Za one koji jos imaju sumnji...
1. Ovo sve sto si napisao nazalost zvucio kao losija Top shop reklama...
2. To su jos uvijek TEORIJE, a teorije su zato sto nema direktnih dokaza.
3. Kada bi postojalo dokaza, to vise nebi bila teorija, nego cinjenica.
4. Jesi li osobno provjerio sve informacije koje se u tim filmovima spominju, i navode kao nepogresive i provjerene? Isto kao sto se dogodilo i s prvim dijelom Zietgeista (onim o religiji), moguce je da ce se dogoditi i s nekim od ovih filmova, tj. da ce sam autor priznati da su neke informacije slucajno pogresne.
Da odma prekinem to da ti sad mene ides uvjeravat, reci cu ti da osobno vjerujem da ljudi koji nam se prikazuju kao vlast nisu zapravo oni koji odlucuju o vaznim stvarima. Ali napominjem, to je samo moje TRENUTNO misljenje, koje je proizaslo iz informacija na koje sam ja naisao, ali sam svjestan da je tih informacija premalo da bi ista tvrdio sa sigurnoscu, i isto tako vecina tih informacija nazalost dolazi sa interneta, a mislim da smo svi svjesni koliko su informacije na internetu provjerene. Pa cak i u nekim knjigama koje sam citao, informacije koje se predstvaljaju kao 100% provjerene i tocne su nazalost razlicite od knjige do knjige, sto jako dobro (nazalost) pokazuje da ni knjiga, koliko god "strucno" izgledala, nema neku veliku "nadmoc" nad internetom...