Gun Shop Owner : "Hi, How can I help you?
- Client : "I'm lookin' for a gun."
- Owner : "What kind of gun are you lookin' for?"
- Client : (pointing at the biggest handgun in the case): "That one looks about right."
Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.995.432
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel znate kako kad u google počnete upisivati youtube predloži youtubeu? ljudima to nije smetalo i sve više su počeli prihvačati taj prijedlog jer je ionako izbacivao youtube kao prvi rezultat. E, pa sad se netko pametno dosjetio iskoristiti taj propust. http://www.youtubeu.net/
Jel znate kako kad u google počnete upisivati youtube predloži youtubeu? ljudima to nije smetalo i sve više su počeli prihvačati taj prijedlog jer je ionako izbacivao youtube kao prvi rezultat. E, pa sad se netko pametno dosjetio iskoristiti taj propust. http://www.youtubeu.net/
Meni ne izbaci youtube kao prvi rezultat kad odaberem youtubeu
Al nema veze,imam ga u bookmark toolbaru :D
Kako se zove srpski jubitu?
-Youtubre.
Al nema veze,imam ga u bookmark toolbaru :D
Sad više ne
Chuck Norris je silovao Paravinju :D
Chuck Norris je udavio ribu ... :D
da isproba novi always ultra sa krilcima :D
Nakon završetka rata u Vijetnamu Amerikanci odlučili nagraditi vojnike vrijednim nagradama koje oni sami odaberu. Jedni su zaželili kuće, drugi skupe aute i dođu do Hase da kaže svoju želju:
Ja ću za svaki centimetar od vrha moga qurca do jaja 1$. Amerikanci se počnu smijati toj želji, ali budući da je želja, oni dovedu i sve TV postaje da snime to ispunjenje želje i krenu snimati od vrha qurca pa sve niže - 1, 2, 3 cm ... ali nigdje jaja. Na to će jedan od novinara: -Dobro Haso, gdje su ti jaja? A na to će Haso: -Pa u Vijetnamu.
učiteljica zada djeci zadatak da crtaju na temu Beethoven..jedan učenik nacrta mjesec, zvijezde, mliječnu stazu..kaže učiteljica: lijepo, lijepo, mjesečeva sonata...
drugi učenik nacrta obronak, kolibicu, pastire, ovčice...kaže učiteljica: lijepo, lijepo, pastoralna sonata...
mali ivica nacrta preko A4 formata qrac...i ništa više...kaže učiteljica: ma ivice, pa što si to nacrtao, kakve to ima veze s Beethovenom?!?
a ivica će: kako nema, učiteljice, pa to je "za elizu"...
učiteljica zada djeci zadatak da crtaju na temu Beethoven..jedan učenik nacrta mjesec, zvijezde, mliječnu stazu..kaže učiteljica: lijepo, lijepo, mjesečeva sonata...
drugi učenik nacrta obronak, kolibicu, pastire, ovčice...kaže učiteljica: lijepo, lijepo, pastoralna sonata...
mali ivica nacrta preko A4 formata qrac...i ništa više...kaže učiteljica: ma ivice, pa što si to nacrtao, kakve to ima veze s Beethovenom?!?
a ivica će: kako nema, učiteljice, pa to je "za elizu"...
Symphony No. 6 in F major, Op. 68, also known as the Pastoral Symphony (German Pastoral-Sinfonie).
Sta je petak 13 kad 5.9 pocinje pravi horor :D
za skolarce kojima nije odgođena nastava

Naslov govori sve, a kada pogledate samo bacite pogled na prvi komentar.
EDIT: ovaj govori sve
"OH NOES IM HACKED"
sadifadfauzgdfazdgfogdosgosgadfoasgdgasdiofgasidhapsidhapisdaipsuaisgdapisudaisupfpiausdfaisdfiasgdfpasigdvpasigdvpasgdvpisgdvpasgv
asuidguasdfuasdgcvuasdvoausdgcvasdgvausdvoasdhvbosadhvcosdvoausdvc
"COME ON HELP ME"
asighašDĐdđvgoDOSVBSJDBVASJBjAODFNĆANKFBĆLNFBĆsongdsolfnbslćdnbćaldfnblćksndfblćknadfbjnadfjbvajbfvačjbvads

Naslov govori sve, a kada pogledate samo bacite pogled na prvi komentar.
EDIT: ovaj govori sve
"OH NOES IM HACKED"
sadifadfauzgdfazdgfogdosgosgadfoasgdgasdiofgasidhapsidhapisdaipsuaisgdapisudaisupfpiausdfaisdfiasgdfpasigdvpasigdvpasgdvpisgdvpasgv
asuidguasdfuasdgcvuasdvoausdgcvasdgvausdvoasdhvbosadhvcosdvoausdvc
"COME ON HELP ME"
asighašDĐdđvgoDOSVBSJDBVASJBjAODFNĆANKFBĆLNFBĆsongdsolfnbslćdnbćaldfnblćksndfblćknadfbjnadfjbvajbfvačjbvads
Ma prvi komentar mi je epic:) još se smije, ali baš da su glupani, uzmu ruter u ruke i ištekaju ga iz struje i iz svega.
PORUKA AMERIKANCIMA
Ako preživite Irenu, poslat ćemo vam Jadranku .....
PORUKA AMERIKANCIMA
Ako preživite Irenu, poslat ćemo vam Jadranku .....
ček, malo ti hoćeš da uništiš svjetku ekonomiju...
tebe treba odma u zatvor
Where do women pee? Cause all I ever see on signs is for Men and Scottish Men.
Pozdrav srednjoškolci! Pogledajte svoju školu, pa moj faks, pa opet svoju školu, zatim nazad na moj faks.
Nažalost, vaša škola nije kao moj faks. Ali ako se budete jako trudili i vi ćete doći na faks.Pogled gore, pogled dolje.
Gdje smo? Na moru..Što mi je u ruci? Pivo.
Pogledajte ponovo! Sve je sada stvarnost...Sve je moguće kad ideš na faks. Ja sam na praznicima!
sorry školarci
Pozdrav srednjoškolci! Pogledajte svoju školu, pa moj faks, pa opet svoju školu, zatim nazad na moj faks.
Nažalost, vaša škola nije kao moj faks. Ali ako se budete jako trudili i vi ćete doći na faks.Pogled gore, pogled dolje.
Pogledajte ponovo! Sve je sada stvarnost...Sve je moguće kad ideš na faks. Ja sam na praznicima!
sorry školarci
Pogledajte svoju flašu, pa moju flašu, pa opet svoju flašu, zatim nazad moju flašu.
Ako prestanete piti iz svoje flaše i počnete piti iz moje flaše, vaša bi flaša mogla biti kao moja.
Pogled gore,pogled dolje. Gdje smo? Niko ne zna. Što mi je to u ruci? Još 2 flaše.
Pogledajte ponovo. Sve je sada mutno. Sve je moguće kada piješ iz moje flaše.
Ja sam pijan ಠ_ಠ
sorry školarci
Školarac čuje nešto puca, pogleda lijevo ništa, desno ništa, gore, opet ništa, pogleda dolje kad ono puca njega k.... za tvoj faks hehe