Kako postati haker? zaključana tema

poruka: 148
|
čitano: 33.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Kako postati haker?

@ Deus..

... Manitu/Avatar ? jel to ono što su u Independenceu koristili za upload s iMaca na MotherShip?

- To je CooL. Jače od peek/poke-a...Nevinašce

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
odjavljen
Gordon Gordon kaže...
Ja sam radio svoj OS i imam instaliranog na svom kompu, no neznam kako da napravim instalacijski DVD tako da ga mogu i drugi ljudi instalirat.

Zna li netko kako rijesiti ovaj problem da mi pomogne???

Gordon Gordon kaže

Zaboravio sam reci da moj OS nije napravljen od Linux Scratcha, nego na temelju Windows XP-ovog kernela.

Gordon Gordon kaže...
Ja sam koristim kernel od windowsa. (Kao sto znas njemu nije vazan model procesora).

Svoj OS radim vec dvije godine sa prijateljem.

Vazno je na kompu na kojem radis OS paralelno imati instaliran neki drugi OS (najbolje windows XP), da bi se imala potpuna kontrola nad svime te kao dodatna prevencija problema.

Molim vas da mi netko kaze ako zna kako da napravim instalacijski DVD za svoj OS tako da ga mogu i drugi ljudi instalirati na svoje kompove.

Gordon Gordon kaže...
Naravno da nisam izvukao kernel iz XP-a (, pa nije WXP kernel open source).

Ja sam sve mijenjao na vec postojecoj instalaciji XP-a:

boot screen, logon screen, ikone, izgled i princip starta, dodao nesto nalik na dock i spaces kao na mac-u, stavio svoje screensavere, dodao neke igre koje sam napravio, poboljsao ugradjeni antivirus, promijenio keyboard shorcutse, promijenio default programe, promijenio zvukove, dodao animaciju kod dvoklika na ikonu na desktopu...

Ovo je trenutno najveći dipl. ing. dr. msc. hacker na forumu. Ovdje se nalaze njegovi postovi.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Kako postati haker?

Vratio se Goran-Hacker na forum, sad se zove -Black Hacker-... Čak se i predstavioSmijeh

Od dva netočna mišljenja uvijek pobjeđuje najbučnije!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 21:33 (D4RKL1NG).
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Vratio se Goran-Hacker na forum, sad se zove -Black Hacker-... Čak se i predstavioSmijeh

Inace ne volim postati ovakve poruke, ali ovaj decko je genijalac!

Evo moj prijedlog. Ovo ce mi biti mozda prezadnji dan ovdje. Pa ako zelite mogu napraviti jako (MISLIM JAKO) mocan Virus Maker. Ja cu biti programer , a virus maker ce biti pisan u vb.netu. Ako zelite "staviti" neki prank ili neki zlocundi virus postajte ga ovdje.

Citam mu poruke, to mi je nova tema Humor :-D Odsad pratim novog autora :-D

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
D4RKL1NG kaže...

Inace ne volim postati ovakve poruke, ali ovaj decko je genijalac!

Evo moj prijedlog. Ovo ce mi biti mozda prezadnji dan ovdje. Pa ako zelite mogu napraviti jako (MISLIM JAKO) mocan Virus Maker. Ja cu biti programer , a virus maker ce biti pisan u vb.netu. Ako zelite "staviti" neki prank ili neki zlocundi virus postajte ga ovdje.

Citam mu poruke, to mi je nova tema Humor :-D Odsad pratim novog autora :-D

Nisam znao da ovaj lik postoji. Thnx for the LOL of the day! Smijeh

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
Kako postati haker?

Bez uvrede decki, ali vise cijenim njegovo kucanje "virusa" u VB.Netu nego necije ekstremno overklokanje grafe radi 5% up perf.

Drago mi je sto voli programirati jer bi u buducnosti mogao ubost koju kunu iz toga. A u ostalom, razmislja i uci. To cijenim!

U pocetku virusi, nakon toga program za videoteku, nakon toga pitaj boga sta i decko mozda jedan dan stvarno bude kucao nekakav kernel ili sto vec.

I ja sam poceo sa trojancima i cudima... 

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 1:12 (tnakir).
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Bez uvrede decki, ali vise cijenim njegovo kucanje "virusa" u VB.Netu nego necije ekstremno overklokanje grafe radi 5% up perf.

Kad to tako postavis, onda i nije tako lose biti VB.Net haker :D

tnakir kaže...

xD

Nisam te tako dozivljavao.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 1:40 (rustweaver).
17 godina
rustweaver kaže...
tnakir kaže...

Kad to tako postavis, onda i nije tako lose biti VB.Net haker :D

tnakir kaže...

xD

Nisam te tako dozivljavao.

:) Zar si me dozivljavao Iznenađen

U glavnom... svi smo htjeli bit hakeri u tim godinama (mislim da je to bio sedmi/osmi razred) kada je harao Back Orifice od C-D-C-a (mislim da je to bilo onda) (mladji nece znati o cemu pricam). Ja sam pisao svoju verziju istog na svom Pentiumu 200 MMX. Nakon cetri godine dobar dio koda (naravno drasticno poboljsan) komunikacije server <-> klijent aplikacije sam koristio u svom maturalnom radu.

Nadgledanje racunala u ucionici preko nekog centralnog racunala. Program je kucan u delfiju i da... dobio sam 5 :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 1:45 (tnakir).
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

:) Zar si me dozivljavao Iznenađen

Hahaha, kako sam znao da ce se ovo dogoditi. Tako mi i treba kad ne znam bolje artikulirati svoje misli na forum. Nevinašce

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan

Ma meni haker nije smijesan zbog toga sto nesto radi. Na tome mu svaka cast a definitivno bolje nego da visi na lockerz. Smiejsan je jer misli da sve zna pa se vracamo u njegove godine kad smo i mi mislili da sve znamo. A oni stariji sjetice se njega i xzero u legendarnom threadu o batchu ;)

:)
16 godina
protjeran
Kako postati haker?

Ja radim kao haker :)

Sir Crapsalot.
17 godina
Buffer Overflow kaže...

Nista novo... iako dosta rijetko zanimanje u RH.

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
Kako postati haker?

Inače ja imam 500W Coolermaster napajanje...lloooll...

15 godina
protjeran
Kako postati haker?

Eee znam ja kako postati haker...otrgni dlaku jednoroga,prokuvaj je u ibriku i popij u noći punoga mjeseca...trebalo bi upaliti Namigiva

17 godina
Buffer Overflow kaže...

Brzo napredujes, "kad se sjetim kad si otvorio temu"... :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
Kako postati haker?

Vidim da me netko na pp pita (neznam točno nick, obrisao sam poruku) kako sam postao haker a nemogu mu odg. na pp pa evo ovako:

Ono je bila ironija/šala/glupiranje, ne trebaš me više pitati ništa, nisam hacker. Smijeh

Ako želiš biti pravi hacker i praviti moćne viruse u basicu pitaj njega kako se to radi - LINK

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
xxxxx kaže...

Vidim da me netko na pp pita (neznam točno nick, obrisao sam poruku) kako sam postao haker a nemogu mu odg. na pp pa evo ovako:

Ono je bila ironija/šala/glupiranje, ne trebaš me više pitati ništa, nisam hacker. Smijeh

Ako želiš biti pravi hacker i praviti moćne viruse u basicu pitaj njega kako se to radi - LINK

neznam bas da je on neki haker

15 godina
odjavljen
Kako postati haker?

On je PrO Hacker, napravio je svoj OS, kernel je napisao iz nule, kao i memory managment i kompletan raspored procesorskog vremena i napisao je svoj programski jezik i API za kompletno funkcjonrianje windowsa.

Samo je mali problem što nezna kako ga snimit na DVD.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
neaktivan
Kako postati haker?

Ja se bojim Gorana i xZero-ta Cool

15 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Ja se bojim Gorana i xZero-ta Cool

I ja isto! Čim su online dvostruko provjerim da li mi je upaljen antivirus, odem iza proxy-a i provjerim sva 4 firewalla da mi neka batch skripta ne bi uletjela..

17 godina
neaktivan

Samo 4?

cccccccccccc

odas okolo poptuno gol ;)

15 godina
neaktivan

Sad mi neugodno... Sramim se

17 godina
Kako postati haker?

Kad se vec sprdavate s nadobudnih, evo status od jednog FER-ovca - "uspio sam si složit prek neta besplatne poruke.. :DDDDD .. ako nekog zanima nek mi se na inbox javi .. ja mu objasnim kak treba to poštelat.. za sad znam samo unutar T- mobile"...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Kako postati haker?

evo jedne stranice. KLIK 

17 godina
neaktivan

Heheheheh

Prava "hakerska" stranica

;)

Obavezno posjetiti ;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Heheheheh

;)

Obavezno posjetiti ;)

znam da nije nešto al možeš nešto naučit.

15 godina

script kiddies...nek se mane ćoravog posla i odu u grad cure naganjat...

17 godina
neaktivan
gamemaster2911 kaže...
logic kaže...

Heheheheh

;)

Obavezno posjetiti ;)

znam da nije nešto al možeš nešto naučit.

Ako zelis nesto nauciti budi ovdje ili na pcexpert. Ono tamo je gore od face-a.

17 godina
neaktivan
gamemaster2911 kaže...

evo jedne stranice. KLIK 

hvala puno,

ja nemogu vjerovati kolko je to debilna stranica. U stilu one Princeze Ozane.

Kako hakirati e-mail: odite na zaboravili ste lozinku i onda točno odgovorite na tajno pitanje i hakirali ste e-mail, čestitamo, postali ste haker amater.

hahahahahha koji specijalci.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
nailer kaže...
gamemaster2911 kaže...

evo jedne stranice. KLIK 

hvala puno,

ja nemogu vjerovati kolko je to debilna stranica. U stilu one Princeze Ozane.

Kako hakirati e-mail: odite na zaboravili ste lozinku i onda točno odgovorite na tajno pitanje i hakirali ste e-mail, čestitamo, postali ste haker amater.

hahahahahha koji specijalci.

E al su pametni. Ponekad se iznenadim koliko su ljudi glupi.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice