@ Deus..
... Manitu/Avatar ? jel to ono što su u Independenceu koristili za upload s iMaca na MotherShip?
- To je CooL. Jače od peek/poke-a...
@ Deus..
... Manitu/Avatar ? jel to ono što su u Independenceu koristili za upload s iMaca na MotherShip?
- To je CooL. Jače od peek/poke-a...
Ovo je trenutno najveći dipl. ing. dr. msc. hacker na forumu. Ovdje se nalaze njegovi postovi.
Vratio se Goran-Hacker na forum, sad se zove -Black Hacker-... Čak se i predstavio. 
Vratio se Goran-Hacker na forum, sad se zove -Black Hacker-... Čak se i predstavio. 
Inace ne volim postati ovakve poruke, ali ovaj decko je genijalac!
Evo moj prijedlog. Ovo ce mi biti mozda prezadnji dan ovdje. Pa ako zelite mogu napraviti jako (MISLIM JAKO) mocan Virus Maker. Ja cu biti programer , a virus maker ce biti pisan u vb.netu. Ako zelite "staviti" neki prank ili neki zlocundi virus postajte ga ovdje.
Citam mu poruke, to mi je nova tema Humor :-D Odsad pratim novog autora :-D
Inace ne volim postati ovakve poruke, ali ovaj decko je genijalac!
Evo moj prijedlog. Ovo ce mi biti mozda prezadnji dan ovdje. Pa ako zelite mogu napraviti jako (MISLIM JAKO) mocan Virus Maker. Ja cu biti programer , a virus maker ce biti pisan u vb.netu. Ako zelite "staviti" neki prank ili neki zlocundi virus postajte ga ovdje.
Citam mu poruke, to mi je nova tema Humor :-D Odsad pratim novog autora :-D
Nisam znao da ovaj lik postoji. Thnx for the LOL of the day! 
Bez uvrede decki, ali vise cijenim njegovo kucanje "virusa" u VB.Netu nego necije ekstremno overklokanje grafe radi 5% up perf.
Drago mi je sto voli programirati jer bi u buducnosti mogao ubost koju kunu iz toga. A u ostalom, razmislja i uci. To cijenim!
U pocetku virusi, nakon toga program za videoteku, nakon toga pitaj boga sta i decko mozda jedan dan stvarno bude kucao nekakav kernel ili sto vec.
I ja sam poceo sa trojancima i cudima...
Bez uvrede decki, ali vise cijenim njegovo kucanje "virusa" u VB.Netu nego necije ekstremno overklokanje grafe radi 5% up perf.
Kad to tako postavis, onda i nije tako lose biti VB.Net haker :D
xD
Nisam te tako dozivljavao.
Kad to tako postavis, onda i nije tako lose biti VB.Net haker :D
xD
Nisam te tako dozivljavao.
:) Zar si me dozivljavao 
U glavnom... svi smo htjeli bit hakeri u tim godinama (mislim da je to bio sedmi/osmi razred) kada je harao Back Orifice od C-D-C-a (mislim da je to bilo onda) (mladji nece znati o cemu pricam). Ja sam pisao svoju verziju istog na svom Pentiumu 200 MMX. Nakon cetri godine dobar dio koda (naravno drasticno poboljsan) komunikacije server <-> klijent aplikacije sam koristio u svom maturalnom radu.
Nadgledanje racunala u ucionici preko nekog centralnog racunala. Program je kucan u delfiju i da... dobio sam 5 :)
:) Zar si me dozivljavao 
Hahaha, kako sam znao da ce se ovo dogoditi. Tako mi i treba kad ne znam bolje artikulirati svoje misli na forum. 
Ma meni haker nije smijesan zbog toga sto nesto radi. Na tome mu svaka cast a definitivno bolje nego da visi na lockerz. Smiejsan je jer misli da sve zna pa se vracamo u njegove godine kad smo i mi mislili da sve znamo. A oni stariji sjetice se njega i xzero u legendarnom threadu o batchu ;)
Ja radim kao haker :)
Nista novo... iako dosta rijetko zanimanje u RH.
Inače ja imam 500W Coolermaster napajanje...lloooll...
Eee znam ja kako postati haker...otrgni dlaku jednoroga,prokuvaj je u ibriku i popij u noći punoga mjeseca...trebalo bi upaliti 
Brzo napredujes, "kad se sjetim kad si otvorio temu"... :D
Vidim da me netko na pp pita (neznam točno nick, obrisao sam poruku) kako sam postao haker a nemogu mu odg. na pp pa evo ovako:
Ono je bila ironija/šala/glupiranje, ne trebaš me više pitati ništa, nisam hacker. 
Ako želiš biti pravi hacker i praviti moćne viruse u basicu pitaj njega kako se to radi - LINK
Vidim da me netko na pp pita (neznam točno nick, obrisao sam poruku) kako sam postao haker a nemogu mu odg. na pp pa evo ovako:
Ono je bila ironija/šala/glupiranje, ne trebaš me više pitati ništa, nisam hacker. 
Ako želiš biti pravi hacker i praviti moćne viruse u basicu pitaj njega kako se to radi - LINK
neznam bas da je on neki haker
On je PrO Hacker, napravio je svoj OS, kernel je napisao iz nule, kao i memory managment i kompletan raspored procesorskog vremena i napisao je svoj programski jezik i API za kompletno funkcjonrianje windowsa.
Samo je mali problem što nezna kako ga snimit na DVD.
Ja se bojim Gorana i xZero-ta 
Ja se bojim Gorana i xZero-ta 
I ja isto! Čim su online dvostruko provjerim da li mi je upaljen antivirus, odem iza proxy-a i provjerim sva 4 firewalla da mi neka batch skripta ne bi uletjela..
Samo 4?
cccccccccccc
odas okolo poptuno gol ;)
Sad mi neugodno... 
Kad se vec sprdavate s nadobudnih, evo status od jednog FER-ovca - "uspio sam si složit prek neta besplatne poruke.. :DDDDD .. ako nekog zanima nek mi se na inbox javi .. ja mu objasnim kak treba to poštelat.. za sad znam samo unutar T- mobile"...
evo jedne stranice. KLIK
Heheheheh
Prava "hakerska" stranica
;)
Obavezno posjetiti ;)
Heheheheh
;)
Obavezno posjetiti ;)
znam da nije nešto al možeš nešto naučit.
script kiddies...nek se mane ćoravog posla i odu u grad cure naganjat...
Heheheheh
;)
Obavezno posjetiti ;)
znam da nije nešto al možeš nešto naučit.
Ako zelis nesto nauciti budi ovdje ili na pcexpert. Ono tamo je gore od face-a.
evo jedne stranice. KLIK
hvala puno,
ja nemogu vjerovati kolko je to debilna stranica. U stilu one Princeze Ozane.
Kako hakirati e-mail: odite na zaboravili ste lozinku i onda točno odgovorite na tajno pitanje i hakirali ste e-mail, čestitamo, postali ste haker amater.
hahahahahha koji specijalci.
evo jedne stranice. KLIK
hvala puno,
ja nemogu vjerovati kolko je to debilna stranica. U stilu one Princeze Ozane.
Kako hakirati e-mail: odite na zaboravili ste lozinku i onda točno odgovorite na tajno pitanje i hakirali ste e-mail, čestitamo, postali ste haker amater.
hahahahahha koji specijalci.
E al su pametni. Ponekad se iznenadim koliko su ljudi glupi.