Jedno čudno pitanje u vezi Apple-a .. :)

poruka: 25
|
čitano: 4.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Apple :)

Pogledao sam bezbroj filmova,serija,onih popularnijih i u bilo kojem filmu,seriji u više od 90 % slučajeva glumac koji radi nešto na laptopu,računaru skoro uvijek koristi onaj iz firme Apple :)

Windows skoro nikada ne viđam Smijeh

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 18:24 (ulinsky).
17 godina

to je prikrivena reklama, po istrazivanja nekih 10% ljudi u Americi koristi Apple laptope

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
RE: Jedno čudno pitanje u vezi Apple-a .. :)

A gdje ti je pitanje tu? :P

To ti se inače zove reklamiranje, platiš i onda koriste tvoj proizvod u filmu. Prilično jednostavan koncept zapravo ;)

17 godina
neaktivan

jedanput sam vidio windowse u filmu, inače se tu vrti macbook, ipod...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan

Windows daleko popularniji a nigdje se ne reklamira :D

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Windows daleko popularniji a nigdje se ne reklamira :D

e upravo zbog toga se ne reklamira :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
e nije baš vezano uz ovo, ali zašto kada prikazuju ekran u nekom filmu ili tak na prilozima uvijek ima one crte po sebi koje titraju i ništ se ne vidi?
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
protjeran

Meni isto nije jasno zašto apple ili svojevremeno dok je bila in - nokija ili motorola ili u bondu bmw. Stručnjaci s foruma bi im mogli složiti puno bolje, kako oni kažu, konfe. Bar za horore.   Ali šta se može, glupi ameri.

17 godina
eterna luchar kaže...
e nije baš vezano uz ovo, ali zašto kada prikazuju ekran u nekom filmu ili tak na prilozima uvijek ima one crte po sebi koje titraju i ništ se ne vidi?

probaj ti snimit   neki ekran pa ce se isto dogodit, neznam zasto, ali tako je (mislim da sa lcd-ovima nema tih problema, ali nisam siguran)

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
eterna luchar kaže...

probaj ti snimit   neki ekran pa ce se isto dogodit, neznam zasto, ali tako je (mislim da sa lcd-ovima nema tih problema, ali nisam siguran)

Evo odgovora: http://electronics.howstuffworks.com/question336.htm

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
eterna luchar kaže...

...nema, jer je slika na lcd monitorima statična, za razliku od CRT monitora gdje se kotrljajuci

efekt dobije ako je frekvencija ispod 70 herca...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 18:54 (Jurra).
18 godina
neaktivan

A koliko je onda mercedes kostalo da u sex i grad 2 voze njihova auta ;)

4 maybaha plus ostalo.

:)
16 godina

Vidio sam u par meksičkih i kolumbijskih sapunica koje su se vrtile na HTV-u, da su protagonisti koristili Win XP-e (inače ne gledam sapunice al taj put sam baš bio ispred TV-a i slučajno vidio) Izlanuo se

Inače najčešće u filmovima koriste neke izmišljene OS-ove.

16 godina

jedan lik na ovom forumu je izjavio da to filmaši mukte reklamiraju apple na filmovima jer kao koriste uglavnom apple proizvode pa daju besplatnu reklamu,ha ha ha će ti hollywood nešto mukte reklamirati a da to dobro ne naplate

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan

Imas onu seriju o porodici lihvarima, ne znam joj ime tu imas kompove sa ogromnim logoima windowsa na monitorima :)))

He who dares, wins
18 godina
neaktivan

U seriji "Chuck" su se pojavljivali windowsi.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
nailer kaže...

i cod4, spominje se photoshop.

16 godina
protjeran

znaju ameri sta valjaSmijeh 

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...
nailer kaže...

kakve sad ima veze Photoshop s windowsima?

17 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
djdomi kaže...
nailer kaže...

kakve sad ima veze Photoshop s windowsima?

samo spominjem, da smo se držali teme bila bi rasprava o appleu samo. i photoshop, kakve ima veze? ide na windowse :)

17 godina
neaktivan

U seriji chuck se sve vrti oko MACova. Glavni lik (Chuck) je u jednoj prilici rekao "We are Mac people.". Onda, ono njihovo intersect racunalo je zapravo Apple II. I tako, stalno se apple vrti.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

samo spominjem, da smo se držali teme bila bi rasprava o appleu samo. i photoshop, kakve ima veze? ide na windowse :)

ide i na mac xD

X OS 90% ljudi koristi za Adobijeve programe.

15 godina
protjeran

Baš me interesira kako bi izgledalo i koju konfiguraciju bi imalo računalo za holiwud da ga sastavljaju bug-ovi forumaši.

Hajde krenite da vidimo!

17 godina
neaktivan
zatojeto kaže...

Baš me interesira kako bi izgledalo i koju konfiguraciju bi imalo računalo za holiwud da ga sastavljaju bug-ovi forumaši.

Hajde krenite da vidimo!

ili ne.

16 godina
neaktivan
zatojeto kaže...

Hajde krenite da vidimo!

A ti si baš žešći trol...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice