Snjeguljica i 7 patuljaka
Snjeguljica je u nastambu ušla pripita. Haljina joj bijaš poderana, bit će upala negdje u jarak. U ruci joj bijaše kalašnjikov Ej-Kej 47. Nogom je otvorila vrata te našla 7 patuljaka. Jedan je čitao "Glas koncila"... jedan je slagao rubikovu kocku sa svih 6 polja u istoj boji, bezuspješno... 2 su se sexallla, gejevi jebi ga... jedan je recitirao smrt smail age čengića al unatrag... jedan je pušio joint sjedeći na televizoru sa slikom druga Tita u ruci... a sedmi... sedmi je mirno sjedio za stolom i ručao.
- Majku vam hebem svima 7orici!!! - izdreknu se Snjeguljica te repetira kalašnjikov
- Idi u pi*ku materinu pijanu! - dobaci joj jedan od patuljaka
- A ko je pijan, majku vam hebem!?!?!? - reče snjeguljica te sasu rafal po sobi
Nakon što se prašina slegla, vidje Snjeguljica da ih je sve likvidirala... zakorači u prostoriju, a ono, začu se KLIK
- U mamu vam hebem, nagazna! - bile su zadnje riječi od Snjeguljice
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- Kol'ko ti zarađuješ?
- 5.000$ mjesečno!
- A koliko trošiš za život?
- Pola!
- A šta radiš s ostatkom?
- E, to se kod nas ne pita,
A koliko ti zarađuješ?
- 250€ mjesečno!
- A koliko trošiš za život?
- 1.000€
- Kako? Pa gdje nabaviš
ostatak?
- E to se kod nas ne
pita!
Nisu, nema ti tog kod nas, nemozes iz RH surađivat sa yt.
- "Gdje ti je muž?"
- "Eno ga u bašti, čaprka nešto oko auta!"
Mujo:
- "Jesi pročito u novinama, da svaki prosječni Bosanac ima osam spolnih veza prije braka?"
Haso:
- "Al se neko najebo u moje ime!"
Nekada sam bio ljudsko biće... a onda sam dobio modem
ono kad mama ostavi poruku ocisti sa bratom kucu
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/72179/1-Kad-mama-ostavi-poruku-Ocisti-sa-sekom-ku_C4_87u.gif
naravno da skici, znas koji je to sok, imam slicnu situaciju
prosle godine, ljeto bilo, spavam s otvorenim krovnim prozorom jer inace ne mozes spavati koliko je vruce
i vidim ja vani se naoblacilo i sad gledam ocul zatvorit prozor ili necu, pa reko necu ako pocne padat valjdat cu se probuditi(spavam tocno ispod njega pa bi po meni pocelo padati)
i nis ja zaspem, nakon 2-3 h(tocno u 3 h) ja se budim pljusak udario strasno, sve mokro bilo i idem ja zatvoriti prozor ali neide mi, ja vucem a on nece(bio je zaglavljen s sipkom nekom, tko ima krovni znat ce, sluzi da se prozor sam ne zatvori) i skuzim da trebam povuci tu sipku ali posto je mrkli mrak nisam je mogo naci, idem upaliti svjetlo(koje mi je tocno pored vrata) i kad sam ja upalio svjetlo buraz mi uletio u sobu, kako sam se sasro to je nesto nevjerovatno, znaci buraz se poceo nesto derat i ja se poceo derati(znaci automatski, bez moje volje i pokusavam nesto reci a ne ide mi, znaci htio sam mu reci dobro smiri se ali je zvucalo hauahufhahuahau, nisam mogo kontrolirat glas, ista stvar i kod njega)
sad kad gledate video izgleda smijesno, i sve to, i smijemo se kako moze urlat pola minute, e pa kad dozivite nesto slicno znat ce te, ja sam se doslovno sasro iako je to bio samo moj buraz
fascinanto je to sto smo se obojica probudili u isto vrijeme(u minutu), on je iso zatvoriti prozor umjesto mene jer je mislio da spavam i nije racunao da cu mu se pojaviti na vrata, a ja nisam racunao na njega i taj kontakt omg strasno nesto, i ne kuzim kako nisam mogo nesto normalno reci nego sam proizvodio zvukove koji su mi bili potpuno nerazumljivi.
i nismo djeca, tad je bilo u pitanju 18(ja) i 16 godina
Kad smo već kod trauma, prije par godina, probudim se ja u noći, mrkli mrak vani, moram na WC. Odem do kupaone, palim svijetlo, otvaram vrata, kad čuješ glas s školjke: "Da ti nije palo napamet". Kad mi je srce došlo na mjesto za kojih 20 sekundi, ispostavilo se da je stari srao u mrklom mraku, kaže nije htio palit svijetlo jer bi mu smetalo za oči.
Kad smo već kod trauma, prije par godina, probudim se ja u noći, mrkli mrak vani, moram na WC. Odem do kupaone, palim svijetlo, otvaram vrata, kad čuješ glas s školjke: "Da ti nije palo napamet". Kad mi je srce došlo na mjesto za kojih 20 sekundi, ispostavilo se da je stari srao u mrklom mraku, kaže nije htio palit svijetlo jer bi mu smetalo za oči.
hahah 18 i 16... a sta je to nego dite? sad kao ti imas 18 pa si odrastao? smijesno...
hahah 18 i 16... a sta je to nego dite? sad kao ti imas 18 pa si odrastao? smijesno...
nisi shvatio, nisam mislio da imamo 10-12 godina pa da nas je lako uplasiti, to je bila poanta a ne da se hvalim kako sam punoljetan(sto mi uopce nije privlacno, ja sam za onu da vjecno ostanem klinac, hvata me nostalgija sad)
bezveze idemo u off topic zbog gluposti
- E, ćale, jedino ti možeš da mi pomogneš da rešim dilemu. Ti imaš dosta iskustva, godina, mudrosti... Reci mi - šta je smisao života?'
Na to će mudrac:
- Vidiš sinko... to ti je ova reka..."
Zemunac:
- Aj' ne seri, ja mislio zezanje, kola, kresanje, alkohol...'
Mudrac:
- 'Uuuu jeee, pa, to je to, ja mislio reka!'
Roses are red, violets are blue, there's always an Asian who's better than you.