- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/born-for-action-krajiski-rambo-nedzad-klicic/64220.aspx
heh... Kasnije je čovjek koji je pokrenuo temu editirao post...
HAHA vid' ovo
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/born-for-action-krajiski-rambo-nedzad-klicic/64220.aspx
heh... Kasnije je čovjek koji je pokrenuo temu editirao post...
HAHA vid' ovo
(..)
(..)
Ja b rekao doing it right
Uvijek se treba snaći
Moram *opet* duplat post , al nea veze !
Trenutno najveci cilj Sase Matica je da vidi kako Radmila Manojlovic "mesa"
haha prebrutalnooo
Moram *opet* duplat post , al nea veze !
Trenutno najveci cilj Sase Matica je da vidi kako Radmila Manojlovic "mesa"
haha prebrutalnooo
Imas gumb "Uredi"
ako je bilo,upucajte me.
Jedna ljudska stanica sadrži oko 75 MB genetskih informacija unutar DNK.
Jedan spermatozoid sadrži polovicu genetskih informacija, što će reći oko 37.5 MB.
U jednom mililitru sperme nalazi se oko 100 milijuna spermatozoida.
Prosječna ejakulacija muškarca traje 5 sekundi i sadrži oko 2.25 ml sperme.
Iz svega navedenog slijedi da propusna sposobnost muškog spolnog organa iznosi: 37,5 MB x 100.000.000.000 x 2,25)/5 = (39 321 600 bajtova po spermatozoidu x 100.000.000.000 spermatozoida po ml x 2,25 ml) u pet sekundi = 1.769.472.000.000.000 bajtova u sekundi = 1609,33 terabajta u sekundi.
Dobijemo, znači, da ženska jajna stanica izdržava DDoS napad od više od tisuću i pol terabajta u sekundi i pri tom propušta samo jedan, izabrani paket informacija.
Po tome se dade zaključiti da je jajna stanica neusporedivo najbolji hardverski firewall koji postoji na Zemlji!
Problem je što izabrani jedan paket informacija koji taj Firewall propusti blokira cijeli sustav na 9 mjeseci!
sjecam se
ja sam napiso nesta GGGDDDRRR12
ako je bilo,upucajte me.
zao mi je moram te upucat
Captain.Price>moj pc>vidi ovdje
A trebao si to ovako
A ne da drugi pokusavaju skuziti koji k* si ti napisao...
A cenzura je za zastitu privatnosti korisnika...
Šta je i ovaj prvi lik do palca nahebo?
Zetor strikes again:
AHAHAHAHHA " DI SAM JA TU JE I NEVOLJA" AHHAHAAH LOMIIIM SEEEE.
ko neka jeftina cajka. katastrofa.
SS iz jedne epizode "Bitanga i princeza" gdje Kazo i Irena ismijavaju Robija zbog izgleda , te ga Irena ide fotkat sa mobom , a na slici se vidi kako fotka ..
Ne vjerujem da se onda moglo slikat sa prednjom kamerom ( ako ih je opce bilo na mobovima )
Mato ivanovac, rekel bi da je iz međimurja :D
Mato je na ovom forumu zapamćeniji i poznatiji nego Ribar, što je i smješno i tužno.
Mato je na ovom forumu zapamćeniji i poznatiji nego Ribar, što je i smješno i tužno.
A sta ako je on bio i taj Ribar???
A sta ako je on bio i taj Ribar???
vjeruj mi nije
ribar je legenda
a mato je _ _ _ _
Sjede dvije žabe na lopočima. Jedna miruje,a druga skače ko luda. Ova što miruje kaže:- "Krek..."Ona joj odgovori:- "Ne, kokain!