Pet po pet... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je zarazno ja gledam 5 min nikako da prestanem
Nakon ispadanja Dinama, Ivo Sanader je jedini hrvatski predstavnik koji ima sanse prezimiti u Europi.
Ok, now really, koji qrac je s Itallicom?! (Kurzivom)
EDIT (priznanje vlastite mentalne retardacije): dakle, zaključak je da sam sa shebo nešto u browseru i SVE mi prikazuje u faking kurzicu, ne samo ovaj forum...
when i got the key to success, someone changed the lock
- Što dobiješ kad odgledaš cijelu "Šeherzadu"?
- Medal of Onur.
Šta rade gameri kada im je hladno u sobi?
Pale furmark :D
Idu Mujo i Suljo kroz New York u sitne sate, kad ugledaju iz jednog kontejnera vire noge. Pridju oni blize da vide sta je na srijedi, kad tamo mrtva plavusa u kontejneru.
Gleda Mujo i vrti glavom: "Ccc... moj Suljo, sta ovi Amerikanci bacaju, ovo se u Bosni moglo guzit' jos deset godina."
Pita uciteljica Pericu:
-Perice,koliko je 2-2?
-Perica cuti.
-Dobro Perice imas 2 jajeta,ja ti oduzmem ta dva i sta ti ostane?
-K*rac mi ostane uciteljice.
Zmija je pozvala u goste svoje prijatelje zeca i stonogu. Zec je stigao točno u tri sata. Stonoga je stigla tek u osam sati. Zmija je upita:"zašto si zakasnila?"na to stonoga odgovori:"zato što vani stoji natpis:"MOLIM NOGE OBRISATI!"
ukrao bi ih xD
kaže žeks sanaderu, znas da postoji stroj u koji ti ubacis svinju a izleti kobasica, ja bi volio obrnuto...
a kaze sanader, pa postoji, zove se tvoja majka, stari tvoj joj je ubacio kobasicu a izletila je svinja ;)
Kako bi se zvala Slovenija da je u Italiji:
- Vatikan
Ode Sanader u posjet kod Obame i ovaj ga ugosti bogato i priredi bal u njegovu čast. Sanader se začudi i upita Obamu:
- Sigurno Vas je puno koštao ovaj bal. Od kud vam toliki novci?
Obama se nasmiješi i odgovori:
- Eto, vidiš onaj most na periferiji Washingtona? Računali smo da će nas koštati 10 milijuna dolara da ga izgradimo, ali nas je koštao 8 milijuna. Od te razlike smo priredili ovaj bal.
Nedugo nakon Sanaderove posjete dođe Obama u Hrvatsku. Sanader ga ugosti kao cara na jahti, brdo hrane, pića koliko ti srce želi. Obama se začudi, znajući da je Hrvatska u krizi:
- Je li, od kud ovako bogata gozba kad je država pred bankrotom?
Sanader odgovori mrtav-hladan:
- Ovo je tradicionalno gostoprimstvo.
- Ali, od kud vam novac za sve ovo?
- E, vidiš tamo Pelješki most?
Obama se dobro zagleda:
- Ne vidim!
- Eeeeeeeee!!!
Sanader otišao u posjet osnovnoj školi. Nakon svojeg govora dao je djeci da ga pitaju što žele. Jedan mali dječak podigne ruku i Sanader ga pita za ime:
- Ivica. - odgovori dječak.
- Što želiš pitati, Ivice?
- Imam tri pitanja:
Prvo, zašto za korupciju u vladi nitko ne odgovara?
Drugo, zašto država ne plaća svoje obveze?
Treće, zašto smo toliko zabrinuti zbog vjeronauka u školama kada je država pred bankrotom?
Upravo u tom trenutku zazvoni zvono za odmor. Sanader kaže da će nastaviti nakon odmora. Kad su se vratili s odmora Sanader kaže:
- Gdje smo ono stali? Aha, vrijeme za pitanja. Ima li netko pitanje?
Drugi dječak digne ruku. Sanader ga upita za ime.
- Hrvoje. - odgovori dječak.
- Što želiš pitati?
- Zapravo imam pet pitanja:
Drugo, zašto država ne plaća svoje oveze?
Treće, zašto smo toliko zabrinuti zbog vjeronauka u školama kada je država pred bankrotom?
Četvrto, zašto je prošlo zvono za odmor zvonilo dvadeset minuta ranije nego obično?
I peto, gdje je nestao Ivica?
Dođe sanaderova žena kod ginekologa, i on je pita:
-Kako pič*ica?
Ona odgovara:
-A eno ga doma, čita nešto.
"Sanader je žrtva"
Sanader otišao u posjet osnovnoj školi. Nakon svojeg govora dao je djeci da ga pitaju što žele. Jedan mali dječak podigne ruku i Sanader ga pita za ime:
- Imam tri pitanja:
Upravo u tom trenutku zazvoni zvono za odmor. Sanader kaže da će nastaviti nakon odmora. Kad su se vratili s odmora Sanader kaže:
- Što želiš pitati?
Četvrto, zašto je prošlo zvono za odmor zvonilo dvadeset minuta ranije nego obično?
ova je jedna od najjacih :D
Sad sam tek vidio 1337codebraker-ovu to do listu. Umro sam!
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
Chuck Norris ima profil na teletextu
- Imam tri pitanja:
- Što želiš pitati?
dobar, svaka cast
Sad sam tek vidio 1337codebraker-ovu to do listu. Umro sam!
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
a moj "to do list": natjerat vexx-a da dadne 1337codebreaker-u šamar....ili facepalm...po želji
Kad je sve gotovo medicinska sestra kaže:
"Sljedeći",a učiteljica:
"Idemo sad sve ponoviti"
Kako u bosni zovu dilera droge?
Drogba :)
nemojte jesti žuti snijeg gorak je
Dobar dan!
Ja sam Jebiv, Nenad Jebiv!