Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.995.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
Humor

Gun Shop Owner : "Hi, How can I help you?
- Client : "I'm lookin' for a gun."
- Owner : "What kind of gun are you lookin' for?"
- Client : (pointing at the biggest handgun in the case): "That one looks about right."

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
15 godina
neaktivan
Humor

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
13 godina
neaktivan
Humor

Jel znate kako kad u google počnete upisivati youtube predloži youtubeu? ljudima to nije smetalo i sve više su počeli prihvačati taj prijedlog jer je ionako izbacivao youtube kao prvi rezultat. E, pa sad se netko pametno dosjetio iskoristiti taj propust. http://www.youtubeu.net/

It is I, trackmanijak
17 godina
neaktivan
Re: Humor
Markus Dignus kaže...

Jel znate kako kad u google počnete upisivati youtube predloži youtubeu? ljudima to nije smetalo i sve više su počeli prihvačati taj prijedlog jer je ionako izbacivao youtube kao prvi rezultat. E, pa sad se netko pametno dosjetio iskoristiti taj propust. http://www.youtubeu.net/

Meni ne izbaci youtube kao prvi rezultat kad odaberem youtubeu

Al nema veze,imam ga u bookmark toolbaru :D

Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
14 godina
neaktivan
Humor

Kako se zove srpski jubitu?

-Youtubre.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
14 godina
odjavljen
Humor

lol look at this dance

13 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Meni ne izbaci youtube kao prvi rezultat kad odaberem youtubeu

Al nema veze,imam ga u bookmark toolbaru :D

Sad više ne

It is I, trackmanijak
15 godina
Humor

Chuck Norris je silovao Paravinju :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Humor

ne znam je li fake ali zanimljivo LOL

It's hard to believe That there's nobody out there It's hard to believe That I'm all alone...
15 godina
Humor

e bato el znas kako pali ciganjski auto? {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 23:47 (Genoxxx).
13 godina
neaktivan
Humor

Chuck Norris je udavio ribu ... :D

13 godina
neaktivan
Humor
Zašto plavuša skace s balkona?

da isproba novi always ultra sa krilcima :D
14 godina
neaktivan
Humor

Nakon završetka rata u Vijetnamu Amerikanci odlučili nagraditi vojnike vrijednim nagradama koje oni sami odaberu. Jedni su zaželili kuće, drugi skupe aute i dođu do Hase da kaže svoju želju:

Ja ću za svaki centimetar od vrha moga qurca do jaja 1$. Amerikanci se počnu smijati toj želji, ali budući da je želja, oni dovedu i sve TV postaje da snime to ispunjenje želje i krenu snimati od vrha qurca pa sve niže - 1, 2, 3 cm ... ali nigdje jaja. Na to će jedan od novinara: -Dobro Haso, gdje su ti jaja? A na to će Haso: -Pa u Vijetnamu.

16 godina
PeTrolIzacija91 kaže...
Zašto plavuša skace s balkona?

da isproba novi always ultra sa krilcima :D

Poruka ne mora sadržavati tekst.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
Humor

učiteljica zada djeci zadatak da crtaju na temu Beethoven..jedan učenik nacrta mjesec, zvijezde, mliječnu stazu..kaže učiteljica: lijepo, lijepo, mjesečeva sonata...
drugi učenik nacrta obronak, kolibicu, pastire, ovčice...kaže učiteljica: lijepo, lijepo, pastoralna sonata...
mali ivica nacrta preko A4 formata qrac...i ništa više...kaže učiteljica: ma ivice, pa što si to nacrtao, kakve to ima veze s Beethovenom?!?
a ivica će: kako nema, učiteljice, pa to je "za elizu"...

17 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

učiteljica zada djeci zadatak da crtaju na temu Beethoven..jedan učenik nacrta mjesec, zvijezde, mliječnu stazu..kaže učiteljica: lijepo, lijepo, mjesečeva sonata...
drugi učenik nacrta obronak, kolibicu, pastire, ovčice...kaže učiteljica: lijepo, lijepo, pastoralna sonata...
mali ivica nacrta preko A4 formata qrac...i ništa više...kaže učiteljica: ma ivice, pa što si to nacrtao, kakve to ima veze s Beethovenom?!?
a ivica će: kako nema, učiteljice, pa to je "za elizu"...

Symphony No. 6 in F major, Op. 68, also known as the Pastoral Symphony (German Pastoral-Sinfonie).

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
Humor

Sta je petak 13 kad 5.9 pocinje pravi horor :D

za skolarce kojima nije odgođena nastava

17 godina
XYomegaYX kaže...

16 godina
Hacker002 kaže...
XYomegaYX kaže...

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
Humor

- sto volim takva filmska tipkala {#}

Naslov govori sve, a kada pogledate samo bacite pogled na prvi komentar.

EDIT: ovaj govori sve {#}

"OH NOES IM HACKED"

sadifadfauzgdfazdgfogdosgosgadfoasgdgasdiofgasidhapsidhapisdaipsuaisgdapisudaisupfpiausdfaisdfiasgdfpasigdvpasigdvpasgdvpisgdvpasgv

asuidguasdfuasdgcvuasdvoausdgcvasdgvausdvoasdhvbosadhvcosdvoausdvc

"COME ON HELP ME"

asighašDĐdđvgoDOSVBSJDBVASJBjAODFNĆANKFBĆLNFBĆsongdsolfnbslćdnbćaldfnblćksndfblćknadfbjnadfjbvajbfvačjbvads

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 3:44 (Sale_ds).
13 godina
protjeran
Sale_ds kaže...

Naslov govori sve, a kada pogledate samo bacite pogled na prvi komentar.

EDIT: ovaj govori sve {#}

"OH NOES IM HACKED"

sadifadfauzgdfazdgfogdosgosgadfoasgdgasdiofgasidhapsidhapisdaipsuaisgdapisudaisupfpiausdfaisdfiasgdfpasigdvpasigdvpasgdvpisgdvpasgv

asuidguasdfuasdgcvuasdvoausdgcvasdgvausdvoasdhvbosadhvcosdvoausdvc

"COME ON HELP ME"

asighašDĐdđvgoDOSVBSJDBVASJBjAODFNĆANKFBĆLNFBĆsongdsolfnbslćdnbćaldfnblćksndfblćknadfbjnadfjbvajbfvačjbvads

Ma prvi komentar mi je epic:) još se smije, ali baš da su glupani, uzmu ruter u ruke i ištekaju ga iz struje i iz svega.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
17 godina
Sale_ds kaže...

To su stručnjaci ko i ovi:

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
Humor

PORUKA AMERIKANCIMA

Ako preživite Irenu, poslat ćemo vam Jadranku ..... {#}

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

PORUKA AMERIKANCIMA

Ako preživite Irenu, poslat ćemo vam Jadranku ..... {#}

ček, malo ti hoćeš da uništiš svjetku ekonomiju...

tebe treba odma u zatvor {#}

17 godina
neaktivan
Humor
Tko leti vrijedi,tko vrijedi leti,tko ne leti ne vrijedi :-)
15 godina
Humor

Where do women pee? Cause all I ever see on signs is for Men and Scottish Men.

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
14 godina

Pozdrav srednjoškolci! Pogledajte svoju školu, pa moj faks, pa opet svoju školu, zatim nazad na moj faks.

Nažalost, vaša škola nije kao moj faks. Ali ako se budete jako trudili i vi ćete doći na faks.Pogled gore, pogled dolje.

Gdje smo? Na moru..Što mi je u ruci? Pivo.

Pogledajte ponovo! Sve je sada stvarnost...Sve je moguće kad ideš na faks. Ja sam na praznicima!

sorry školarci {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pozdrav srednjoškolci! Pogledajte svoju školu, pa moj faks, pa opet svoju školu, zatim nazad na moj faks.

Nažalost, vaša škola nije kao moj faks. Ali ako se budete jako trudili i vi ćete doći na faks.Pogled gore, pogled dolje.

Pogledajte ponovo! Sve je sada stvarnost...Sve je moguće kad ideš na faks. Ja sam na praznicima!

sorry školarci {#}

Okay...

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pogledajte svoju flašu, pa moju flašu, pa opet svoju flašu, zatim nazad moju flašu.

Ako prestanete piti iz svoje flaše i počnete piti iz moje flaše, vaša bi flaša mogla biti kao moja.

Pogled gore,pogled dolje. Gdje smo? Niko ne zna. Što mi je to u ruci? Još 2 flaše.

Pogledajte ponovo. Sve je sada mutno. Sve je moguće kada piješ iz moje flaše.

Ja sam pijan ಠ_ಠ

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 12:11 (ROFLOLMAO).
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

sorry školarci {#}

Školarac čuje nešto puca, pogleda lijevo ništa, desno ništa, gore, opet ništa, pogleda dolje kad ono puca njega k.... za tvoj faks hehe 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice