Ivo Sanader zaključana tema

poruka: 95
|
čitano: 9.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

svasta je rečeno do sada, ponesto pametn, a ponesto i ne bas tako pametno

ja sam jedan od onih kako ih vi zovete "glasovi dijaspore", al onaj ko se malo bolje razumije u tematiku domovinskog rata vjerojatno nikada nije ni pomislio da nas nazove dijasporom ili sl, al to sebi dopustaju balavci kojekakvi, samozvani novinari i "skolovani" malograđani sto se useknut ne znaju, a dalje da i ne pricam

prvo da kazem kako svak ima svoje politicko, vjersko, socijalno i ljudsko opredjeljenje, a kao covjek i dio neceg u sta vjeruje ima pravo reci svoje misljenje, pa svidjalo se to meni/nama ili ne svidjalo

drugo... ljudi morate znati da je HR bila u stvarno teskom, mukotrpnom i iscrpljujucem ratu, da je jos uvijek na popisu zemalja koje su u tranziciji, da se jos uvijek vide tragovi rata i da neke stvari ne mogu biti rjesene preko noci, vec da treba vremena, rada i truda

kriminal je u svakoj pori drustva, kako naseg tako i u ostalim drzavama sirom svijeta, al velika vecina danasnjih tajkuna i veliki udio kriminala u HR korjene vuce iz rata, jer su ti isti u ratu dosli do stecevine koja se sada vodi kao legalna, ti isti su svasta radili i narod to zna, al po zakonu ti njima nista ne mozes, kako mi, tako ni vlada i tu dolazi do problema

ljudi su svjesni kakva ih gamad okruzuje i frustrira ih sto zive od prvog do prvog, a onaj sto je do neki dan zicao pica po kafanama sad ima milijune i milijune

sto se tice danasnje vlade, bivsih vlada, te HDZa i SDPa... mogu vam samo reci da se okrenete oko sebe i pogledate kako srbi, muslimani, siptari i ostali s balkana gledaju na HR raskolacenih ociju cekajuci prvu priliku da dodju u HR raditi i zivjeti jer tu je bolje nego kod njih i oni vide da se tu nesto dogadja, da se stalno ide naprijed, da ta drzava ipak lici na nesto uzevsi u obzir sve probleme koje ima...

ljudi ne budite malodusni, pogledajte oko sebe... mi smo mlada i mala drzava, jos cemo puno toga proci i bolje bi nam bilo da se drzimo zajedno i upiremo u zajednicke ciljeve, nego da se svadjamo, prepucavamo i zugamo stalno na nesto

vi na izborima birate ljude koji ce vas zastupati, vi ste ti koji mogu nesto promijeniti, a Sanadera, Milanovića, Mesića i ekipu ostavite sa strane, jer zivot je kratak da bi se ja njima opterecivao, zivim dan za dan i probajte nesto promijeniti pocevsi od sebe

17 godina
RE: Ivo Sanader
the_tux kaže...
Ako idemo tim smjerom, neka više ne traže dobrovoljne davaoce krvi, koštane srži itd. Neka davaocima krvi pošteno plate za to. Dosta je bilo humanosti, vrijeme je novac, sve je novac. Danas se radna snaga zove human resources kao da se ne radi o ljudima nego potrošnoj robi iz RTS-ova. Čemu plačati PDV i izdavanje za mirovinsko ako se svatko treba brinuti za sebe?
Ma znaš šta mi je još najgore i što me još više ljuti. VičeViče
Ajde netko tko ima redovita primanja si možda još i može priuštiti nešto takvo (mislim na zdravstvo, a kao da govorim o najnovijem kompuSmijeh), iako je već to prevelik teret za bilo koga normalnog (svi sa našim ispodprosječnim plaćama)...

No htio sam reći da me ljuti to kako se država odnosi prema svojim umirovljenicima, ljudima koji su cijeli život radili i plaćali poreze (iako i drugoj državi), a danas moraju kopati po kontejnerima za par konzerva i plastičnih flaša, da drugi dan imaju 5 kuna za kruh... To su još oni koji su donekle zdravi, a oni koji nisu... Šta sa njima, istina je da je za umirovljenike dosta toga besplatno, ali nije sve. Većina lijekova koja im je dnevno prekopotrebna još uvijek košta, a kako da si to oni kupe sa svojih jadnih "do 1000kn" penzije. Čak bi i mjesečno davao 100, 200 kn (iako već sad dajem i više preko mirovinskog) za potrebe starih i nemoćnih, ali znam da bi to opet išlo u nečiji tuđi đep, a ne u onaj koji bi trebalo...

Ma sramota je živjeti u Hrvatskoj. Kad ostariš uzmu ti i ono malo dostojanstva koje bi trebalo ostati... Banda lopovska
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
17 godina
mislav_01 kaže...

eto sta sam reko, tema stvorena za prepucavanje...ne nikog necijenim niti ikog mrzim, smatram da se sa radom i zalaganjem i VLASTITIM trudom moze puno postic i da cu imat dobru buducnost ako sada budem pametan i ako se budem trudio oko svog faxa...Zivim svoj zivot najbolje sto mogu imam krug ljudi do kojih mi je stalo isto kao i njima do mene...Briga me za druge.

i to je jedan od razloga zašto država ide u bananu. taj stav koji ti imnogi imate
17 godina
benito kaže...

ja sam jedan od onih kako ih vi zovete "glasovi dijaspore", al onaj ko se malo bolje razumije u tematiku domovinskog rata vjerojatno nikada nije ni pomislio da nas nazove dijasporom ili sl, al to sebi dopustaju balavci kojekakvi, samozvani novinari i "skolovani" malograđani sto se useknut ne znaju, a dalje da i ne pricam

prvo da kazem kako svak ima svoje politicko, vjersko, socijalno i ljudsko opredjeljenje, a kao covjek i dio neceg u sta vjeruje ima pravo reci svoje misljenje, pa svidjalo se to meni/nama ili ne svidjalo

Ajde daj mi molim te objasni tematiku domovinskog rata, molim te... Ako tu misliš na lovu koju su skupljali vani HDZ-ovci za rat, onda samo znaj da je ta lova završila na njihovim računima, a ne u našim ustima. Ja živim cijeli život u HR i smatram se Hrvatom. Oni koji žive vani, mogu biti Hrvati, ali nikako ne mogu biti Hrvatski građani, jer oni ne žive tu, oni ne moraju ići doktoru i dati par tisuća kuna samo da dođu na red za rendgen, ajde da sad opet ne nabrajam što je sve loše. Ima puno toga što oni ne moraju. Oni imaju svoje probleme i svoje brige o kojima naravno opet niti ja ništa neznam. Kako ja ne glasam za vladu Mađarske jer mi je djed imao Mađarsko državljanstvo (a moj otac i ja ga nismo uzeli), isto tako netko tko živi u Australiji i ima Hrvatsko državljanstvo ne može glasati za vladu Hrvatske.

Moje mišljenje i toga se budem uvijek držao, a to što su oni slali novce za vrijeme rata, ja ih nisam vidio, vidio ih je HDZ, pa nek onda oni lijepo glasaju za predsjednika HDZ-a, a HR ostave na miru
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
17 godina
moderator
benito kaže...

sto se tice danasnje vlade, bivsih vlada, te HDZa i SDPa... mogu vam samo reci da se okrenete oko sebe i pogledate kako srbi, muslimani, siptari i ostali s balkana gledaju na HR raskolacenih ociju cekajuci prvu priliku da dodju u HR raditi i zivjeti jer tu je bolje nego kod njih i oni vide da se tu nesto dogadja, da se stalno ide naprijed, da ta drzava ipak lici na nesto uzevsi u obzir sve probleme koje ima...

ljudi ne budite malodusni, pogledajte oko sebe... mi smo mlada i mala drzava, jos cemo puno toga proci i bolje bi nam bilo da se drzimo zajedno i upiremo u zajednicke ciljeve, nego da se svadjamo, prepucavamo i zugamo stalno na nesto

vi na izborima birate ljude koji ce vas zastupati, vi ste ti koji mogu nesto promijeniti, a Sanadera, Milanovića, Mesića i ekipu ostavite sa strane, jer zivot je kratak da bi se ja njima opterecivao, zivim dan za dan i probajte nesto promijeniti pocevsi od sebe

Da pogodim, u BiH se izjasnjavas kao Hrvat, a kad odes na more, zovu te Bosancem? Rodjen si u BiH (Mostar)? Proveo tu 90% zivota do sad? Pa drzi se onda BiH i pusti ljude da raspravljaju o svojoj drzavi. Dijaspora im je to i donijela, ti si takodjer u dijaspori, kao i ja. Ali meni nije palo na pamet da odem glasati i krojiti sudbinu nekom u drugoj drzavi.

I u ovoj temi ne bi nista pisao da se nisu javili takvi kao ti iz druge drzave.
Ja sam Hrvat (bosanski, bosanac) i vecina prijatelja su mi muslimani. Znas kako mi je bilo zao kad su mi frenda u Mostaru pretukli Hrvati zbog tih nekih vasih uvjerenja?
Mijenjam stojadina s kukom, za fiću s kukom. Šifra: Kuku meni, kuku tebi!
17 godina
neaktivan
benito kaže...

... al onaj ko se malo bolje razumije u tematiku domovinskog rata...

Tematika domovinskog rata?? Svaki puta kad pročitam ovo zvuči mi sve gluplje i gluplje...
Koja je tematika domovinskog rata?? Rat izmđu Hrvata i srba, stvaranje tajkuna pod izgovorom opskrbe hrvatskih vojnika oružjem kojeg nikada nisu vidjeli (primjerice vojnici iz Vukovara), ili nšto treće???

Pa te pitam, benito, koja je tematika domovinskog rata??
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Ja Volim i Poštujem HDZ i dr. Ivu Sanadera!

Zašto?

1.Zato jer HDZ ZNA!
2.Zato jer HDZ Ide dalje!
3.dr. Ivo Sanader je obećao širokopojasni internet svima, a ne samo njima!
4.Uz pomoć HDZ-a ostvarujem dodatnu neoporezivu zaradu
skupljajući staklenu i plastičnu povratnu ambalažu.

ZATO VOLIM HDZ!!!!!!!!!!!!!!!

ROLLEYES!!  ROLLEYES!!  ROLLEYES!! 

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!
17 godina
coder_ kaže...
 Tematika domovinskog rata?? Svaki puta kad pročitam ovo zvuči mi sve gluplje i gluplje...
Koja je tematika domovinskog rata?? Rat izmđu Hrvata i srba, stvaranje tajkuna pod izgovorom opskrbe hrvatskih vojnika oružjem kojeg nikada nisu vidjeli (primjerice vojnici iz Vukovara), ili nšto treće???

Pa te pitam, benito, koja je tematika domovinskog rata??
Ajde please i mene zanima ta "tematika rata". Ajde , htio bi znati bar to...
17 godina
neaktivan

Benito, vidim da si u Italiji? (pretpostavka) - A zašto si tamo?:)

Što se rata tiče... dovoljno je znati neke stvari o odnosu Slobe i Franje i kako se sve odvijalo, tko se o čemu dogovarao, kome prodavao gorivo, a kome tenkove, kome je prepušten i zašto koji grad, koga su pretukli jer je pružio otpor kada to politički nije smio, itd... Mutan je rat, mutan, a na kraju nahebali mali ljudi... a obogatili se i bogate se ovi drugi.

Uostalom, rat apsolutno nikakve veze nema s pljačkom koja se odvija u sadašnjosti.

Ali ovo nije tema za BUG forum, pa ja odustajem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 13:34 (naxeem).
17 godina

Ma nemojte ljudi tako, još nije ni 20 godina prošlo od rata, a vi bi već da vam bude bolje. A unutrašnji i vanjski neprijatelji Hrvatske rovare pa rovare i ne daju nam naprijed.

