dobro u redu,niste me skuzili sta sam htio reći,ja nisam u pravu,kako znas da si ti u pravu za sve ovo sto tvrdis
da, nismo te skuzili, jadan ti...
nije stvar u dokazima, ja ti mogu sad rec da je svijet stvorilo cudoviste koje se sastoji od makarona, i ti mi ne mozes dokazat da nisam u pravu..
stvar je u tome sta ima logike, a sta nema..vi sa vasim pricama o iluminatima toliko toga izokrenete, i na kraju vam je jedini argument - ne mozere dokazat da nije tako!
a ne mozete ni vi da jest tako, samo vam je dosadno i izmisljate gluposti, i osjecate se pametni jer mozete nekome solit pamet kako mu se nesto desava ispred ociju a on 'naivan pa ne vidi', a vi ste sveznalice i sve ste to skontali..
reko sam svima vama, naucite kako sve funkcionise pa onda pametujte..pametujes o TV-a a znas i sam da glupe stvari prolaze..citav balkan gleda farmu i velikog brata, zasto ?
zato sto ljudi znaju sta ce se narodu svidit, znaju psihu stanovnistva..ljudi glupi, bez perspektive, radije provode veceri gledajuci druge ljude koji su jos gluplji od njih, da mogu sudit o njima i smijat im se, nego da rade sta pametno od sebe, da gledaju nesto dobro, i da se postide samih sebe kakvi su..
svijet okrecu pare, nista drugo..iluminati, cionisti, bla bla..da sam ja iluminat, uzeo bi sebi ostvro sa vilom i uzivo do kraja zivota, a ne pravio nekakve znakove i navijo da ce neko vidjet i uticat na njega lol..razmisli bolan sta pricas..
kratko jasno, nidje veze