Illuminati

poruka: 400
|
čitano: 146.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Illuminati
cale kaže...

dobro u redu,niste me skuzili sta sam htio reći,ja nisam u pravu,kako znas da si ti u pravu za sve ovo sto tvrdis

da, nismo te skuzili, jadan ti...

nije stvar u dokazima, ja ti mogu sad rec da je svijet stvorilo cudoviste koje se sastoji od makarona, i ti mi ne mozes dokazat da nisam u pravu..

stvar je u tome sta ima logike, a sta nema..vi sa vasim pricama o iluminatima toliko toga izokrenete, i na kraju vam je jedini argument - ne mozere dokazat da nije tako!

a ne mozete ni vi da jest tako, samo vam je dosadno i izmisljate gluposti, i osjecate se pametni jer mozete nekome solit pamet kako mu se nesto desava ispred ociju a on 'naivan pa ne vidi', a vi ste sveznalice i sve ste to skontali..

reko sam svima vama, naucite kako sve funkcionise pa onda pametujte..pametujes o TV-a a znas i sam da glupe stvari prolaze..citav balkan gleda farmu i velikog brata, zasto ?

zato sto ljudi znaju sta ce se narodu svidit, znaju psihu stanovnistva..ljudi glupi, bez perspektive, radije provode veceri gledajuci druge ljude koji su jos gluplji od njih, da mogu sudit o njima i smijat im se, nego da rade sta pametno od sebe, da gledaju nesto dobro, i da se postide samih sebe kakvi su..

svijet okrecu pare, nista drugo..iluminati, cionisti, bla bla..da sam ja iluminat, uzeo bi sebi ostvro sa vilom i uzivo do kraja zivota, a ne pravio nekakve znakove i navijo da ce neko vidjet i uticat na njega lol..razmisli bolan sta pricas..

kratko jasno, nidje veze

16 godina
Illuminati

a u pravu si,pare su glavni razlog za sve i lose i dobro u svijetu,vise zlo nego dobro al to je tak,zapravo je i glupo vjerovat u illuminate zbog par klipova na you tube,moj razlog zasto sam gledo jer sam htio da je istina,zasto,ne znam,htio sam vjerovat da je zivot vise od novca i ostalih gluposti.Tak da ja odo na sektor igrica,tu bar znam sta je istina:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 0:14 (cale).
15 godina
neaktivan
Illuminati

A kad Illuminati ne postoje, a ajde onda objasnite ono u mom prošlom postu. I slične stvari, poput njihovog simbola na novčanici od USD.

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 0:46 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan

za piramidu na novcanici ima objasnjenje koje je daleko dosadnije od iluminata..znam da ima 13 stepenica, sto neki vezu sa iluminatima il bog te pito cim, al to je prosto broj kolonija koje su postojale u americi za vrijeme ujedinjenja..13 kolonija se ujedinilo u USA (sjedinjene americke drzave->SAD)..

za oko na piramidi, ask wikipedia:

The Eye of Providence above the pyramid is similar to the ancient Egyptian Eye of Horus, a charm, relating to the Pagan/Egyptian sky-god Horus which symbolized that worshipers will be protected and given royal powers from Pagan deities. In fact, Eye of Providence was a common Christian emblem symbolizing the Trinity throughout the Middle Ages and Renaissance

svi znamo koliko su ljudi i dan danas sujevjerni, i malo simbolizma ne skodi..da nismo sujevjerni, ne bi imali potrebe za fancy zastavama i kojekakvim znakovima..

i to da je piramida NJIHOV simbol bas i ne mozes rec..jer egipat nema s njima apsolutno nikakve veze..ljudi ih vezu samo radi par simbola, a ostalo ?

pa ima simbol, ima veza..ostalo ko da je nebitno..egipcani, njihova kultura i religija bas nikakve veze nema sa iluminatima..

ako te zanima, istrazuj, al okani se youtube-a i svakakvih gluposti..a taj video, bog te pito ko je to napravio, i cemu sluzi..al razmisli, vec sami spominju da je to od iluminata, da je to nesto lose bla bla..nece tako pricuv pristalice sigurno, i najmanje ce nekoga prevarit..

itd..moras uzet u obzir dvije stvari, prvo, za vecinu stvari postoji i drugo objasnjenje, koje je dosadno, pa ljudi izmisljaju svasta..pa na kraju stvore mit..

drugo, mnogo informacija, historijskih, je izgubljeno..posebno sto se tice simbolike..danas je fakticki nemoguce rec ko je prvi izmislio pentagram, krst, obrnuti krst..cemu je to sluzilo..kakvu simboliku imaju brojevi 7, 13..pa isto tako i simboliku iluminata..crkva je za mnogo toga kriva, a za nesto prosto vrijeme..a sad ozbiljno, pentagram nije toliko komplikovan..i da ne postoji, ja bi ga kad tad nacrto..isto ko sto malo ko zna da je svastika stari skandinavski znak (tocak sunca), koristen daleko prije hitlera, a mozda je koristen i nekad prije skandinavaca, ko ce ga znat..

EDIT: samo jedna informaicija, negdje sam naso na internetu da broj na novcanici, MDCCLXXVI zapravo znaci 666..

to je idiotizam van granica, taj neko ne zna ni rimske brojeve, al dovoljno da pametuje i siri neistine..i cak mu neko i povjeruje lol

ako bas ne znate, to je 1776, prosto godina kada je SAD dobila nezavisnost..

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 2:43 (ismar89).
14 godina
neaktivan

Evo vidim da ste malo stali sa raspravom, novi sam tu i rego sam se na forum sam da neke stvari saznam, i cujem jos misljenja. Vidim da vas ima tu puno koji ne mislite da postoje, neki vjeruju, neki mjesaju illuminate sa templarima, masonima i svacim, neki mjesaju simbole i tako to. No u biti niko, kolko sam ja uspio procesljat forum, a trebalo mi je dosta vremena, nije uspio reci po cemu su povezani illuminati s masonima, templarima (koji su jedan red masona), s religijom, zasto smatrate da illuminati nemaju veze sa luciferom (svjetlonosom) iako sami zacetnici tog "bratstva" govore o tome i iznose raznorazne teorije. Zasto se povezuje toliko to sa religijom, iako se istice da nemaju veze s religijom, zasto povezujete masone sa luciferom, i velite da su tajni kad postoji cak i njihov web: http://www.freemasonry-croatia.org/ .

I da, sto se tice simbolizma, inace ja ne spadam u kategoriju genijalaca nekih il bi ikad mogo uc u iluminate (imaju pravilu nikog ispod IQ130), ali me zanima, kad nesto radite i koliko god htjeli ostat tajni, ostavljate svjesno ili nesvjesno potpise svoje, vecinom se trudite sto vise te simbole sakrit, ali ih stavljate, i ako ti iluminati ne postoje, zasto se prica toliko o kontoli svih svjetskih banaka, zasto Ameri sve moguce spijuniraju, a sad je to i procurilo, zasto se niko ne buni oko toga sto spijuniraju. Niko se ne buni sto se neko sprda o njima.

Pa ja imam nekakvu teoriju, i mislim da postoje, o masonima necemo pricat, ili ti ga slobondnim zidarima, nemaju veze s tim, jer jedino sto ih povezuju neki zajednicki clanovi koji su presli u illuminate. Pa krenimo ovako, nesto sam uspio procitat na puno mjesta i nesto iz knjiga, ne tvrdim da je tocno, al osnovani su 1776, da bas kad i SAD. Necu se okretat simbolizmu, pa cu samo iznosit neke cinjenice. Osnovani su znaci sa ciljom da preuzmu vlast nad svijetom, tako sam procitao, pomno su isplanirali sve, ali dugorocno. Da ne nabrajam sta sve, ali imali su ideju da podjele narode i zemlje u vise manjih skupina, koje ce se sukobljavat, pa tako smo dobili umjetno stvorene politike i ideologije koje nemaju veze sa zdravom pameti, tako imamo medije koji nas mogu filat sa cim god oce, imamo internet koji mogu kontrolirat, ako nemogu, varate se. Primjer je samo fejsbuk, koliko god vam djeluje bezopasan, on nas poglupljuje, a dok god imamo vecinu ljudi koja razmislja "jednako", nemora bit jednako misljenje, al razmisljaju na jako slican nacin o svemu i oni vjeruju stvarima kojima ih odredjeni mediji zasipaju. Zasto nevjeruju svima, zato jer se nemogu svi probit na to mjesto, jer nemaju doboljno financija, a i ako bi imali, neko ce ih prestic (pitam se zasto?). Jos jedna zanimljiva stvar je, ako si mocan, moras im pristupit (illuminatima), jer ce te drugacije "pojest". Znaci nema vise izbora. Kod njih funkcionira ono "podjeli pa vladaj". Naravno simbolika one piramide sa "svevidecim okom" ili cesto nazivanim "trecim okom" je u tome sto tako oni funkcioniraju. Ima vise staleza (neki vele 13, neki 33) no vazno je u cijeloj prici da oni na dnu nemaju i dalje pojma ko su ovi na vrhu, koji ljudi su to "svevidece oko". Tako i upadnes u to i doguras i do sredine piramide, i dalje neznas ko stoji iznad svega, a ako saznas, toliko si vec duboko u tome da nema sanse da nekom odas ko je na vrhu, jer bi i sam mogo doc na vrh i imas toliku moc, da ti se ne isplati riskirati zivot i moc za otkrivanje tajne svijetu, a i shvatis da su toliko mocna organizacija da nebi bilo svrhe da svijet sazna za o, kad niko nebi vjerovao. Pa tako se tu vidim natezete oko cvrstih dokaza, a nemozete ih nac, pa sve to pobijate, pa opet nemozete neke stvari pobit.

No da svedem pricu kraju, htio sam samo rec da iako vi mislite da su oni prepametni da bi ostavljali simbole za sobom, mislim da su ipak toliko pametni da bi ih bas ostavljali pa dok se ljudi bave sa tim i ostalim problemima, mogu u miru raditi. Procito sam u ranijim postovima da postoje oni od egipta i pitaj boga od kad, slobodni zidari (masoni) postoje duze od njih i o njima su svi pricali, ali problem je sto su to bili u pocetku cehovi zanatlija, a poslije kad su poceli primat u svoje redove utjecajne i bogate ljude, tada su oformili "bratstvo" i poceli su djelovat pod tim imenom, no veza jedino sa illuminatima je ta sto je dosta clanova bilo u obadva bratstva, a razlika je sto illuminati skupljaju nadarene ljude i obrazovane, a masoni su skupljali utjecajne i bogate, no ne nuzno i pametne.

Evo sad me jos zanima samo dal ta moja teorija ima s icim veze, ko sta misli o tome, desilo se sad nesto sto prije nismo znali (ovo sa spijunazom Amera), pa neke stvari barem meni dobivaju svoje mjesto u slagalici, ali ima djelova koje neznam gdje bi smjestio.

Nadam se da nisam dosadio s duzinom ovog.

16 godina

e sad se pripremi da te pol njih ismije:)

mislim da ce prvi bit ismar:)

uglavnom tvoja teorija je skoro ko i moja i u potpunosti se slazem s tobom pogotovo za dio medija.

15 godina
neaktivan
boleo89 kaže...

I da, sto se tice simbolizma, inace ja ne spadam u kategoriju genijalaca nekih il bi ikad mogo uc u iluminate (imaju pravilu nikog ispod IQ130), ali me zanima, kad nesto radite i koliko god htjeli ostat tajni, ostavljate svjesno ili nesvjesno potpise svoje, vecinom se trudite sto vise te simbole sakrit, ali ih stavljate, i ako ti iluminati ne postoje, zasto se prica toliko o kontoli svih svjetskih banaka, zasto Ameri sve moguce spijuniraju, a sad je to i procurilo, zasto se niko ne buni oko toga sto spijuniraju. Niko se ne buni sto se neko sprda o njima.

.

Ne ismijavam ja nikoga pobogu..ali ovako..

Objasni mi samo jednu stvar, ti simboli...

cemu oni uopste sluze ?

zasto ih sakrivat, kad se prosto mogu ne stavljat nikako..

mislim, ljudi sa IQ od 130 stave simbol na novcanicu od 1$ i nadaju se da nece niko vidjet i posumnjat ?

a ako te zanima zasto amerika spijunira sve i bla bla bla..

imaju glupu ekonomiju (ili bolje receno, najjacu, i sve, ama bas sve ce uradit da to tako i ostane), i svaki put kada im padne ekonomija, zapocnu rat, i ojacaju svoju drzavu..to se kroz historiju ponavljalo..drugi svjetski, vijetnam, irak itd..

zar ne vidite da im zemlja ekonomski propada..a kontrolisu telekomunikacije (do skoro su jedini GPS sateliti bili americki, ako se nevaram..ne znam ni jel zavrsen projekat onih evropskih) i jos kamara stvari..

zasto da to ne iskoriste da spase svoju ekonomiju, pljackajuci druge drzave ?

da je to 'zlo', naravno da jest, al politicari su to..da nasi mogu, i oni bi..

ta teorija sa piramidom i okom je bas lijepa, ali temelji se samo na masti i obicnoj slici..

svijet se vrti oko para..ljudi su danas sposobni 100% u roku od godinu dana napravit automobil koji ce imati iste performanse kao i danasnje, a trositi 10 puta manje goriva, ili nikako..zasto ga ne naprave ?

pa sta ce onda amerika sa onom ogromnom kolicinom nafte koju ima ?

da dozvole sebi da im neki japan to sve unisti, ili ne znam ko eto, njemacka recimo..

i u to su ukljucene sve drzave, ili amerika prijeti...

sve te price su fine, i jako interesantne..ali kad sagledas na drugi nacin, vidis da ovo drugo ima puno vise logike..

a buduci da se ni jedno neda dokazat, ja se drzim logike

15 godina
neaktivan
Illuminati

Iluminati, masoni... ovi oni... Sve je to isto, samo ih zovu raznim nazivima, iz jednog razloga-da vas zbune! Stavljaju svoje simbole gdje god mogu (u glazbi, filmovima, spotovima, na zgradama, novčanicama, predmetima, zastavama, grbovima, umjestnosti) ma gdje god je moguće. To sve rade iz razloga kako bi se ljudi bavili njima, a ne pravim problemima čovječanstva i onome što stvara te probleme, tj. pravi uzrok tih problema. Mogu vam reći samo jedno -  ZNANJE ŠTITI, IGNORIRANJE ŠTETI I VODI U PROPAST !!!

16 godina
Illuminati

to se ja samo salim ismar:)

ZNANJE ŠTITI, IGNORIRANJE ŠTETI I VODI U PROPAST -ljepo sroceno,morat cu kopirat i stavit si na facebook:)

14 godina
neaktivan
Illuminati

Sve to stoji sto vi pricate, ali ljudi su jednostavno takvi, ako su dio neceg oce to pokazat, ako su tu illuminati u pocetcima djelovali javno, i znalo se za njih, zasto onda nebi ostavljali simbole, zasto bi prvo te simbole prihvatili kao svoje, a onda ih poslije negirali, ili zasto ih nebi koristili, to ako neko nemoze objasnit te simbole ide njima na cast, jer su sva "bratstva" poznata po svojim tajnim simbolima (i njihovim znacenjima) i po tajnim rukovanjima i znacima prepoznavanja, ali nije poanta tajnog bratstva da bude bratstvo tajno, barem ne ovoga, nego da budu clanovi tajni, barem oni na vrhu, jer dok god niko nezna ko su oni, mi nemamo pojma ko su illuminati, a znamo da postoje, znamo za njihove simbole, znamo za obrede "tajne", neznamo kakvi su, al zna se da postoje neki obredi.Tako da iako znamo da postoje i dokazano je to, neznamo i dalje ko su oni i mozemo nagadjati cime se bave i koji su im ciljevi.

Ovo sto se tice ekonomije, u to ne ulazim, nisam neki strucnjak.

Onaj primjer s autom, to se desava sa vecinom proizvoda, iako neznam ako ste culi pricu sa CD-ima i DVD-ima, svi znamo da kad je izaso CD da je to bio velik hit, al niko nezna da kad su napravljeni CD-i su napravljeni i DVD-i i to dvoslojni, citljivi sa obje strane, znaci 4X po "4,7" GB, a i tu su blu ray diskovi, naravno da ih nema dvoslojnih i citljivih sa obje strane, al doce i to(il ih mozda ima, ne pratim to). Naime dugo se zna da ljubicasta(koja se koristi u blu ray tehnologiji) ima najvecu frekvenciju, a crvena (kod dvd-a i CD-a) ima najmanju frekvenciju. Ali morali su postepeno prodavat, zasto nebi imali poso kroz godine, a ne odma izbacit blu ray pa pokupit para samo od toga. Ovako svi je sa vecinom proizvoda, zasto odma napravit neki auto koji trosi 2l na 100km, kad mozemo skidat sa 16-ak l po par deci, pa doc na tu brojku, bit ce posla, ljudi ce kupovat svako malo. A i tog se neko trebo sjetit, jer normalan covijek i sad jos razmislja, ajmo im sto vise ponudit odjednom, nemojmo polako ic, dugo ce trajat. Ali neki pametni su se toga dosjetili, i bas svi u isto vrijeme, cudim se kak se sve stvari dogadjaju u isto vrijeme kod svih firmi. Ono, da mi je znat koje to savjetnike imaju, inace sam isto doso do informacije, ti illuminati, vecinom u pravilu nisu direktori il bilo sta takvog po firmama, nego razni savjetnici, odvjetnici i takvi likovi, koji nisu vezani uz medije, a imaju direktan utjecaj u vodjenju firme. Inace u ovim donjim "stalezima" ponekad ni ljudi neznaju da su u tome, jer illuminati djeluju po sveucilistima, kao profesori, sistenti, konzultanti i ...., pa kupe studente koji su "napredniji" od drugih i pametniji, i odvajaju ih i pocinju sami s njima raditi i pripremati ih za bratstvo, pocinju im usadjivat ideju, ako su pametni, zasto nebi vladali nad ovima "glupljima" od njih i evo ti idealnog clana. Pametan, pomaze idejama svojima u pocetku, uvlaci se, nema pojma di je, u cemu je i zacas nemoze van. A naravno, pitat cete jel ima dokaza o tome, pa nema, jer je to neizvedivo, al ima nagadjana i indicija o tome, a u ovakvom slucaju bi to trebalo biti dosta.

I sad da se vratimo na ovo, jel zapravo vjerujete u illuminate? To mi iz ovih postovva nije jasno, stalno se spominje neka kontrola svega, a pobijaju se sve teorije da postoje, pa mislim, ne moraju se zvat bas takvo, nazovite ih babaroge.

16 godina
Illuminati

evo cisto me zanima,kad ste se prvi put susreli s tim pojmom zavjere,odnosno kad ste prvi put culi za illuminate

17 godina
neaktivan
Illuminati

Vjerujem da ce vas zanimat, 15.1.2011. ce izaci (i moci ce se naravno besplatno skinuti sa sluzbenih stranica) novi Zeitgeist - Moving Forward.

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 18:14 (Assassin).
16 godina
neaktivan

fak illuminati

17 godina
cale kaže...

evo cisto me zanima,kad ste se prvi put susreli s tim pojmom zavjere,odnosno kad ste prvi put culi za illuminate

u filmu anđeli i demoni :D

16 godina

haha ja isto

14 godina
protjeran
Illuminati

ja sam gledo filmice na tubu sa frendom i dosta su uvjerljivi filmovi o tim iluminatima bas da se zapitas jel fakat to postoji ...

Would you kindly STFU?
17 godina
neaktivan
Illuminati

Pogledajte reakciju D. Gergena(poznati političar, član bohemiana grova), na pitanje o ritualima u bohemian grove-u

This is the Film Inside Bohemian Grove.
This is the famous footage shot by Alex Jones of what the
world elite are doing in the remote mountains of northern California.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 18:27 (tunder).
17 godina
neaktivan
Illuminati

Emisija "Drugi format" HTV, 23.05.2012.

Mitovi, laži i ratovi za naftu - Imperijalistička doktrina naftno-bankarske oligarhije

17 godina
neaktivan
Illuminati

Skrivena kamera u jednoj od loža

2012 Anonymous video(Banned MASONs ILLUMINATI VIDEO)

14 godina
odjavljen
Illuminati

To sve na strijeljanje, jednog po jednog.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
17 godina
neaktivan
Illuminati

TED GUNDERSON (FBI)expert on satanic and ritual abuse

13 godina
neaktivan
Illuminati

pa ljudi moji sirite ovo svuda okolo da svi znaju za ove "ljude"
ja stvarno neznam kako nikog nije briga za ovo, ova tema uopce nije popularna
evo jos jedan video

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:09 (redikulx).
14 godina
protjeran
Illuminati

Neki od planova Iluminata na kojima vrlo aktivno rade, njihova djela mogu se očitovati na svakom koraku:

Obuzdavanje rasta stanovništva; parovi će morati tražiti dopuštenje da imaju bebu; preusmjeravanja svhe seksa; seks bez razmnožavanja i razmožavanje bez seksa; univerzalna dostupnost kontracepcije za sve; seksualno obrazovanje i promicanje putenosti madih kao oruđa svijetks vlade; porezima financiran pobačaj kao sredstvo obuzdavanja rasta stanovništva; poticanje "homoseksualnosti" svim sredstvima; korištenje tehnologije za raznožavanje bez seksa; opadanje značaja obitelji; odobravanje eutanazije i "tableta za vječni počinak";  ograničavanje pristupa povoljnoj zdravstvenoj njezi čini eliminaciju starijih osoba lakšom;  medicina će biti strogo kontrolirana;  ukidanje privatne lječničke prakse; nove teško utvrdive bolesti i neizlječive bolesti; zataškavanje ljeka protiv raka kao sredstvo protiv rasta stanovništva; izazivanje srčanih napada kao sredstvo ubojstva; obrazovanje kao oruđe za brže nastupanje puberteta i evolucije;spajanje svih religija; stare religije će se morati maknuti sa scene; mjenjanje Biblije kroz korekciju kljunih riječi (ovo posebno jako očito); restrukturiranje obrazovnja kao sredstva indoktrinacije ; duže vrijeme provedeno u školovanju ali "učenici ništa neče naučiti (zanemarivanje i potiskivanje medoda koje učenje čine lakšim i bržim, i u isto vrijeme poticanje onih koje školovanje čine dužim, napornijim i manje ekikasnim procesom); kontrola pristupa informacijama(ACTA, SOPA, PIPA, danas imamo nešto peto, ugl. ne prestaju dok ne postignu svoj cilj); neke će knjige jednostavno nestati iz knjižnica; promjena zakona kako bih se promicao moralni i društveni kaos; poticanje uzimanja opojnih droga kako bih se stvorila atmosfera džungle u većim i manjim gradovima; promicanje prekomjernog konzumiranja alkohola; ograničenja u sferi putovanja; potreba za većim brojem zatvora i korištenje bolnica kao zatvora;nema više ni psihološke ni fizičke sigurnosti; zločin korišten u svrhu upravljanja društvom; dokidanje američke industrijske nadmoći;  seljenje stanovništa i gospodarstva - kidanje društvenih korjena; sportovi ako oruđe društvenog inžinjeringa i promjene;seks i nasilje podmenuto kroz zabavu; u tijelo usađene osobne iskaznice -  mikročipovi;kontola hrane (GMO); upravljanje vremon (HAARP); spoznaje o tome kako ljudi reagiraju - navođenje ljudi da učine ono što želite; lažirana znanstvena istraživanja; korištenje terorizma , nadzor; implantati i televzija koji vas promatraju; uspostava totalitarnog svjetskog sustava; 

Tema o događanjima na bliskom istoku je zatvorena jer autor naginje "teorijama zavjere", a modovi su blago rečeno alergični na takve stvari. Iluminati su isko vezani uz dešavanja na Bliskom Istoku, tako da bi mogli o tome u ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 14:39 (Tawals).
15 godina
neaktivan
Illuminati

Tawals, ti si moj heroj.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
14 godina
protjeran
Re: Illuminati
forzzuk kaže...

Tawals, ti si moj heroj.

14 godina
protjeran
Illuminati

Tko su Iluminati?

Iluminati su zapravo krvna loza koja upravlja svjetskim događajima kroz ono što je sada postalo globalna mreža tajnih društava i polutajnih skupina , a koja je ustrojena poput transnacionalne korporacije . Korporacijsko središte diktira politiku , a podružne mreže u svakoj od zemalja nameću je ljudima u svojoj sferi utjecaja.

Gdje se nalazi operacijsko središte?

Operacijsko središte se nalazi u Europi, poglavito u Rimu i Londonu, a važni su još i Paris, Berlin, Amsterdam i Brisel.

Kako djeluju?

Podrućne mreže u svakoj zemlji rade kao kooperanti koji kontroliraju i usmjeruju politiku , poslovanje, bankarstvo, medije, vojsku, 'medicinu', 'znanost', 'obrazovanje' itd. svojih država , pazeći da se svaki od tih elemenata prilagodi smjernicama koje diktira 'sjedište'. Na taj naćin u mogućnosti su uvesti istu politiku diljem svijeta gotovo istovremeno. Te nacionalne područne mreže imaju svoje vlastite podružnice, ili 'ogranke', u manjim ili većim mjestima , gradovima i zajednicama , a ta struktura omogućuje središtu mreže da manipulira i utječe na sve razine globalnog društva.

Većina u to uključenih ljudi ne zna da su dio velike zavjere s ciljem porobljavanja svijeta. Oni raspolažu samo sa onoliko informacija koliko je potrebno da učine ono što ima je naloženo, ni manje ni više. Ista se tehnika primjenjuje pri razvoju tajne tehnologije. Da bih se napravili razni dijelovi upošljavaju se razni ljudi koji neznaju kakav će biti konačni proizvod. To znaju samo oni koji izrađene dijelove sastavljaju. Ova je tehnika poznata kao 'segmentiranje' ili 'nečelo upoznatosti samo sa najnužnijim informacijama'

Njihova mreža nalik je divovskoj paukovoj mreži,a niti predstavljaju različita tajna društva, polutajne organizacije i one druge koje djeluju otvoreno u javnoj domeni. Među potonjima su vlade, transnacionalne korporacije i bankarski sustav.

Što su niti bliže pauku u središtu to će ekskluzivnije i skrovitije biti.

12 godina
protjeran
Illuminati

Ko voli metal neka poslusa pjesmu iz 2001 koja otvoreno govori o illuminatima.I gle zacudo na itunesu nema ove pjesma za dl.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 15:06 (T-55).
14 godina
protjeran
Illuminati

GRUPACIJE UNUTAR ILUMINATA

Okrugli stol

Jedna od znajačnih grupacija unutar Iluminata. Oformio ga je jedan od Rothschildovih agenata Cecil Rhodes koje je opljačkao južnu Afriku u njihovu korist te u korist Iluminata. Po njemu je nazvana Rodezija, današnji Zimbabve sa Zambijom. Tijekom 20. stoljeća Okrugli stol je iznjedrio niz "trustova mozgova". Riječ je o glavnoj međusponi koja omogućava manipulacije od strane odabranih krvnih loza, i svakim su danom sve probitačnije. Među tim satelitima Okruglog stola su: Kraljevksi institut za međunarodne poslove u Londonu; Vijeće za vanjeske odnose u Sjedinjenim Državama; Bildeberška skupina koja djeluje u Europi, Sjevernoj Americi i diljem svijeta; Rimski klub koji manipulira pokretom za zaštitu okliša i prodaje laži o globalnom zatopljenju izazvanom ljudskim djelovanjem; i Trijateralna komisija koja se fokusirala na Europu, SAD i Japan ali ima globalnu zonu utjecaja; Ujedinjeni narodi su također tvorevina Okruglog stola kao i Europska Unija, prijašnja Europska ekonomska zajednica.

Članovi i sudionici tih skupina pod okriljem Okruglog stola drže ključne položaje u nacionalnim vladama, Europskoj Uniji i NATO-U. Ima ih i u bankarstvu, poslovanju, medijima i tako dalje. Time se omogućuje razvoj i uvođenje zajedničke percepcije i strategije kroz središnju koordinaciju. 

Pripadnici obitelji Rockerfeller sumerska su krvna loza, a međusobno se križaju sa Rothschildima čije naredbe smijerno izvšavaju Uloga Rockerfellera jest vođenje 'podružnice' u SAD-u, a veći igraću u toj obitelji poput David Rockerfellera, djeluju šire, na svjetskoj sceni. Imena Rothschild i Rockerfeller su tu svaki puta kada su tu i ratovi, ekonomski slomovi te kontrola i manipulacija vlasti, bankarstva, globalnih korporacija, medicine, farmaceutske i biotehničke industrije, medija, obavještajnih agencija tajnih društava i mnogo toga drugoga. Bankarstvo je njihovo glavno sredstvo manipulacije.

Rothschildi i obitelji odabranih krvnih loza posjeduju bake i korporacije posredstvom financijske kontrole i podobnih direktora koji vode organizaciju u skladu sa dobivenim uputama. Na taj se način mogu sakriti pravi razmjeri vlasništva u rukama istih obitelji.

Koliko ljudi zna da Rothschildi kontroliraju barem većinu Vatikanskog bogatstva ili da su oni financijski savjetnici kineskoj vladi? Prema pokojnom istraživaču Eustaceu Mulinsu koje je proveo desetljeća istražujući Rothschilde, svjetske financijske operacije Katoličke crkve preuzeli su 1823. godine. Rotšildski agenti su posvuda samo što se ne vide njihovi pravi gospodari.

Uskoro ću se pozabaviti Fabijanskim društvom, nadam se, koji su također grupacija unutar Iluminata, jedan od njihovh članova je Geroge Orwell koji je napisao 1984., roman u kojem se upisuje totalitarno društvo za kojeg je znao da će nastupiti jer je bio član Fabijanaca. Naravno, takvo društvo nije ono iz 1984. nego nam tek predstoji, predpostavjam da je odabrao to ime knjige jer je tada gođišnjica osnivanja Fabijanskog društva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 0:21 (Tawals).
16 godina
Illuminati

nemoj se uvrjediti,govorim ovo iz vlastitog iskustva.Sve je to sljepo vjerovanje.Ja sam isto bio zaluđen time,tim teorijama.Mozemo reci da sam i danas,ali sam naucio da nicem ne treba vjerovati.Tako ni u illuminate ili dok se sam ne uvjerim svojim ocima.Ono sto ja mogu vidjet,je da su ljudi jednostavno zatupljeni.Svatko gura na svoju stranu i ne zeli nikome drugome dati da ga uvjeri u suportno.Svi smo mi sljepi i ne vidimo da smo svi isti.Probaj vise proucavat masone,oni nisu tajno drustvo ali se za njih bar zna i imaju zanimljivu pricu.Čak stovise mozes vidjet ovdje moje postove i dan danas ne mogu vjerovat koliko sam glup bio,vjerovao sam u illuminate zbog par klipica na you tube.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 1:12 (cale).
14 godina
protjeran
Re: Illuminati
cale kaže...

nemoj se uvrjediti,govorim ovo iz vlastitog iskustva.Sve je to sljepo vjerovanje.Ja sam isto bio zaluđen time,tim teorijama.Mozemo reci da sam i danas,ali sam naucio da nicem ne treba vjerovati.Tako ni u illuminate ili dok se sam ne uvjerim svojim ocima.Ono sto ja mogu vidjet,je da su ljudi jednostavno zatupljeni.Svatko gura na svoju stranu i ne zeli nikome drugome dati da ga uvjeri u suportno.Svi smo mi sljepi i ne vidimo da smo svi isti.Probaj vise proucavat masone,oni nisu tajno drustvo ali se za njih bar zna i imaju zanimljivu pricu.

Nisam niti malo uvrijeđen, shvaćam da je to prvenstveno dobronamjeran savjet. Ali znas kako se kaže.. know your enemy..

btw. Klipići na YouTubeu svakavko mogu biti od koristi, ali ima još brdo materijala o tome kako djeluju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 1:24 (Tawals).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice