- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

sry al ne kuzim bas kaj se desilo ako mozes malo pojasnit
ni ja, who's the chick?
ZOMFG za taj vide :D
Kontam neki emo u qurcu xD
I kontam da su je 4chani isprcali do jaja :D
Neki izrazi i imena DOSLOVCE prevedeni na engleski:
•Mnogo sam se sekirao - I axed my self very much.
•Pričam sam sa sobom - I'm talking alone with the room.
•Računaj na mene - Calculate on me.
•Čekanje u redu za kruh - Waiting all right for bread.
•Ko te šljivi - Who plums you.
•Ko te šiša - Who cuts your hair.
•Nosi se - Carry yourself.
•Tekuća pitanja - Liquid questions.
•Od malih nogu - Since the little legs.
•Malo prije - Small before.
•More bre - Sea, brother.
•Voditi računa - To lead the bill.
•Samoubojica - Only Killer
•Napet sam - I'm on five.
•Hajde da igramo karte - Let's play tickets.
•Dijelim Vaše mišljenje - I divide Your opinion.
•On je svjetla točka - He is a bright full stop.
•Spetljao se s njom - He looped himself with her.
•Želim se nasloniti na tebe - I wish to elephant on you.
•Što ti pada na pamet - What is falling on your brain.
•Pucali smo od smijeha - We were shooting from laughter.
•Pijan je ko majka - He is as drunk as a mother.
•Iz čista mira - Out of clean peace.
•Fotokopije - Foto-who-drinks.
•Upala mišića - The infall of a little mouse.
•Supruga - Are-railway.
•Blago tebi - Treasure to you.
•Veni, vidi, vici - Fade, see, jokes.
•Sve što je izgubljeno, može se povratiti - Everything that is lost can be thrown up.
•Pop-pjevač - Priest-singer.
•Sve je gore i gore - Everything is up and up.
•Sranje kroz gusto granje - Shitting through a dense bush.
•Sarajevo - Sara is an ox.
•Dedinje - He belongs to grandfather.
•Mali Lošinj - Little bad city.
•Skoplje - Castration city.
•Neda Ukraden - No Yes stolen.
•Ružica Sokić - Little rose Little juice.
•Slobodan Milošević - Freeman Gentlefuck.
•Alija Izetbegović - But I And brother-in-law escape.
•Mirjana - Peace I on.
•Tugomir - Sadpeacer.
•Nada Križić - Faithful Littlecross.
•Tihomir - Silentpeace.
Da se pripremis za litovanje
Doba je godišnjih odmora i svi ste, jasno, dobrodošli u Dalmaciju. Nama bi ovdje, doduše, bilo zgodnije da ste novac koji namjeravate potrošiti na ljetovanju naprosto poslali poštanskom uplatnicom, ali ako ste već došli, stisnut ćemo se malo, naći će se postelja i za vas.
Je li vam smeta ako vas stavimo u garažu? Tamo je već jedna obitelj Nizozemaca, bračni par s troje djece, ali oni su kod traktora, vas ćemo smjestiti na drugu stranu, na luftmadrace ispod police s alatom, pesticidima i herbicidima, vrećama sjemenja i rasparenim blatnjavim gumenim čizmama. Koliko to košta? A slušajte, gospodo draga, apartman košta, ako nemate para, što ste uopće dolazili na more. Zahod? Ma, koji zahod, gospodine, vidi šume oko nas...
I tako se vi smjestite u garaži kod jedne krasne obitelji negdje na Visu i dva tjedna kenjate iza grma, dok vas visoka suha trava škaklja po guzi, i trudite se ne razmišljati o zmijama, ježevima i crnim udovicama. Mislite da vas nitko ne vidi, ali svako jutro gazda izađe na terasu i veselo vam mahne.
Kako ide?
A evo, može nekako.
Triba li papira?
Ne treba, hvala.
Ako išta triba, nemojte se vi ustručavat pitat, reče on srdačno. Mi smo tu zbog vas... Da posli ne pričate kako van je u nas bilo loše.
Srce su ti Dalmatinci, ali, znate, i oni su samo ljudi. Nemojte to zaboraviti. Ima nekih stvari u vas koje njih nesumnjivo smetaju, samo im njihova pristojnost i anđeoska dobrota ne dopuštaju da vam kažu. U nastavku ovog teksta dao bih vam nekoliko savjeta, uglavnom jezične naravi, kojih bi se svakako morali pridržavati na godišnjem odmoru.
Pod jedan, vrlo je važno, ako ste se pošli okupati, nemojte kazati: Idem u vodu. Ili, ako se raspitujete o temperaturi tekućine u koju se upravo bacio vaš bračni partner, ne smijete upitati: Kakva je voda? Voda je Sutla, Kupa, Korana, Mrežnica, gazirana i negazirana Jamnica, voda je ponekad u plućima ili u koljenu, ili je probila iz vaše kupaonice u stan susjeda ispod vas, voda je, da oprostite, na Bundeku i Jarunu, ali to gdje ste se došli ljetovati, u Sukošanu ili u Mimicama, nije voda, nekakav banalni ha-dva-o, nego more.
Dalmatinci su zbog nečega, možda i iracionalno, vrlo osjetljivi na tu razliku, a vi je lijepo prihvatite i nemojte se praviti pametni. Nemate nikakva razloga počinjali sitničave polemike o kemijskom sastavu Jadrana. Kada odete na zimovanje u Austriju, službenika na skijalištu svakako nećete upitati: Kakva je voda?, je li tako? E, pa ako ste se već navikli da snijeg nije voda, naučite da je i za more prikladna samo jedna imenica: more.
Zatim, deklinacija imena vaših domaćina. Pozove li vas na večeru neki, na primjer, Mate, a vi kažete: Idemo na večeru kod Matea, Mate će možda i zažaliti što vam je ispekao skuše na gradelama. Pogriješili ste padež u njegovu imenu i to njemu može biti vrlo bolno. Vi idete ne večeru "kod Mate", makar negdje opet možete reći i da idete "kod Matota". Nije uvijek jednako.
Kada vaš mali na plaži, na primjer, uzme lopaticu od nekoga Stipe, rečenica: Mislave, vrati Stipetu njegovu lopaticu, negdje će izazvati smijeh kupača, a drugdje je opet, na Hvaru, recimo, savršeno ispravna. Nema jasnog pravila kako se dekliniraju imena u Dalmaciji, od mjesta do mjesta je drukčije, ali potrudite se malo, naćulite uši, nemojte biti oholi, upijajte lokalni govor.
Pogledajte kako to radi Milan Bandić. Je li vi uopće znate da je Bandić zapravo Hercegovac? Eto vidite, a po govoru nikad ne bi rekli, jel'da? Ne očekujemo od vas da to odmah perfektno naučite, jer to nije ni lako. Čitav svjetonazor je u jeziku i od vas bi, naravno, bilo previše očekivati da ga usvojite samo zbog dva tjedna godišnjeg odmora. No, pokušajte makar svojim jezikom ne živcirati lokalno stanovništvo.
Vidite, Dalmatinci govore muževno, otresito i malo nemarno i to je stvar s kojom se, jel'da, naravno, možete rugati, kako se u "Večernjoj školi" prekrasno izruguje Zlatan Zuhrić. On je tako pažljivo i s ljubavlju napravio svoju karikaturu Dalmatinca da to nijednog od nas uistinu neće pogoditi. Štoviše, jako nam se sviđa. Ali, dopustite s druge strane da je i nama ovdje dolje smiješna jezična tankoćutnost Sjeverne Hrvatske te se, barem dok ste na odmoru, suzdržite od umanjenica.
Vjerujte, svaki vaš deminutiv raskrvavi nam uho. Nemojte, recimo, od konobara tražiti "kavice" i "pivice". Imajte razumijevanja, čovjek je jutros od šest na nogama i ne treba mu vaše preseravanje s tepanjem za kavu i pivo. Ako ćete još reći "vinčeko", bolje stavite kacigu na glavu. U Zagrebu ili Krapini je možda slatko čuti da je netko negdje jeo "ribice", bože mili, ima svakakvih perverznjaka, ali taj izraz će u Baškoj Vodi ili Brelima izazvati posvemašnju zgranutost personala restauracije. Ako tražite "ribice", najbolje čemu se možete nadati je porcija girica ili gavuna. I pravo vam budi, bolje niste niti zaslužili. Jer, ako ćete i zubaca od četiri kila nazvati "ribicom", to je, oprostit ćete, uvredljivo.
Također, nemojte miješati vrstu plesa i popularne latinoameričke glazbe naglašenog sinkopiranog basa i bogatih udaraljki s umakom od ukuhanih rajčica i mediteranskih začina na maslinovom ulju: salsa nije isto što i šalša. A ne dao vam bog da šalšu, recimo, zamijenite s kečapom. To vam ne bih savjetovao čak ni ako imate dopunsko zdravstveno osiguranje.
Dalje, ako bi na odmoru jeli dinje, najbolje što vam možemo savjetovati jest da na tržnici naprosto pokažete prstom na žuti plod, jer Dalmatinci, da zbune neprijatelja, imaju nekoliko naziva za to voće. Negdje je "cata", negdje "pipun", negdje "milun". Ono pak što vi zovete "dinja", ovdje je lubenica, s izuzetkom Šibenika i okolice, kako već Šibenčani u svemu moraju biti mimo normalnog svijeta, gdje lubenicu zovu "čentrun".
Jedan od grubljih jezičnih nesporazuma koji vam se može dogoditi u Dalmaciji jest i da vam jedan dan, na primjer, dođe netko s uznemirujućom vijesti da se vaša supruga "pokarala" s nekim na plaži. Dogodi li vam se tako nešto, to nije razlog da ubijete i nju i njega. Stanite, duboko uzdahnite, rano je za odlazak u bračno savjetovalište, Centar za socijalni rad, razvod i podjelu imovine. Čovjek vam je, naime, rekao da se vaša supruga posvađala, a ne da je, naočigled svih na plaži, čak i pred maloljetnicima, spolno općila s nekim naočitim Dalmošem.
Eto, našlo bi se vjerojatno još toga što bih vam mogao savjetovati, ali ovdje ću se zaustaviti. Jer, vidite, pored svih dobrih savjeta, nitko vam ne može dati jamstvo da neki mamlaz na plaži neće ipak skontati da ste vi Purgeri i uzeti vam dvjesto pedeset kuna za sat iznajmljivanja sandoline.
Golotinja na braču
Pita nudistica ugostitelja na Braču:
-Šta me gledaš ko da nikad nisi vidio golu ženu?
-Ma vidio sam ja, al me zanima odakle ćeš šolde izvadit da platiš.
----------------------------
Kuca Mujo vidovnjakinji na vrata.
Vidovnjakinja: -Tko je?
Mujo: -E *ebem te vidovitu.
A da pobrišeš postove?
već je... ontopic: http://www.nemosvjerovat.com/pogledaj.asp?ID=16
A kaj je najjače, za komentar dolje ostavit koristi se facebook api ili kak se to već zove. Double standards?! Al ajd, nije jadno ko na jutarnjem da bez profila uopće ne možeš komentirat, možeš i bez accounta ostavit profil komentar. Al stvarno smješno.
EDIT: Mala mi se greška potkrala.
Gameri...
ili u ovom slućaju "he is loosing"
Da bi razumeli moracete da nacrtate porodicno stablo.....
Je8ote nikad prije nisam čuo nešto kompleksnije od toga. (što se tiče objašnjavanja podrijetla i ostalih sr*nja).
...makar stalno slušam babe kako tračaju tko je čiji.
Pomozite microsoft-u u borbi protiv piraterije....
Poklonite prijateljima Linux!
KAKO DA ZNAŠ DA SI POREKLOM IZ SRBIJE?
-Kod vas u kući rakija se koristi za lečenje svih bolesti, za proslave u svim prilikama i kao losion za masažu.
-Za rođendan te vuku za uši "da porasteš".
-Nedelju dana posle Slave, Božića ili Uskrsa još uvek za ručak imaš sarmu.
-Kada plačeš, nije neobično da ti otac kaže:"Prestani da cmidriš,u ***** materinu"
-Svako venčanje počinje pesmom "Danas majko ženiš svoga sina".
-Otac te naziva "idiotom" kada ne umeš da uradiš ono što i on sam ne ume.
-Mama te je još kao malog naučila da "promaja ubija".
-Imaš bar jednog rođaka s kojim tvoja porodica ne razgovara.
-Imaš u kući kalendar sa slikama svetaca.
-Zbijaš šale zasnovane na sopstvenoj tragediji.
-U svađi si sa kumovima.
-Imaš bar jednog rođaka koji peče svoju rakiju.
-Misliš da je uglavnom sve neka zavera.
-Tvoja baba nikada ne prihvata činjenicu da nisi gladan.
-Kada upoznaš nekog stranca, prvo ga naučiš sve psovke.
-Tvog tatu uvek bole leđa.
-Kada si mali za rođendan uz poklon obavezno dobiješ i čokoladu!
-Mamu konstantno moraš da uveravaš da je njena kuhinja najbolja na svetu
-Kod babe moraš da ručaš supu,sarmu, hleb,meso, rinflajš, gibanicu, pečenu papriku, krompiriće, ćufte, kiflice, pihtije i vanilice i naljutiće se ako ne pojedeš sve !!!
-Govorili su ti da će da ti poraste rep ako piješ kafu kad si mali.
-Terorisali su te Babarogom".
-Kada dremaš popodne, moraš da prebaciš nešto preko stomaka.
-Tvoja mama ima sve lekove koji bi mogli da "zatrebaju".
-Kada se isprljaš mama ti kaže "stoko jedna".
-Mama ti ne da da piješ hladnu vodu kada si znojav.
-Roditelji ti stalno govore :"...kad sam ja bio u tvojim godinama..."
-Tvoji roditelji urlaju na telefon kada pričaju sa rođacima u inostranstvu.
-Roditelji te zovu "sine" bez obzira da li si dečko ili devojčica.
-Nemaš posao, a voziš BMW.
-Udaraš po stolu i razbijaš čaše kada si pijan i veseo.
-Kada ti rečenica :"Nemoj toliko da se smeješ, plakaćeš" zvuči razumno.
-Tvoja majka svaki čas izgovara "Hvala Bogu".
-Čitaš mami i tati ovaj spisak, a oni se zgražavaju i govore "Što lažeš, nije istina".
-Ako sediš blizu TV-a oćoraviš.
-Živiš u zemlji gde je "batina iz raja izašla".
-Mama trči za tobom da obučeš potkošulju.
-Kada dobiješ poklone koji ti se ne sviđaju, čuvaš da daš nekome za slavu.
-DVD, video, štampač i skener su ti pokriveni folijom, da ne pada prašina.
-Tvoj otac misli da svi Kinezi imaju crni pojas.
-Na svim svadbama je isti meni: "supa, sarma, pečenje, kupus salata, torte".
-"Devojke" oko tebe izgledaju kao da imaju 23, a ustvari imaju 15 godina.
-Voziš bolji auto nego tvoj otac.
-U garaži imaš oko 120 litara rakije i pola tone krša.
-Skoro svi koje poznaješ hrču.
-Tvoja baba psuje više nego ti.
-Oba tvoja roditelja su do škole morali da pešače bosi po snegu, po 5 km uzbrdo. U oba pravca. Preko kamenja...
-Tvoja mama seče hleb na kriške debljine 5cm.
-Svako ima bezbroj kumova.
-Imaš bar jednog rođaka koji je moler.
-Vekna hleba se pojede za ručak.
-Rakija se pije pre doručka za "cirkulaciju".
-Zauvek živiš sa mamom i tatom.
-Imaš vunene čarape koje ti je štrikala baba.
-Mama ti ne da sediš na betonu zbog jajnika.
-Ako si starije dete, uvek moraš da popustiš jer si "pametniji".
-Roditelji prebacuju kanal kada su scene ljubljenja na TV-u.
-Kad god su ti roditelji rekli:" Videćemo", nije bilo ništa od toga.
...
Bilo prije nekoliko dana ali s naslovom: Kako znaš da si porijeklom iz Ex-Yu?
...
Bilo prije nekoliko dana ali s naslovom: Kako znaš da si porijeklom iz Ex-Yu?
nisam znao......ja ovo nasao na netuu........ dobra fora, ja sam se u vecini stvari video........
Da se pripremis za litovanje
Zatim, deklinacija imena vaših domaćina. Pozove li vas na večeru neki, na primjer, Mate, a vi kažete: Idemo na večeru kod Matea, Mate će možda i zažaliti što vam je ispekao skuše na gradelama. Pogriješili ste padež u njegovu imenu i to njemu može biti vrlo bolno. Vi idete ne večeru "kod Mate", makar negdje opet možete reći i da idete "kod Matota". Nije uvijek jednako.
Ovo je najbolji post ikad!
Hvala ti na ovome
A s deklinacijom uvijek najviše problema...

ni ja, who's the chick?
Klinka od 11 godina stavljala svoje "sexy slike" i hvalila se kako ona konzumira drogu i seksa se kao blesava. Uglavnom glupo derište koje priča gluposti da privuče pozornost.
I neki pojedinci (naravno zna se koji) su uzeli sve te citate i sličice i bombardirali joj facebuk, myspace, njen youtube kanal itd s tim podatcima. Naravno slike poslane i svim njezinim prijateljima i školi.
I sada ona cmizdri i proživljava mentalni slom a stari zaziva neke internet policije da će pohapsiti sve ove koji su je zlostavljali njegovu predivnu i nevinu kćerkicu na internetu.
Klinka od 11 godina stavljala svoje "sexy slike" i hvalila se kako ona konzumira drogu i seksa se kao blesava. Uglavnom glupo derište koje priča gluposti da privuče pozornost.
I neki pojedinci (naravno zna se koji) su uzeli sve te citate i sličice i bombardirali joj facebuk, myspace, njen youtube kanal itd s tim podatcima. Naravno slike poslane i svim njezinim prijateljima i školi.
I sada ona cmizdri i proživljava mentalni slom a stari zaziva neke internet policije da će pohapsiti sve ove koji su je zlostavljali njegovu predivnu i nevinu kćerkicu na internetu.
kuja mala
Prodajem tipku ENTER, može zamjena za CTRL
123
Zašto si obrisao link? :D