A nitko se ne pita kako se bivša Juga u samo 45 godina zadužila čak 16 milijardi dolara

17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

sto se mene tiče rasprava je također završena...

znate onu "prožvači prije nego što pljuneš"!?

poz ekipi i daBogda VAM Hrvatska bila svjetska velesila i daBogda sve imali sto pozelite, ja vam nikad zavidjeti necu!

17 godina
benito kaže...

poz ekipi i daBogda VAM Hrvatska bila svjetska velesila i daBogda sve imali sto pozelite, ja vam nikad zavidjeti necu!

Ha, jeftin način da se izvučeš od odgovora na pitanje što se to dešavalo u Domovinskom ratu.
Znaš kako se kaže, "prožvači prije nego što pljuneš" Namigiva
17 godina
neaktivan

Kad će ekipa iz dijaspore plaćat porez ko i mi u Hrvatskoj, može glasat..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
benito kaže...

Drugim riječima, mlatio si praznu slamu kad si govorio o tematici rata pošto sad napuštaš raspravu bez ispaljenog metka.

Prožvači prije nego što pljuneš! Nikad čuo i nema mi baš logike u toj izreci...
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
17 godina
coder_ kaže...

Prožvači prije nego što pljuneš! Nikad čuo i nema mi baš logike u toj izreci...

Ja samo pretpostavljam da se radi o njegovoj verziji poslovice "Ispeci pa reci", al možda sam u krivu :)
17 godina

ima još stvari koje nas koče kao državu.. stalno prekopavanje po prošlosti i nadmudrivanje sa susjedima.

jednom za svagda utvrditi kaj je bilo, prihvatiti što god se utvrdi i krenuti dalje bez daljnjeg kopanja. jednom-dvaput godišnje se prisjetit nemlihi događaja i živjeti kak spada.

17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Slažem se potpuno s tobom i smatram da bi trebali mi uzeti i naše puške (ne mislim doslovno) i otjerati van iz Hrvatske tu gamad koja je na vlasti, nek idu u te države koje su glasale za njih....

kakve veze imaju države koje su glasale za njih kada nisu imale nikakvog utjecaja na rezultate?
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
protjeran
segregator kaže...

Ma nemojte ljudi tako, još nije ni 20 godina prošlo od rata, a vi bi već da vam bude bolje. A unutrašnji i vanjski neprijatelji Hrvatske rovare pa rovare i ne daju nam naprijed.

A nitko se ne pita kako se bivša Juga u samo 45 godina zadužila čak 16 milijardi dolara

A Hrvatska se zadužila duplo u samo 17 godina svojega postojanja. Treba uzeti u obzir da je Jugoslovija imala 5 puta više stanovnika od Hrvatske ali je zato imala tržište dovoljno samo sebi, proizvodnju hrane i proizvoda koje nije trebala uvoziti. Na što je naše vodstvo trošilo pare kojima se zaduživalo? Unapređenje industrije ili nešto drugo? Hrvatska nije ratom bila razorena kao Hirošima, Nagasaki ili Drezden da bi političkim kriminalcima to bio izgovor. Nema više izgovora. Uništili su industriju i poljoprivredu, napravili lažne ratne invalide, radno sposobne umirovili. Sve je to skupa preveliki teret koji bi i jače države bacio na koljena.

Uz ovakvo političko vodstvo i "opoziciju" nam ne trebaju neprijatelji.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 14:46 (the_tux).
17 godina
Core2Duo2 kaže...
dado2202 kaže...
Slažem se potpuno s tobom i smatram da bi trebali mi uzeti i naše puške (ne mislim doslovno) i otjerati van iz Hrvatske tu gamad koja je na vlasti, nek idu u te države koje su glasale za njih....

kakve veze imaju države koje su glasale za njih kada nisu imale nikakvog utjecaja na rezultate?
Vidiš, e to govori čovjek koji naravno nije pratio izbore (ili je član HDZ-a, stvarno se nadam da nisi, ali svatko sam bira svoj put). Ako si bar malo gledao i pratio izbore, u ovim izborima jedino je mogao pobjediti onaj koji bi sklopio koaliciju koja bi zajedno bila dovoljna da se preuzme vlast. Budući da su prije dijaspore bili otprilike izjednačeni, počela su se sklapati ta "prijateljstva". Tu se javila jedna mala gamad za koju je glasao popriličan broj stanovnika (neznam kojim čudom) zvana HSS/HSLS itd... Oni su tvrdili (tj. njihov pulen Friščić) da se oni pridružuju onima koji budu dobili veći broj mandata. I da npr. dijaspora nije glasala, to bi bilo jako blizu i onda bi čak i ova druga strana imala kakve šanse (SDP). Ali to opće nije pitanje, pitanje je da kako može netko glasati za predstvanike države, za vladare neke države, ako uopće ne žive u toj državi. E to je pitanje. Nema veze dal su glasovi presudili ili nisu.

Evo napravio sam si i truda i prebrojio sam glasove (ne postotke ili mandate, nego glasove ljudi)

Bez dijaspore :

776.690 - SDP - 34 %
837.943 - HDZ - 36 %

od 2.298.909 glasaća (bez dijaspore)

Pa ako je to za tebe "premoćna" pobjeda, dobro, samo likuj. Ajde ta tema je za mene završena, a mislim i da za većinu forumaša tu. Svi sve znaju...
17 godina
Ivo Sanader

Lažov, prevarant i moram priznat da se jako dobro uvlaći u guzice močnih.

Ništa drugo za nadodat.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Upravo slušam na vjestima da je slovenska vlada ODBILA direktnu naredbu EU da uvedu tjedne vinjete! Sad, koliko god mi trubili o slovencima, imaju muda za nešto odlučiti i ne *ebu živu silu. Oni daju protestnu notu, a mi moramo svirati!

Neka se Sanader ugleda na njih, a ne da za sve šta nam netko prigovori, još se više naguzimo.

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Ovo je totalno neprikladna tema za neki pristojan forum kao ovaj!!!

Pokretacu cestitam sto je uspio napraviti vjernu imitaciju indeks.hr, gdje ti je bila pamet?!

Zasto si uopce napisao "bez svadanja" pa zbog politike svade i ratovi pocinju, zar je vrijedno tratiti zivce time na ovom forumu?!

Sto se tice politike puno ljudi je jako osjetljivo kada netko pljuje po njihovi uvjerenjima pa tako i ja! Nakon par procitanih postova, siknuo mi adrenalin u zile i mislio sam popljuvat neke odredene ljude ali sam odustao jer necu se spustati na njhovu razinu (ionako sam dovoljno na dnu :D)! Svi smo mi Hrvati braca, ne smijemo mrziti jedni druge zbog politickog uvjerenja a pogotovo jer je netko iz Slavonije, Dalmacije...

Imamo dovoljno problema bez da si ih sami sebi stvaramo! Kakav debil moras biti da pljujes Dalmaciju, pa to je ponos nase Hrvatske, to more, ta povijest, te prirodne ljepote, ti divni ljudi! Moras biti isto takva budala koja pljuje Slavoniju, Zagorje, NASE HRVATSKE krajeve koji je svaki lijep na svoj nacin... E moj narode... Sve smo sto nam je vrijedno, stekli zajedno!

17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Problema ce uvijek biti, uvijek cemo teziti necemu boljemu (to nas i vodi kroz zivot) ali sto zbilja mislite da ce promjena vlasti donijeti ikakve promjene? Uvijek ce biti problema i uvijek cemo okrivlljavati sve osim sebe! Nije vazno tko je na vlasti, HDZ, SDP, HSP itd. sve su to stranke koje smo mi odabrali, koje vode nasu zemlju kako znaju i umiju! Sto da sutra dode Milanovic na vlast, onda bi njega pljuvali, da dodem ja prekosutra onda bi mene pljuvali, da dodete Vi na vlast, onda bi Vas pljuvali! Ljudska je psiha takva - VLAST nam je uvijek kriva, nisam JA kriv sto ne pristajem na posao ispod 10 000 kn sa zavrsenom osnovnom skolom, nisam Ja kriv sto sam lijen, kriv je Sanadaer, Milanovic, Tuđman, Tito... SAMI SMO SI KRIVI! Globalna je kriza, pluvanjem se nece nista popraviti!

Treba se sam potruditi u svom zivotu, sam sebi stvoriti povoljne uvjete skolovanjem, pametnim zivotom, zdravim razmisljanjem!

17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
benito kaže...

Ajde daj mi molim te objasni tematiku domovinskog rata, molim te... Ako tu misliš na lovu koju su skupljali vani HDZ-ovci za rat, onda samo znaj da je ta lova završila na njihovim računima, a ne u našim ustima. Ja živim cijeli život u HR i smatram se Hrvatom. Oni koji žive vani, mogu biti Hrvati, ali nikako ne mogu biti Hrvatski građani, jer oni ne žive tu, oni ne moraju ići doktoru i dati par tisuća kuna samo da dođu na red za rendgen, ajde da sad opet ne nabrajam što je sve loše. Ima puno toga što oni ne moraju. Oni imaju svoje probleme i svoje brige o kojima naravno opet niti ja ništa neznam. Kako ja ne glasam za vladu Mađarske jer mi je djed imao Mađarsko državljanstvo (a moj otac i ja ga nismo uzeli), isto tako netko tko živi u Australiji i ima Hrvatsko državljanstvo ne može glasati za vladu Hrvatske.

Moje mišljenje i toga se budem uvijek držao, a to što su oni slali novce za vrijeme rata, ja ih nisam vidio, vidio ih je HDZ, pa nek onda oni lijepo glasaju za predsjednika HDZ-a, a HR ostave na miru
 znate koje je moje misljenje
znam da ce me mnogi popljuvat ali svako ima pravo na misljenje
pokoj vjecni daruj Gospodine svim stradalima Domovinskog rata
to nema spora

ALI gledam neki dan latinicu i dobim dojam da je rat bio krinka za profiterstvo i krađu
nas glavni problem je to izvlačenje na Domovinski rat
da citiram Edu Maajku"rat je bio,rat je proso ,nikad nece bi tko prije,pa i nemora bit..."
daj se malo skulirajte
jel Amerikanci kukaju na racun Vijetnamskog rata
jel Njemci kazu da su u sranju(iako nisu,govorim teoretski) zato kaj su porobili cijelu Europu u ww2
kak svi zive nakon tolko ratova jedino je u nama Hrvatima svakodnevno na pameti sta je bilo
gledaj  sta je sad i sta ce bit a ne ono sta je bilo
istina, rat se ne smije zaboravit ali se na njega mora imat neka pristojna sijećanja, a ne za sve  koristit Domovinski rat
a kaj se tice sanadera... doc ce i on na Bozji sud,pa ce malo vise stucat nego sad
konj jedan, svi mu se smiju kad ga vide
i onaj EU
oni jedva cekaju da posijeku nase sume...obrade nasa polja i prodaju kao visoko kvalitetnu robu
a kaj je najbolje...kaj se tice nasih stručnjaka...kak bi bilo stručnaka kad svi odu u gimnaziju pa na ekonomiju(godisnje upisu preko 4000 studenata...mislim hello)

ja sam rodjen 1994.( 1 razred srednje) i imam stav o koje cemu vec
slusam svoju profesoricu iz informatike i dobio sam dojam da je u Jugi bilo puno bolje
a da se jos malo nadovezem na gospodarsku krizu...pogledajte kolko je samo na dan novih tema (dajte mi slozite konfu...)
ma o cemu mi pricamo
sad cete cut koje ce to bit cifre kad trgovacki lanci pocnu iznosit dobit
Hrvati potrosili tolko i tolko novaca...
u Dubravi se gradi novi konzum...kod krapine onaj neki outlet store... na putu od Zagreba do Zagorja(stara cesta) gradi se novi trgovacki lanac
kad to sve gledas dodje ti muka
al posto sam prezivio nesto kaj 99,99 posto vas nije sretan sam kaj sam ziv pa se mogu zahebavat s takvim glupostimaNamigiva
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Ivo Sanader

Angel of fire ja se totalno slažem sa tobom. Treba zaboravit taj rat i krenut dalje. Sviđa mi se kako razmišljaš Cool

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

ah my bad, obrisite ovo, htio sam dodat nesta na post 2 iznad mog al sam nakraju jos jednom procito i vidio da je sve fino receno :-)

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 17:24 (mislav_01).
16 godina
neaktivan

U ovoj zemlji svi mogu profitirati  osim nas malih  hrvata .Cuj za jugu ti mogu sam reci  nekad prije smo odlazili u austriju ili sloveniju  ili  italiju  ili njemacku i ostale  zemlje u soping  i jos smo zivjeli od kredita  i jos sam  mogao  ici u dalmaciju u svoj rodni kraj, a sad  si razmisljam kako da prezivim dan uz dan ,sto najbolje  nemam  od kuda  otici u sibenik jer sve skocilo  gore .Kad slusam porasle su place ma koje place su porasle to je vijerojatno za njih gore  vise  im  nije  17 tisuca  kn  neg  je 18 i vise gamad jedna .Koliko se sijecam kad sam gledao  na tv  necu sto posto govoriti ali mislim da je bio suker onaj  pajcek iz hdz-a zalio se kako  ce  jos morati  izdvajati  za parking  joj  siroce ima besplatni obrok cijeli ,placeni  su mu svi  putevi bilo gdje  isao ili s cime  sve isao ,a on se zali za parking  sa  placom skoro  20 tisuca kn ,to je bilo prije  negdje  3 mjeseci kad sam slusao .Sada gledam  gorivo je palo sve je to super kad bi svi imali minimalnu placu  5000 kn  onda bi bilo to  super ali bogami  nije  za one  koji imaju  2500 - 3500 ,gdje su rezije  ,gdje je hrana ,gdje  je kredit za stan i ostalo .Volio bi da jednog dana  ili sanader ili  netko  od njih  barem na godinu dana zivi sa  placom s kojom se  bore  nasi  roditelji ili  mi pa bi vidjeli kako nam je "ljepo" .Negdje sam procitao da je netko napisao u postu  da  sanader vodi  u eu  brate  mili  sto ce nama  to  ,evo recite  mi barem  1 drzavu gdje gradani u europskoj uniji  zive normalno .Imamo mi zagorje ,pa slavoniju ,pa liku  i dalmaciju  to je nasa  moc a  ne  eu ,u eu samo gore  sanader  moze  profitirati  ,a  mi mali gradani  mozemo se  slobodno  ... Nije  svugdje bajno ali  ne treba se okretati kako je drugdje  trebamo se pobrinuti  da je kod nas  najljepse jer hrvatska  i mi sa  njom  hrvati mozemo sloziti sebi bolji  zivot i zivjeti bolje od Amerike ,Rusije itd. itd. samo sto mi ne mozemo iskoristiti  svoja mogucnosti koji mali covijek zeli i dokazati cijelom svijetu da smo najjaci i najbogatija zemlja  .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Ivo Sanader
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 19:03 (the_tux).
17 godina
dado2202 kaže...
E daj molim te, dal je bitno tko je utjecaniji u Europi. Mi gledamo na taj EU kao na svetu zemlju, a da gledamo malo u svoje dvorište. Izvoz nam skoro niti ne postoji, samo uvoz. Imamo kvalitetne zemlje za hraniti sebe i pola Europe, a mi uvozimo sve. U Međimurju (nije bitno da sam ja iz Međimurja) se baca na tisuće tona krumpira jer mi rađe uvozimo GMO krumpir koji je skoro pa 50 posto jeftiniji. Mi mislimo da ulaskom u EU ćemo živjeti dobro i da će sve biti "dandy". Ako mi uđemo u EU u podređenom statusu, onda ćemo i tako dalje biti. Roblje bogatijima...

Jedini razlog zašto nas uopće žele u EU, je taj da smo mi 4 milijuna gladnih usta koji su preglupi da sami proizvode svoju hranu (možda i prelijeni, jer mi Hrvati smo jako pasivan narod koji samo čeka da im se nešto dostavi), a isto tako i imamo lijepu obalu, puno čiste vode. Oni imaju viškove nekvalitetne hrane (koju mi rado kupujemo jer je jeftinija), oni imaju puno para (mogu kupiti cijelu našu obalu a da mi niti ne trepnemo), oni nemaju vode (jer su je zagadili previše intenzivnim uzgojom nekvalitetne (čitaj GMO) hrane) i koju će kod nas jeftino dobiti. Postavite si samo pitanje zašto su Češka, Rumunjska i Bugarska prije nas ušle nutra. Ne zato jer su tako jako "napredne", nego zato jer ima puno više od 4 milijuna gladnih i prenesposobnih da sami proizvode hranu. Sad kad bi oni sami proizvodili i išli van iz EU, sad im nedaju....

Da sam ja na mjestu Sanadera, lijepo bi pokazao EU srednji prst i usredotočio se na Hrvatsku kao zemlju. Kad ćemo moći sami sebe prehraniti, kad će svatko moći kupiti kruh i meso za svoju obitelj (što je sa našim prirodnim bogatstvima više ngo moguće), tada se možemo fokusirati na nešto drugo... Ako se on boji izvoza (a ne boji se izvoza, nego je to samo plašenje male djece i neznalica), većina našeg izvoza je u zemlje koje su još manje razvijene od nas i koje nisu u EU, a i kako sam već prije spomenuo, taj naš izvoz je sramota i smijeh, tako da se po mojem on ništa ne mora brinuti...

Ulazak u EU bi trebao biti takav da nas oni zovu, a ne da se mi moramo truditi (tj. lizati drugima analne otvore i klećati pred svakim tko nešto zaprdne) da uđemo.. EU je u teoriji dobra stvar (razmijena dobara između zemlja članica u jednom slobodnom tržištu), samo je problem da one velike države lakše prodaju svoje proizvode u takvim uvijetima nego one manje. One manje u takvim uvijetima još više se degradiraju i postaju još slabije, jer više nema carina i vanjski proizvodi tada unište proizvodnju države koja uđe.

Ma ostat ćemo mi roblje, turci, austrijanci, njemci, srbi, a u buduće će nas je...ti cijela Europa. Očito nam pašeSmijeh
 Ti si mene mozda krivo shvatio, ja sam debelo protiv EU.
Sanader nema nit utjecaj nit respekt u EU. On je sprdacina, to sam htio rec.
U anketama samo manje od 30% gradana zeli u EU al mi ipak radimo sve, pa cak se i "bend over" da bi usli u EU. Di je tu demokracija?
Ako vecina ne zeli u EU, zasto je to cilj i politika nase vlade????
Ja ocu hrvatsku kvalitetu, hrvatsku obalu, hrvatski ZERP!!!! Samo prodajemo i svoju imovinu i svoju dusu strancima!!!!
Sve otoke srancima!!!!!
Srbi kakav god da jesu narod imaju 10x bolju politiku i imaju svoj integritet i ne guze se svakom crncu!
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina

Problem je što su ljudi navijači, a ne glasači. Što god ovi napravili, narod će glasat za "svoje".

Sanader je nesposoban, daleko od toga. Da ja na faksu riješim ispit na način kako HDZ vodi državu pao bih kao kruška.

Jel se samo sijećate prije nekog vremena kad je Rohatinski opominjao na nadolazeću inflaciju i krizu, pa ga je Sanader ismijao, a sada odjednom frka-panika. Plan za rješavanje krize je trebao biti odavno poznat, i to nekoliko scenarija.

Ne kažem da je SDP bogom dan i da su oni rješenje našeg problema, ali, iskreno, samo glupi idu glavom kroz zid kad tako nejde (a mi trenutno tako radimo).

WTB ideju za sig :]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice