Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.048.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
neaktivan
Humor

Snjeguljica i 7 patuljaka

Snjeguljica je u nastambu ušla pripita. Haljina joj bijaš poderana, bit će upala negdje u jarak. U ruci joj bijaše kalašnjikov Ej-Kej 47. Nogom je otvorila vrata te našla 7 patuljaka. Jedan je čitao "Glas koncila"... jedan je slagao rubikovu kocku sa svih 6 polja u istoj boji, bezuspješno... 2 su se sexallla, gejevi jebi ga... jedan je recitirao smrt smail age čengića al unatrag... jedan je pušio joint sjedeći na televizoru sa slikom druga Tita u ruci... a sedmi... sedmi je mirno sjedio za stolom i ručao.

- Majku vam hebem svima 7orici!!! - izdreknu se Snjeguljica te repetira kalašnjikov
- Idi u pi*ku materinu pijanu! - dobaci joj jedan od patuljaka
- A ko je pijan, majku vam hebem!?!?!? - reče snjeguljica te sasu rafal po sobi

Nakon što se prašina slegla, vidje Snjeguljica da ih je sve likvidirala... zakorači u prostoriju, a ono, začu se KLIK

- U mamu vam hebem, nagazna! - bile su zadnje riječi od Snjeguljice

15 godina
Re: Humor
Grimm brothers: Uncensored edition
I like trains
17 godina
CXZpro4all kaže...

Ufff{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
Humor
Pita Bosanac Amerikanca:
- Kol'ko ti zarađuješ?
- 5.000$ mjesečno!
- A koliko trošiš za život?
- Pola!
- A šta radiš s ostatkom?
- E, to se kod nas ne pita,
A koliko ti zarađuješ?
- 250€ mjesečno!
- A koliko trošiš za život?
- 1.000€
- Kako? Pa gdje nabaviš
ostatak?
- E to se kod nas ne
pita!
15 godina
neaktivan
Humor

{#}

BF3 nick:FlasHard3
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 14:58 (BobbyZ).
13 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...

{#}

Neznam jel tko prije vidio ovaj video.Al izgleda je iz Hrvatske,po ostalim videima,jednostavno nisam mogao vjerovat da ima 240 miljuna pogleda na youtubu!

Ako je video bio monetiziran od pocetka na ovom videu su vjerojatno zaradili preko miljun kuna {#}

Nisu, nema ti tog kod nas, nemozes iz RH surađivat sa yt.

Battlelog: Xtream_gjurki
15 godina
neaktivan

Nisu, nema ti tog kod nas, nemozes iz RH surađivat sa yt.

BF3 nick:FlasHard3
12 godina
neaktivan
Humor
Kokoš pita drugu kokoš:
- "Gdje ti je muž?"
- "Eno ga u bašti, čaprka nešto oko auta!"
16 godina
neaktivan
Humor

gif

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
15 godina
djexon13 kaže...
Kokoš pita drugu kokoš:
- "Gdje ti je muž?"
- "Eno ga u bašti, čaprka nešto oko auta!"

ma i da se na silu smijem , ne ide mi...

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 1:26 (vrx).
14 godina
Humor

totalni fail i win{#}

16 godina
neaktivan
Humor

haha

Prof. dr. sc. torrentologije
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 16:34 (Brzi97).
15 godina
Humor

Mene satralo, iskida sam se hhaahah

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
Humor

INSTANT KARMA 

GIF :D

HAHAHAHAHA

JOIN THE DARK SIDE.WE HAVE A COOKIES
14 godina
neaktivan
Humor

JOŠ JEDAN GIF :D

JOIN THE DARK SIDE.WE HAVE A COOKIES
16 godina
Humor

Mujo:
- "Jesi pročito u novinama, da svaki prosječni Bosanac ima osam spolnih veza prije braka?"
Haso:
- "Al se neko najebo u moje ime!"

16 godina
Ovih dana mi najteže pada kada mi neko kuca na vrata, a ja moram da se obučem.
dado
16 godina
neaktivan

Šta, ovako? {#}

De ba...!
14 godina
Humor

Nekada sam bio ljudsko biće... a onda sam dobio modem {#}

15 godina
Humor
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Humor

Radim i ja prankove, ali moja bi mi glavu otkinula da probam nesto ovako... :-D

Skvici kao prascic :-D

They say freak, when you're singled out...
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 21:36 (Deus ex machina).
15 godina
Humor

naravno da skici, znas koji je to sok, imam slicnu situaciju

prosle godine, ljeto bilo, spavam s otvorenim krovnim prozorom jer inace ne mozes spavati koliko je vruce

i vidim ja vani se naoblacilo i sad gledam ocul zatvorit prozor ili necu, pa reko necu ako pocne padat valjdat cu se probuditi(spavam tocno ispod njega pa bi po meni pocelo padati)

i nis ja zaspem, nakon 2-3 h(tocno u 3 h) ja se budim pljusak udario strasno, sve mokro bilo i idem ja zatvoriti prozor ali neide mi, ja vucem a on nece(bio je zaglavljen s sipkom nekom, tko ima krovni znat ce, sluzi da se prozor sam ne zatvori) i skuzim da trebam povuci tu sipku ali posto je mrkli mrak nisam je mogo naci, idem upaliti svjetlo(koje mi je tocno pored vrata) i kad sam ja upalio svjetlo buraz mi uletio u sobu, kako sam se sasro to je nesto nevjerovatno, znaci buraz se poceo nesto derat i ja se poceo derati(znaci automatski, bez moje volje i pokusavam nesto reci a ne ide mi, znaci htio sam mu reci dobro smiri se ali je zvucalo hauahufhahuahau, nisam mogo kontrolirat glas, ista stvar i kod njega)

sad kad gledate video izgleda smijesno, i sve to, i smijemo se kako moze urlat pola minute, e pa kad dozivite nesto slicno znat ce te, ja sam se doslovno sasro iako je to bio samo moj buraz

fascinanto je to sto smo se obojica probudili u isto vrijeme(u minutu), on je iso zatvoriti prozor umjesto mene jer je mislio da spavam i nije racunao da cu mu se pojaviti na vrata, a ja nisam racunao na njega i taj kontakt omg strasno nesto, i ne kuzim kako nisam mogo nesto normalno reci nego sam proizvodio zvukove koji su mi bili potpuno nerazumljivi.

i nismo djeca, tad je bilo u pitanju 18(ja) i 16 godina

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 21:55 (win4crazzy).
15 godina
Humor

Kad smo već kod trauma, prije par godina, probudim se ja u noći, mrkli mrak vani, moram na WC. Odem do kupaone, palim svijetlo, otvaram vrata, kad čuješ glas s školjke: "Da ti nije palo napamet". Kad mi je srce došlo na mjesto za kojih 20 sekundi, ispostavilo se da je stari srao u mrklom mraku, kaže nije htio palit svijetlo jer bi mu smetalo za oči. {#}

I like trains
17 godina
The Unforgiven kaže...

Kad smo već kod trauma, prije par godina, probudim se ja u noći, mrkli mrak vani, moram na WC. Odem do kupaone, palim svijetlo, otvaram vrata, kad čuješ glas s školjke: "Da ti nije palo napamet". Kad mi je srce došlo na mjesto za kojih 20 sekundi, ispostavilo se da je stari srao u mrklom mraku, kaže nije htio palit svijetlo jer bi mu smetalo za oči. {#}

{#}{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
win4crazzy kaže...

hahah 18 i 16... a sta je to nego dite? sad kao ti imas 18 pa si odrastao? smijesno...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...
win4crazzy kaže...

hahah 18 i 16... a sta je to nego dite? sad kao ti imas 18 pa si odrastao? smijesno...

nisi shvatio, nisam mislio da imamo 10-12 godina pa da nas je lako uplasiti, to je bila poanta a ne da se hvalim kako sam punoljetan(sto mi uopce nije privlacno, ja sam za onu da vjecno ostanem klinac, hvata me nostalgija sad)

bezveze idemo u off topic zbog gluposti

15 godina
Humor

I like trains
14 godina
Humor
Sedi mudrac pored reke i gleda u daljinu. Dolazi Zemunac i pita ga:
- E, ćale, jedino ti možeš da mi pomogneš da rešim dilemu. Ti imaš dosta iskustva, godina, mudrosti... Reci mi - šta je smisao života?'
Na to će mudrac:
- Vidiš sinko... to ti je ova reka..."
Zemunac:
- Aj' ne seri, ja mislio zezanje, kola, kresanje, alkohol...'
Mudrac:
- 'Uuuu jeee, pa, to je to, ja mislio reka!'
17 godina
neaktivan
Humor

Roses are red, violets are blue, there's always an Asian who's better than you.

Huawei u8650/u8652 CM7 team - PENZIONER :P
12 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Roses are red, violets are blue, there's always an Asian who's better than you.

:D

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice