Jedino da nazoveš vidovitog Milana pa da ti veli kaj bude za deset godina.
Jedino da nazoveš vidovitog Milana pa da ti veli kaj bude za deset godina.
Pitam lijepo -.-

13 godina.
Narasti ćeš koliko ćeš narasti. Prestani nositi 43 jer svi znamo da ti noga nije tolika i da cipele tog broja nosiš kako bi zadivio prijatelje iz razreda (i kako, kada ti gosti dođu, mama može pričati kako si odrastao i kako već nosiš 43 ako živite u seoskom okružju).
Nije bitno koliko ćeš narasti, bitno je da se spremiš na razočarenja koja će ti život donijeti.
Bog mi je svjedok, nije prošao dan od moje trinaeste da nisam poželio da se nikada nisam niti rodio.
13 godina.
Narasti ćeš koliko ćeš narasti. Prestani nositi 43 jer svi znamo da ti noga nije tolika i da cipele tog broja nosiš kako bi zadivio prijatelje iz razreda (i kako, kada ti gosti dođu, mama može pričati kako si odrastao i kako već nosiš 43 ako živite u seoskom okružju).
Nije bitno koliko ćeš narasti, bitno je da se spremiš na razočarenja koja će ti život donijeti.
Bog mi je svjedok, nije prošao dan od moje trinaeste da nisam poželio da se nikada nisam niti rodio.
Ne vjeruješ?! Oćeš da ti slikam sta piše na patikama??

Hoću tvoju bosu nogu naslonjenu na džon tenisica.
Hoću tvoju bosu nogu naslonjenu na džon tenisica.
Evo ti moje patike za košarku

Nisi uslikao broj na tim tenisicima tako da, što se mene tiče, mogao si uzeti i neke 42 i uslikati tu sliku.
Istraživanja doista potvrđuju.
Zašto misliš da je bitno biti visok? Ja sam visoko skoro 200 i nikad mi to nije značilo ništa u životu.
Kako ide sedmi razred?
Neznam,jednostavno želim imat min. 190 iako ne vjerujem da bi ikad mogao biti toliko visok. Svi mi govore da cu imat al teško. Ja sam osmi razred. Samo sam u školu kreno sa 6,5 godina

Teško, da. Vjerojatno nećeš.
Evo ti izvrstan savjet, nemoj se nikada uzdati u ono što ti odrasli govore i ono što govoriš samom sebi.
Od trenutka kad se rodimo, stavljeni smo pod kušnju lažne nade:
- Govore nam da smo lijepi
- Da smo pametni
- Hodajuće enciklopedije
- Da smo dobri
- Da smo inteligentni
- Da imamo šansu u životu
- Da ćemo naći pristojnu gospođicu za sebe
- Da ćemo imati dobar posao
- Da će se trud isplatiti
- Da će doći bolje vrijeme
Sve pod utjecajem svoje neiskrenosti i zapadnjačkih medija. Ništa od toga ne čuvaj za sebe. Pripremi se da udariš u zid jer ćeš ga udariti jako. Uskoro ćeš umrijeti, a zatim čekati još 70 godina da nestaneš s ove planete.
Evo ti izvrstan savjet, nemoj se nikada uzdati u ono što ti odrasli govore i ono što govoriš samom sebi.
- Da smo pametni
- Hodajuće enciklopedije
- Da smo dobri
- Da smo inteligentni
Sve pod utjecajem svoje neiskrenosti i zapadnjačkih medija. Ništa od toga ne čuvaj za sebe. Pripremi se da udariš u zid jer ćeš ga udariti jako. Uskoro ćeš umrijeti, a zatim čekati još 70 godina da nestaneš s ove planete.
Hvala na savjetima. Sta misliš koliko bi mogao biti visok ?

Sta misliš koliko cu biti visok?
Mislim, znam dosta o visini, proveo sam mnogo vremena na ovom forumu i vidio sam dosta visokih ljudi u svoje vrijeme, ali ne vjerujem da ćeš prijeći 178.
- Da smo pametni
- Hodajuće enciklopedije
- Da smo dobri
- Da smo inteligentni
sigurno jedno dva metra možda i 3 čak

Mislim, znam dosta o visini, proveo sam mnogo vremena na ovom forumu i vidio sam dosta visokih ljudi u svoje vrijeme, ali ne vjerujem da ćeš prijeći 178.
Zašto misliš to??

Metoda 1: Takozvana "Levis" Uzmeš dva konja ili magarca. Ruke ti zavežu za jednog a noge za drugog. Zatim te ti konji rastežu dok ne postigneš željenu visinu.
Metoda 2: Primiš se rukama za prečku a za noge zavežeš uteg. Ponavljati do željenog rezultata
U mog strica, osam kobasica, sedam prži osmu strina drži.

Imam 13 god. za 4 mjeseca punim 14,visok sam 165 cm .... Da li je to normalno ??