Zanima me kako da uplatim novac sebi na racun Hypo banekk (MasterCard) ako mi je sluzbenica rekla da nemogu sam si uplatiti (maloljetan)?
Jel mogu nekako preko poste?
Zanima me kako da uplatim novac sebi na racun Hypo banekk (MasterCard) ako mi je sluzbenica rekla da nemogu sam si uplatiti (maloljetan)?
Jel mogu nekako preko poste?
Jel se moze preko opce uplatnice u posti?
Ali kako?Ja u banci ne smijem sam jer sam maloljetan ali imam svoju karticu!Dok u posti smijem.Jel mogu onda u posti s onim brojem na kartici?
Ali kako?Ja u banci ne smijem sam jer sam maloljetan ali imam svoju karticu!Dok u posti smijem.Jel mogu onda u posti s onim brojem na kartici?
Mozes i u posti i u Fini...
Cekaj je li ziro racun isto sto i tekuci racun?
Staviti cu dolje slike pa ako mi mozete malo objasniti?
Žiro račun i tekući račun su različiti pojmovi. Više o tome možeš pročitati na linkovima ispod:
Što se tiče uplatnice iz attachmenta, u tvom slučaju se radi o uplati na žiro račun u Hypo Alpe-Adria banci ako me pamćenje dobro služi...
Cekaj je li ziro racun isto sto i tekuci racun?
Staviti cu dolje slike pa ako mi mozete malo objasniti?
Ovaj broj kojeg si zaokruzio je broj kartice, ne broj ziro racuna. Broj ziro racuna ti pise najcesce ispod tog broja lijevio.
Znaci ja nemogu sebi na tekuci racun uplatiti preko poste tj opce uplatnice?
Znaci ja nemogu sebi na tekuci racun uplatiti preko poste tj opce uplatnice?
Mozes!
Koji broj onda trebam upisati.Onaj ipod mog imena ili onaj s poledjine kartice?
eyy , koliko je potrebno vremena da taj uplaćeni novac bude dostupan na ulaćenom računu nakon uplate??? jer meni još nije stigao taj novac a prošlo je već 2 dana ????????????????' :(((((
eyy , koliko je potrebno vremena da taj uplaćeni novac bude dostupan na ulaćenom računu nakon uplate??? jer meni još nije stigao taj novac a prošlo je već 2 dana ????????????????' :(((((
trebalo bi bit za dan gotovo, odi do banke gdje si uplatio i raspitaj se o tome
Ne znam kako je u Hypu, ali u Zagrebačkoj i Privrednoj postoje bankomati preko kojih si možeš uplatiti lovu na račun.
jel zna netko jel se moze slati novac sa druge kartice na ovu? ne nađem broj računa...http://www.hypo-alpe-adria.hr/home.nsf/pages/gra%C4%91anstvo-kartice-prepaid_refresh_kartica-mastercard_prepaid_refresh_kartica-62