Kako zaraditi preko interneta zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 11.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako zaraditi preko interneta

PAY TO CLICK Da vam pojednostavimo. Najvažnija stvar za upamtiti je da pay-per-click nije nikakva prevara! Riječ je o sasvim jednostavnom principu reklamiranja, koji vam, nakon registracije na njihovu stranicu, daje listu reklama na koje vi klikate. Stranice plaćaju svoje reklamiranje njima, a vi dobivate "dio kolača" od njih, to je osnovna logika. Pay-per-click stranice vas „tjera“ da gledate te reklame tako što se morate zadržati na svakoj stranici 30 sekundi (iako zavisi, na nekim je vrijeme i nesto drugačije, ali u prosjeku se vrti oko 30s). Hehe, smijesno, ne morate ih čak ni pogledati, samo čekate 30 sekundi i kraj priče. 

Znači, na svakoj reklami morate ostati (recimo) 30 sekundi i nesmijete imati više reklama otvorenih odjednom. Za to vrijeme vi niste obavezni gledati reklamu: slobodno surfajte ili se bavite bilo čime drugim dok ne otkuca 30 sekundi, vidjet ćete, ima tajmer. Svaki oglas donosi (zavisno od stranice, ali većinom) 1 CENT i dozvoljeno ga je otvoriti jedan put dnevno. Zarada se ne čini nesto velikom, čista matematika, evo primjera:

10 ponuđenih reklamnih stranica x 0,01 $ = 0,10 $ dnevno

0,10 $ dnevno x 30 dana u mjesecu = 3 $ mjesečno! 

Zvuci smiješno zar ne? Iako, i tri dolara mjesečno su bolje nego ništa, s obzirom da ne ulažete APSOLUTNO NIŠTA! E sad, u čemu je "caka" i stvarna zarada? Caka je u takozvanim refferal-ima – ljudima koje vi preporučite za ove stranice, tj. ljudima koji su se na stranice registrovali preko vaseg link-a. POENTA: Vi za svaki njegov klik dobijate jednako onoliko koliko i oni sami, s tim da cijene po kliku variraju od stranice do stranice... Neke daju više, neke manje... Znači, idemo opet na malo matematike (naprimjer):

VI: 10 ponuđenih reklamnih stranica x 0,01 $ = 0,10 $ dnevno

1 vaš refferal = isto toliko

= 0,20 $ dnevno za vas!

Ako isto uzmemo za primjer sa 20 refferal-a i ovim istim parametrima zarade po kliku i brojem reklama, onda je matematika slijedeća:

» Vas klik na 10 reklama dnevno = $0.10
» Klik 20 vaših referrala na iste te reklame = $2.00
» Vasa ČISTA dnevna zarada = $2.10
» Sedmična zarada = $14.70
» Mjesečna zarada = $63.00

Ovo već nije loše, zar ne? Isplata se vrši, većinom, preko AlertPay-a ili PayPal-a...
Ako imate web stranicu, ovo je prilika da dovedete posjetitelje na nju. Zarađeni novac možete konvertati u klikove na svoju stranicu - VI postajete jedan od ovih „oglašivača“. Jedan prikaz košta (opet, zavisno od stranice, ali u prosjeku) 2 centa, ali ako zarađujete preko vaših referala, možete dovesti gomilu posjetitelja na svoj site 

Za početak, morate otvoriti online račun na koji če Vam se isplačivati novac putem čeka kojeg čete dobiti na svoju kučnu adresu. Trenutno najpopularnija i najsigurnija stranica za otvaranje takvog računa je: AlertPay nešto više o AlertPay
za registraciju na AlertPay 
REGISTRACIJA ALERTPAY link ispod

https://www.alertpay.com/login.aspx?

Učlanjujete se na razne PTC stranice (sajtove) i otvarate ponuđene reklamne stranice. Te stranice su plaćene od strane sponzora, a sajt na kome ste se registrirali plaća vas. 
Vaš„silni“ posao je da dnevno par minuta provedete ispred računala i „odklikate“ ponuđene reklame. Reklame Vam se otvaraju klikom na Surf ads, View ads, ili samo Surf, koje se nalazi u gornjem lijevom ili desnom uglu sajta na kojem ste registrirani. Potrebno je ostati 30 sekundi na svakoj reklami i tada ju zatvorite i idete na sljedeću (ne možete paralelno imati otvorene dvije ili više reklama). Ne trebate štopati vrijeme kad ističe tih 30 sekundi, već na svakoj stranici imate neku vrstu brojčanika koji to radi za vas. Što je najvažnije, NE TREBATE uopće gledati te reklame. Važno je otvoriti ih i čekati da istekne vrijeme. 

??? Sad se vjerojatno pitate ???

- Pa koja korist od tih reklama ako ih nitko ne mora gledati? 
- Zašto bi nas sajt plaćao (a njega ti sponzori) ako se te reklame neće gledati? 

E pa odgovor je jednostavan: Ipak ima nekih koji će i pogledati te reklame (koje i nisu tako dosadne). Ja osobno nerijetko pogledam sve reklame jer zna se u njima naći i štogod korisno. Ti „neki“ vjerojatno sponzorima osiguravaju dovoljno da oni i dalje plaćaju sajt, a sajt nas.

Kako početi zarađivati

Što je više reklama na određenom sajtu to je veća zarada. Broj reklama, i koliko ćete biti plaćeni po kliku, ovisi o sajtu na kojem ste registrirani. 

Prosječno – 1 klik = 0.01$. 

Čim se registrirate postajete Standard member i to je SASVIM besplatno. Dnevno Vam je ponuđeno od 4-12 reklama. Ne trebate uložiti baš ništa a možete zaraditi puno samo ako ste strpljivi. Sad vjerojatno računate ovako:
Ako klikam 10 reklama dnevno (0.01$ po kliku), danas ću zaraditi 0.1$ (10 centi), što znači da za 30 dana zaradim 3 $. 
To je malo, ali da postane PUNO potrebni su vam referrali. 
Što su referali

Referali su ljudi koji isto tako klikaju kao Vi
Imamo 2 vrste referala: 

1) direktni i 
2) kupljeni / iznajmljeni

DIREKTNI – oni koji su se registrirali preko Vas. To mogu biti Vaši prijatelji, rodbina ili bilo tko kome ste dali link za registraciju

KUPLJENI / IZNAJMLJENI – Svaka PTC stranica ima ponudu kupnje ili iznajmljivanja referala. Referali se mogu kupiti ili iznajmiti na mjesec dana

VAŽNO!!!
Nemojte se prestrašiti i pomisliti „Aha, znači u tome je kvaka, ipak mi treba neka lova“. To nije istina. Imate npr. sajtove na kojima za 3$ možete iznajmiti 10 referala. (ne zaboravite da ste 3$ zaradili sami bez ikakvog ulaganja, za samo 30 dana). Tih 10 referala koje iznajmite vam zarade 30 $ na mjesec.

Vi sami – 10 reklama (0.01$ po kliku) = 0.1$ za jedan dan 
10 referala = 1$ za jedan dan
Za 30 dana imate 30$

Kad pomislite da je 30$ za 30 dana malo, onda se malo vratite unazad i upitajte se koliko ste vremena izgubili i je li se isplatilo. Formula za veću zaradu ako ne želite ulagati puno vlastitog novca je da paralelno radite na više PTC stranica i tako se vaša mjesečna zarada VRLO, VRLO LAKO može čak povećati i za 5-6 puta. Kao što sam rekao, vrlo je važno biti strpljiv i ne biti skeptičan i ono najvažnije – PROČITATI OVO DO KRAJA…

Iz vlastitog iskustva vam mogu reći da je ovdje zarada sigurna i da vam sigurno neće biti žao kad jednom krenete. Ja osobno imam 2 razloga zašto ovo pišem i pokušavam vam sugerirat dobar način zarade:

1) što nas je više na tim PTC stranicama, one će duže opstati i veća je mogućnost zarade
2) registriranjem preko ovih linkova ja dobivam direktne referale – znači da ako se registrirate preko ovih dolje linkova, mene sajt na kojem se registrirate nagrađuje zato što sam im „doveo“ još jednog člana (nemojte pomislit da sam ja neki veliki dobročinitelj i da mi je najvažnije da budu sretni svi oko mene i da imaju puno love, ........… Budimo realni – ovo ide u korist i vama i meni

LINKOVI ZA REGISTRACIJU :

http://www.bux3.com/?r=harexxx97

http://www.onbux.com/?r=harexxx97

http://bux.to/?r=harexxx97

http://www.waoindia.com/index.php?ref=haris1997

http://computers.bosnianforum.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 9:26 (hare97).
14 godina
neaktivan
Kako zaraditi preko interneta

Ili da smisle svoj projekt i naprave svoju stranicu i uz malo ulaganja ako projekt uspije mogu više zaradit.
Ili da izađu van i nađu si posao. 

14 godina
Re: Kako zaraditi preko interneta

16 godina
neaktivan
Re: Kako zaraditi preko interneta

hare97 kaže...

nemoj prodavati maglu, ovdje si samo ovo stavio da načućeš kojeg referala, jer kao što si i sam rekao - u mjesec dana će ti donijeti 3$

a ako ih imaš samo 10, to ti je 150 kn a nisi prstom mrdnio.

da si bi fer i kada si već tako dobrodušan, i darežljiv i kada NITKO do sada ne zna za ovakve stvari - zašto onda nisi stavio link do original stranice, a ne preko referala, jer ćeš ti sada zaraditi isto koliko i ja. a meni se to ne sviđa da netko na mojoj grbači zarađuje {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice