Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.049.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
Re: Humor
boxer kaže...

Svi ste mislili da legendarni Mato sa foruma sere, laže i izmišlja da je overclockirao svoj skuter.

Mato is back brži od metka...

zato se cuje kao da polijece flota borbenih aviona.

14 godina
neaktivan
Humor

...

15 godina
neaktivan
Humor

GIF

15 godina
neaktivan
Humor

Ko se razumije u struju biti ce mu smijesno :D

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 21:13 (Haker_x).
12 godina
neaktivan
Humor

SVADA KINESKOG PARA
ONA: zasto si joj lajkao sliku?!
ON: oprosti mislio sam da si to ti!

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
12 godina
neaktivan
Humor

pahahahaha {#}

Nikad nereci nikad!!
13 godina
Humor

Tumacenje zakona Republike Hrvatske:
Ako sam dobro skužio... Ako se posvađam s curom,
ženom u javnosti i udarim je i uoči me policajac - dobijem 2000kn kazne...
A ako me isti policajac uhvati kako se seksam u autu s curom ili tuđom ženom
(dobijem 5000 kn kazne). Znači vidiš li policajca da ti prilazi autu prilikom seksa...
udri kučku! Ostat će ti 3000 kn u džepu..
Kako volim ovu državu, brutalna je!

16 godina
KoRn1337 kaže...

(dobijem 5000 kn kazne). Znači vidiš li policajca da ti prilazi autu prilikom seksa...

To država u kriznim vremenima odlučila počastit malo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
17 godina
KoRn1337 kaže...

Ili  7000 kn + noga od cure...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
Humor

{#}

15 godina
neaktivan
Humor

:)

12 godina
neaktivan
Humor
Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
15 godina
Humor

Jučer je London Times objavio ovu osmrtnicu:

Danas žalimo odlazak voljenog prijatelja
Zdrave Pameti
koja je bila s nama mnoge godine.
Nitko ne zna točno koliko je bila stara s obzirom da je njezin rodni list odavno zagubljen u birokratskoj državi.

Sjećat ćemo je se po tome što se držala dragocjenih lekcija:
- Znati kad se skloniti sa kiše,
- Zašto: tko rano rani dvije sreće grabi,
- Život nije uvijek fer,
- Možda sam ja kriv(-a).

Zdrava Pamet je živjela po jednostavnim ekonomskim pravilima
- Ne troši više nego što zarađuješ i oprobanim strategijama
- Odrasli, ne djeca, vode stvari.
Njeno zdravlje je počelo naglo propadati kada su uvedene dobro zamišljene ali preopterećujuće regulative.
Izvještaji o:
- 6-togodišnjem dječaku optuženom za seksualno uznemiravanje zato što je poljubio curicu
- Tinejdžerima suspendiranim u školi jer su koristili Mouthwash poslije ručka i o
- Učitelju koji je otpušten jer je kaznio neodgojenog učenika
su samo pogoršali njeno stanje.

Zdrava Pamet je izgubila tlo pod nogama kad su roditelji napali nastavnike jer rade posao koji su oni propustili u discipliniranju njihove neodgojene djece.

Propala je još više kad su škole morale dobiti roditeljski pristanak da bi djeci dali losion za sunčanje ili aspirin, ali nisu smjeli obavijestiti roditelje ako je učenica trudna i želi abortus.
Zdrava Pamet je izgubila želju za životom od kada je crkva postala biznis, a kriminalci počeli dobivati bolji tretman od svojih žrtava.

Zdrava Pamet je prebijena otkad se niste mogli braniti od provalnika u vlastitom stanu, a provalnik vas je mogao tužiti za napad.
Zdrava Pamet se konačno odrekla želje za životom kad je jedna žena propustila uočiti da je kava koja se dimi vruća, zalila je u krilo i odmah dobila ogromnu odštetu.

Zdrava Pamet će biti ispraćena od njenih roditelja
Istine i Povjerenja,
od njene supruge Diskrecije,
od njene kćeri Odgovornosti
i njenog sina Logike.
Iza nje ostaju njena 4 polubrata
- Znam svoja prava,
- Hoću odmah,
- Netko drugi je kriv i
- Ja sam žrtva.
Pogrebu nije prisustvovalo mnogo njih jer je vrlo malo njih shvatilo da je otišla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 14:42 (captain_soap_McTawish).
12 godina
neaktivan
Humor
Jedne noći nekom čovjeku se u snu pojavi patuljak i pita ga:
- Jesmo piškili?
Čovjek odgovara:
- Nismo.
A patuljak će:
- Pa šta čekamo??
I čovjek se upiški.
Sljedeće noći opet se u snu pojavi patuljak i pita:
- Jesmo piškili?
- Nismo.
- Pa šta čekamo?
I čovjek se opet upiški.
Treću noć opet se pojavi patuljak, I čovjek se opet upiški. Nakon toga odluči on da ode kod ljekara.
Odlazi on kod ljekara i kaže:
- Znate imam jedan problem, uvijek se u snu upiškim.
Kaže ljekar:
- Pa kako se to dogodi?
- Uvijek mi u snu dolazi jedan patuljak I pita me :"Jesmo piškili ", a ja odgovorim - "nismo" ,i on kaže : "Pa šta čekamo?? "
I ja se upiškim.
Kaže ljekar:
- Dobro, sljedeći put kad ti dođe u san i kad te pita jesmo piškili , ti reci jesmo.
Odlazi čovjek kući i u snu mu opet dođe patuljak i pita:
- Jesmo piškili?
Čovjek odgovara
- Jesmo.
- A kakili?
- Nismo .
- Pa šta čekamo??
12 godina
neaktivan
Humor

everything in russia is badass

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Humor

Pričaju Amerikanac, Englez i Rus ko ima najveći avion. Amer: -"Naš avion ne može sletljeti nigdje u Europi." Englez: - "Naš avion ne može sletjeti na aerodrom u Frankfurtu!" Rus: -"Vozim ja avion sa još 19 kopilota kad... čujemo neko zujanje pozadi. Viknem ja 19. kopilotu: "Sergej, idi vidi šta to zuji dok još nije kasno!" Ode Sergej džipom u srijedu prijepodne i vraća se u subotu popodne i reče mi: "Šefe zaboravili smo zatvoriti prozore od WC-a, uletio BOING 747 i zuji oko sijalice.

Kopiran komentar sa 24 sata u vezi slijetanja An-225 zrakoplova. Baš me je nasmijalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 0:13 (Izzy).
17 godina
Humor

Ove 24 budale iz 24 sata(©Zdravko) se ne mogu dogovoriti koliko je dugačak najveći avion na svijetu...ili su ga skratili u međuvremenu...

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
15 godina
neaktivan
Humor

Natječu se slovenac i bosanac tko je veća budala. 
Kaže slovenac bosancu: mi smo tolike budale da smo sagradili most nasred livade
a bosanac odgovara: a je, a vidi hase peca ispod mosta {#} 

16 godina
neaktivan
Humor

Dvadesetak 'bitnih' stvari koje bez filmova ne biste znali...

1. Detektiv može riješiti slučaj samo ako je suspendiran.

2. Muškarac neće pokazati znakove boli dok prima najokrutnije udarce, ali će se tresti dok žena pokušava očistiti njegove rane.

3. Jedna šibica dovoljna je da osvijetli sobu bilo koje veličine.

4. Svaka brava može se u sekundi otvoriti spajalicom - osim ako to nisu vrata koja vode u zgradu koja je plamenu, a u njoj je zarobljeno dijete.

5. Eiffelov toranj može se vidjeti s bilo kojeg prozora u Parizu.

6. Veće su šanse da će jedan čovjek koji puca ubiti dvadeset ljudi, nego dvadeset ljudi koji pucaju jednog čovjeka.

7. Kuhinje nemaju prekidače za svjetlo. Noću je dovoljno samo otvoriti vrata frižidera.

8. Nije važno ako u borbi koja uključuje borilačke vještine imate puno neprijatelja - oni će strpljivo pričekati da vas napadnu, jedan po jedan, sve dok ne oborite njihove prethodnike.

9. Jednom nanesen ruž za usne nikada se neće izbrisati - čak i dok ronite s punom ronilačkom opremom.

10. Policajcima se uvijek dodjeljuju partneri koji su njihova sušta suprotnost.

11. Automobili koji se sudare gotovo će uvijek eksplodirati u plamenu.

12. Čak i pri vožnji na potpuno ravnoj cesti neophodno je energično okretati volan lijevo desno svakih nekoliko sekundi.

13. Pošteni i radišni policajci u pravilu bivaju upucani nekoliko dana prije penzije.

14. Njemački oficir ne mora znati njemački jezik - dovoljan je njemački naglasak.

15. Šef policije uvijek će suspendirati svog glavnog detektiva ili mu dati 48 sati da završi posao.

16. Što se više muškarac i žena mrze, veća je vjerojatnost da će se zaljubiti.

17. Ventilacijski sistem bilo koje zgrade savršeno je mjesto za skrivanje. Nitko nikada neće ni pomisliti da vas tu potraži te možete bez teškoća stići do bilo kojeg dijela zgrade.

18. Prilikom plaćanja taksija, ne gleda se u novčanik dok se vadi novčanica, samo se nasumce zgrabi jedna i da vozaču. To je uvijek točan iznos.

19. Ako borave u opsjednutoj kući, žene, i to u donjem rublju, trebaju istražiti svaki neobičan zvuk.

20. Ako vidite veliko staklo, netko će ubrzo biti bačen kroz njega.

21. Ako vas netko lovi po gradu, možete se ubaciti među ljude koji sudjeluju na paradi Svetog Patrika.

22. Ako odlučite plesati na ulici, svatko na koga naiđete znat će korake.

23. Kada je osoba onesviještena udarcem u glavu, ona nikada neće pretrpjeti oštećenje mozga.

24. Na monitoru se nikada ne vidi kursor nego samo enter password now.

25. Na dnevnim vijestima na televiziji obično je priča koja će vas u tom trenutku osobno pogoditi.

26. Lako je prizemljiti avion ako postoji netko u kontrolnom tornju tko daje upute.

27. Tijekom svih policijskih istraga bit će neophodno barem jednom posjetiti striptiz-klub.

28. Uvijek je moguće parkirati neposredno ispred zgrade u koju trebate ići.

Đuro#2155
15 godina
Franjo15 kaže...

.

.

.

.

I najvaznija od svih, kod nekih odbrojavanja, drzanja dahom pod vodom, vremenskih ogranicenja(16 sati do udara steorida) duzina sekundi/minuta se drasticno produzi tako da 10 sekundi dok ne ekslpodira bomba traje zapravo 2 minute

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Franjo15 kaže...

.

.

.

.

I najvaznija od svih, kod nekih odbrojavanja, drzanja dahom pod vodom, vremenskih ogranicenja(16 sati do udara steorida) duzina sekundi/minuta se drasticno produzi tako da 10 sekundi dok ne ekslpodira bomba traje zapravo 2 minute

a i frizure su tako postojane da heidi klum i cijeli taft pucaju od zavisti...

12 godina
neaktivan
Humor

14 godina
neaktivan
Humor

Mnoge žene vole biti tajanstvene. Ali to nije razlog da kad skretaju autom, ne upale žmigavac....

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 19:23 (ATI HD3870).
14 godina
neaktivan
pinelynx kaže...
win4crazzy kaže...
Franjo15 kaže...

.

.

.

.

Policajci bez problema ispale preko 20 metaka iz jednog pištolja, s milimetarskom preciznosti na 100 metara pogađaju ravno u otvor spremnika za dizel gorivo, koji odma eksplodira, a vozač prođe s manjim ogrebotinama.

:D :D
All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
12 godina
neaktivan
Humor

Napio se Mujo i legao nasred parkinga. Dolazi policajac i pita ga: "Šta to radis, čovječe?"
-"Pa zar ne vidiš da sam se parkirao?!"
"Pa, čovječe, nisi ti auto!"
-"Boli me ku*ac, nisi ni ti pauk"

Što je sreća u nesreći?
Kad te udari struja po nižoj tarifi!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 21:46 (kivic15).
15 godina
Humor

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...
pinelynx kaže...
win4crazzy kaže...
Franjo15 kaže...

.

.

.

.

Policajci bez problema ispale preko 20 metaka iz jednog pištolja, s milimetarskom preciznosti na 100 metara pogađaju ravno u otvor spremnika za dizel gorivo, koji odma eksplodira, a vozač prođe s manjim ogrebotinama.

biatch pls {#}

"Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. " by rjakopec
15 godina
neaktivan
Humor

Vezano na ovo iznad

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 23:50 (chutac).
14 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
Diplomirani pješak kaže...
pinelynx kaže...
win4crazzy kaže...
Franjo15 kaže...

.

.

.

.

biatch pls {#}

14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Vezano na ovo iznad

Daj me sjetite molim vas kak se zove taj film, danas sam  ga se sjetio, ali nikako imena! :(
Sry za offtopic

Potpisah se!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice