ot sa zadnjih 4 gostovanja triput su slavili .s druge strane imamo odlicno domacina torpedo koji nemoze izgubiti doma u zadnjih 6 domacih svaki put su slavili bili regularno bilo u produzecima.eh sad svakoj seriji mora doci kraj i mislim d gosti u tvrdoj tekmi mogu slavit

5:0 {#} torpedo jednostavno neunistivo doma 

edit

aarhus - silkeborg 2 @ 3,00 bum 19e aarhus ove sezone jos nije porazen ni doma ni u gostima vrijeme je za jedan podbacaj a di bolje nego protiv silkeborga s kojim imaju negativan h2h 4-5-10  

0:2 {#}

biala - lech 2 @ 2,00 bum 27e lech inace vrh poljskog nogometa vec tri kola prvenstva nezna za pobjedu.vrijeme je za jednu gostojucu pobjedu protiv protivnika s kojim imaju h2h 2 pobjede i jedan neodlucan

rapid b - medias 2 @ 6,50 bum 15e  vrijeme je za jedan tipican rumunjski veliki favorit kiks.rapid jako dugo nije zabiljezio poraz u rumunjskoj sve tamo od sedmog mjeseca.medias igra toplo hladno no dobri su protiv velikih ove godine vec su dobili cluj u gostia i steauu doma.

5:3 {#} show must go on nedjelja mi se nastavlja ahh ko prstom da ih biram ove cudne meceva .gosti rano 2-0 povedu za moj 6,5 koeficijent i naravno gol pred kraj poluvremena ali ni to nije dosta nego crveni i penal 2 minute prije poluvremena ihha.reko ok.u drugo se farsa nastavlja 3-2 rapid crveni i penal za medias 3-3 10 na 10 10 minuta do kraja pam 2 minute posel crvenog rapid opet zabija i pam rapid opet zabija u zadnjim sekundama.ok falio je koji autogol da bude jos zanimljivije

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 23:14 (Tcherot).
17 godina

mislim ovako za sutra odigrat, lagano..pa šta kažete..

i ja navijam za Dinamo, al budimo realni, nemaju šanse sutra....

15 godina
Hacker002 kaže...

mislim ovako za sutra odigrat, lagano..pa šta kažete..

i ja navijam za Dinamo, al budimo realni, nemaju šanse sutra....

što će ti takav listić? samo možeš prokockati 20 kuna bezveze,nisu baš svi parovi na tom listiću sigurni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Albino-Reggina 2

Santander-Malaga 2

Tottenham-Aston Villa oba daju gol

Birmingham-Burnley 1

Lyon-Ajax oba daju gol

Man.United-Benfica 1

Otelul-Basel 2

Trabzonspor-Inter oba daju gol

Napoli-Man.City oba daju gol

5 kn ulog, ev. dobitak 1366kn

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
17 godina

pa koji k**** da igram onda, sve je žali Bože

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

pa koji k**** da igram onda, sve je žali Bože

Ovo Rebelsyjevo mi se sve jako sviđa, osim ovog para s Baselom.

13 godina
protjeran
rebelsy kaže...

Albino-Reggina 2

Santander-Malaga 2

Tottenham-Aston Villa oba daju gol

Birmingham-Burnley 1

Lyon-Ajax oba daju gol

Man.United-Benfica 1

Otelul-Basel 2

Trabzonspor-Inter oba daju gol

Napoli-Man.City oba daju gol

5 kn ulog, ev. dobitak 1366kn

Makni Albino, Otelul, Birmingham, uloži 50kn, i igraj 5/6 sistem.

17 godina
odjavljen

zašto ja mislim da će sutra vilareal dobit bayern{#},mogli bi a dobar je koef. treba probat

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina

Sutrašnji..

17 godina
neaktivan

malo nocnih amera nhl da se igramo

Washington-Phoenix 1 @ 2,00 bum 29e          {#}

Dallas-Edmonton x @ 4,00 bum 29e             {#}

Philadelphia-Carolina x @ 4,10 bum 29e          {#}

Edit

danas opet kombinirano hokej i tenis

astana - minsk 2 @ 2,75 bum 10e    iako je minsk tipicna domacinska momcad van rusije u khlu kao i riga vrijeme je za jednu gostojucu pobjedu nakon dugo vremena.napad platt i laine svakako mogu probiti bilo koju obranu, a astana nije poznata po under obrana igri.nakon jako loseg pocetka sezone astana se dize no ja im ne vjerujem jer tu rupu u obrani jos nisu popunili nanizali su u 6 tekmi 4 pobjede no objektivno nemaju roster da odrze tempo i ja danas dajem prednost minsku

2:6  {#}

Przysiezny - Beck 1 @ 3,00 bum 10e beck je trenutno 100 igrac atp i bori se da tu ostane ili spusti ispod 100 , dok przy tipicno drvo jakog servis koji ga i ne sluzi u zadnje vrijeme i malo igre.cijelu sezonu prilicno los i onda zasto ovo.pa beck mi se cini da pada u snazi ali glavni razlog je da je helsinki przyev turnir 2009 ga je osvojio 2010 je igro finale

omsk - amur x @ 4,40 bum 10 e  ove sezone vec su 3 puta igrali  nakon prvog dvomeca amur je imo dvije pobjede obje u gol 2 razlike.eto opet dvomec di je proslo kolo omsk slavio 3-2 opet na jedan gol razlike.inace zanimljivo nikad nisu igrali ot u h2h 7-3 omsk ima bez i jednih produzetaka.sve njihove tekme su isle na gol 2 razlike igral isu proslo kolo zajedno i oboje nisu presvjezi vrijeme je konacno za jedne produzetke

1:2 {#} i opet mi propadne x hokej u margini jednog gola ovaj put sam imo dobitak cak do pet minuta prije kraja zadnje trecine bammmm ili 1-2 ili 2-3 fulam x

klizan - brown 1 @ 2,00 bum 10e

iako je brown mozda bolji za ovakve podloge ove sezone je paradoksalno igro puno vise zemlju.ono zasto odabirem klizana koji je ujedno i bolje plasiran igrac i sa boljom vrijednosti koeficijenta u ovoj okladi je da brown nezna vracat servis ljevacima.brown je izrazito los protiv ljevaka .kladionice favoriziraju browna jer je klizan putovo iz brazila prije par dana sto svakako treba uzeti u obzir.no brown nije tako zahtjevan tip igraca da se puno mora kretat to je servis i poen u 2 izmjene.otvoren mec sa za i protiv oba igraca idem na koeficijent i ljevorukost klizana

0:2 klizan se nije oporavil od leta

edit

berrer - heliovaara 1 @ 1,40 bum 10e  berrer na rubu top 100 protiv domaceg decka i svasta je tu moguce.heliovaara je imo solidnih rezultata prosli mjesec po americkim chelengerima ali nije se susreta sa atp level igracima kao sto je berrer koji se ujedno bori da udje u top 100 

ilhan - zopp 2 @ 1,60 bum 10e  turcin nekad solidan stalan posjetitelj atp level turnira sada je osudjen na chelengere iako je relativno blizu top 100  nemogu igrati na njega igra jako los tenis specijalno indoor 1-9 skor.i ove godine je vec bio ponizen od zopa u stokholmu , zopa koji voli ove sjevernij turnire ,lani je igro cetvrtfinale ovdje

1:2 {#}

junqueira - cervenak 1 @ 1,60 bum 10e   junq na rubu top 100 trenutno 103 na turniru na kojem je lani igro finale protiv cervenaka koji je solidan ali ne toliko motiviran na kraju sezone.

Atlant Mytischi - Vitjaz Chehov x @ 4,60 bum 10e jos jedan uzaludan pokusaj trazenja x u khlu no sta ces nemogu si pomoci.mystischi u velikom nizu i ne vjerujem da chehov moze pobjediti , znaci ostaje x ili pobjeda domacina koja je i po koeficijentu najizglednija.n oja ne volim kad domacin u khlu ima tak mali ispod nmekih za hokej normalnih 1,8 koeficijent a i nemogu si pomoci pa sljedi jos jedna uzaludan x

3:2 {#}  moj najcesci rezultat naravno cijelu trecinu gosti imali za x ali nista .kad ja igram iks vi se kladite u tocan rezultat 3:2 i 2:3 ako gdje to ima za uzet 

edit

gonzalez - duckworth 2 @ 4,00 bum 10e mislim da se splati probat odigrati na mladog australca punog zelje za igrom protiv prekaljenog gonazaleza koji ima finale i polufinale chelengera 2 puta protiv berlocqa u nizu

duckworth nije nastupio {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 20:25 (Tcherot).
15 godina
neaktivan

prvo sam ulozio 2kn na utrke pasa,osvojio 15kn i onda jos 113kn{#}

17 godina
neaktivan

toliko sam lud od ovog hokeja da cu jos ludje na nogomet ligu prvaka 

galati - basel 1 @ 4,70 bum 10e

manchester - benfica x @ 3,90 bum 10e 

15 godina
neaktivan
snupix kaže...

prvo sam ulozio 2kn na utrke pasa,osvojio 15kn i onda jos 113kn{#}

jbenica je kad sa 1 ili 2 kn pogodis koeficjent oko 100 (perfekta-tj. pogodis koji ce pas biti prvi a koji drugi) ... to su bili dani {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 20:29 (rebelsy).
13 godina
protjeran

Mrtvi CSKA...di mi bila pamet?

16 godina
neaktivan

Linz did it again{#}. Stvarno znaju kako razraditi taktiku i uvjeriti protivnika da će dobiti, protivnik se opusti, i onda u trećoj trećini rokaju. A da, rezultat 3:4 za Linz {#}.

13 godina
odjavljen

Jedan lagani!

17 godina
neaktivan

bachinger - paire 1 @ 1,91 bum 18e 

bachinger s puta iz brazila pa mu je to otegnuta okoklnost dok paire igro prije par dana finale i osvojio salzburg te isto nebude svjez.paire se uspio salzburgom ugurat u top 100 trenutno je 94ti dok bachinger je malo iznad 107 pa ima motiva na ovom turniru pokusat prema top 100.bachinger ga je vec jednom dobio ove godine 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:47 (Tcherot).
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Jedan lagani!

ovako šta apsolutno treba izbjegavati, uložit 200 da bi zaradio 100 nema smisla, prije sam i ja tako igro dok nisam zalomio puno veće svote, nakon toga nikad više

Hrvatska vidje svakojakih čuda, al' ne nađe štrika za toliko juda
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice