pa onda se post ne odnosi na tebe, i nemas razloga bit uvrijedjen..
a za one koje na koje se post nije odnosio, jedno pitanje..
da ste vi masoni, i pravite pentagon, pravite bijelu kucu, i citavu okolinu..
da li biste je vi napravili da ima oblik sove, pentagrama ?
sta vam to daje (osim rizik da ce neko skontat) ?
to nema apsolutno nista sa manipulisanjem ljudskog mozga, nekih poruka, il bilo cega..zasto onda tako nesto ?
ti ljudi su pametni, moraju bit ako vladaju svijetom, i sad sta da urade, isplaniraju to sve tako da izgleda ko sova, da bi neko to skonto i sirio preko interneta ?
jel shvatate u cemu je poenta ?
to sto vi otkrivate, ti 'dokazi', nisu nista drugo nego vasa (il necija druga) masta, a niko nije malo stao i razmisljo, zasto ?
zasto bi pentagon imo oblik svastike ?
nisu to djeca da im je drago sto su 'podvalili' izgled svastike, a niko ne konta..to su pametni ljudi..da nesto hoce skrit, napravili bi obicnu zgradu, a ne u obliku svastike, i sve 'tajne' bi ostale tajne, a ne bi bile tako ocigledne, jos da sami naprave program da mozete jos bolje vidjet kako su oni 'sakrili' sve te znakove (mislim na google earth, i vidio sam prije da tvrde da i google pripada masonima)
razmislite o tome malo, prije nego sto iznosite takve dokaze..
i ponavljam, ne kazem da ne postoje, al ono sto vecina ovde govori i tvrdi da je tacno, predstavlja neke dokaze, to je prosto smijesno..
zamisli samo to, pripadas organizaciji koju niko ne smije otkrit, i lijepis svoj znak gdje god stignes..mislim ..