Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.039.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
protjeran
Humor

po meni je glupo stavljat edit ak si zadnji post ti napisao.... edit napises ak ti je netko komentirao, pa ispravis pogresku u postu

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
17 godina
neaktivan
RE: Humor
killer4987 kaže...

po meni je glupo stavljat edit ak si zadnji post ti napisao.... edit napises ak ti je netko komentirao, pa ispravis pogresku u postu

Po tebi ispada da sam umjesto dva edita u mom postu, trebao napraviti triple post.

PSN: filip99 //
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
killer4987 kaže...

Po tebi ispada da sam umjesto dva edita u mom postu, trebao napraviti triple post.

Now that's funny! Belji se Ljudovi, tema je humor. Namigiva

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
killer4987 kaže...

Ma ne, on je mislio da se riječ "EDIT" ne treba pisati kad editiraš post koji je zadnji na temi, nego da samo nastaviš bez pisanja "EDIT".

Svejedno, to je nevažna stvar i nije bitno piše li netko EDIT kad editira ili ne. :)

Nobody expects the Spanish Inquisition!
17 godina
neaktivan
calypso kaže...
AlienWare1 kaže...
killer4987 kaže...

Ma ne, on je mislio da se riječ "EDIT" ne treba pisati kad editiraš post koji je zadnji na temi, nego da samo nastaviš bez pisanja "EDIT".

Svejedno, to je nevažna stvar i nije bitno piše li netko EDIT kad editira ili ne. :)

Shvatio sam, ali, ja pišem edit čisto zbog toga da ljudi znaju što sam mijenjao u postu.

16 godina
Humor

pazi sad ovo, ja sam krepavao od smjeha

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
odjavljen
mind_challenge kaže...

Hahaha....

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Ne mogu da vjerujem Šutim

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
neaktivan
Humor

/cut

The way of an artist: people spit on him, they insult him, they ignore him and laugh to him, and then, when he dies, then they realise his greatness.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 13:12 (MaracKoMarac).
17 godina
neaktivan
Humor

EDIT:

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 12:26 (AlienWare1).
16 godina
neaktivan
MaracKoMarac kaže...

Možda bilo nekih 1000 puta, pa čak i na BUG Video ;)

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
VirtUoso kaže...

Jer kad vozim brzo ja ne vozim brzo.

Hahaha..komentar: "ubacio je mozak u economic mode da se ne troši"

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
Humor

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 13:30 (AlienWare1).
17 godina
Humor

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Humor

New eye-phone, malo je zvuk slabiji pa pojačajte :)

15 godina
neaktivan
The_Goc kaže...

Da te pitam, jeli to nova epizoda futurame ili?

17 godina
neaktivan
Cevi kaže...
The_Goc kaže...

Da te pitam, jeli to nova epizoda futurame ili?

Da - ponovno se počela prikazivati na CC ovog ljeta.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

Hvala, to sam čekao!

17 godina
mind_challenge kaže...

HAhaa, kojih trolova ima tamo. Najbolje je što se lik posle sam ulogovao pod drugim nickom i postovao samom sebi komentar "Ko ti je kriv majmune ljevičarski šta se urokavaš?"  Smijeh

16 godina
neaktivan
Humor

Pogledajte

čovjek se misli između odgovora.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
Humor

sry ak je bil

Koja je razlika između plaće i menstruacije?

Nema razlike!

Dobiješ je jedom mjesečno, traje četiri, pet dana i poslije se možeš hebati...

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
16 godina
Humor

nez dal je bio al :D

Mama ti je nevina ko pikado :P

Zelim OC-ati procesor, ako mi neko moze pomoc nek se javi na PP jer mi je to novo i prvi put biradio.
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Hahahaha i ja krepavam...

A pogledajte ovaj post -- evo cijele teme

EDIT: Hahaha pogledajte ovo ja se param xD

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 16:00 (xZero).
15 godina
neaktivan
xZero kaže...
mind_challenge kaže...

Hahahaha i ja krepavam...

A pogledajte ovaj post -- evo cijele teme

EDIT: Hahaha pogledajte ovo ja se param xD

LOL, ja čitam i nevjerujem:

Vratimo se na tramvaj, nisi mi odgovorio, šta da je j***na gužva u tramvaju i netko tebe golog gurne i ti ljepo pikneš nekog ko sjedi u uho ili oko sa svojim spolovilom?

Waiting for Mafia II ---24.08
16 godina
neaktivan
Humor

Dođe Mujo na željezničku stanicu i vidi novi automat.

Na njemu piše:

- "Ubaci novčić, ovdje stavi ruku i mašina ti kaže tko si."

Mujo stvarno proba i ubaci novčić. Automat mu kaže:

- "Ti si Mujo i čekaš vlak za Sarajevo."

A Mujo hoće da zajebe automat, našminka se i opet

ubaci novčić u automat.

- "Ti si Mujo i čekaš vlak za Sarajevo."

Ode Mujo na WC i vidi kondomat. Kupi kondom i navuče

ga na glavu i opet ubaci novčić.

- "J_bi ga Mujo, dok ti ovdje glumiš ku_ac, ode ti vlak

za Sarajevo."

potpis
17 godina
neaktivan
Humor

Dva čoveka u autu stanu na benzinsku, drugi ostane u autu dok prvi kaže momku koji tamo radi "Natoči vode do čepa", momak misli "koja budala, šta će mu voda u autu?", ali ipak natoči. Čovek plati, nagne se nad rezervoar i ubaci neku tabletu, upali auto i ode. Momak ostane zuriti za autom u čuđenju.

Prođe par dana i eto dva tipa u auto ponovo na benzinskoj. Čovek ponovo kaže momku da natoči vode do vrha što ovaj i uradi, na kraju čovek ubaci neku tabletu, upali auto, pusti najveće hitove Josipe Lisac i odveze se a momak ostane gledati izvaljene vilice za autom. Odluči momak da to kaže svome šefu, što i napravi a ovaj mu naredi da ga zove sledeći put kad ona dvojica dođu napunit auto.

Prođe opet par dana i eto njih opet. Ista rutina, samo što ovaj put momak prije nego što se čovek uspeo odvest pozove šefa, vide oni da ovaj ubacuje neku tabletu u rezervoar i pali auto. Šef sav ushićen prije nego što je ovaj krenuo uspe mu se obratit u nameri da kupi tu tabletu i ponudi mu milion kuna, što čovek u autu prihvati i zauzvrat mu da bočicu u kojoj su tablete i odveze se.

Dok su u autu, onaj drugi čovek upita: "Što mu dade one tablete, pa na čemu ćemo se sad vozit?" na što prvi odgovori: "Ćuti budalo, vidiš da se vozimo na plin!"

Remember boys, flies spread disease, so keep yours closed...
16 godina
Humor

Cool

16 godina
Quark kaže...

Dva čoveka u autu stanu na benzinsku, drugi ostane u autu dok prvi kaže momku koji tamo radi "Natoči vode do čepa", momak misli "koja budala, šta će mu voda u autu?", ali ipak natoči. Čovek plati, nagne se nad rezervoar i ubaci neku tabletu, upali auto i ode. Momak ostane zuriti za autom u čuđenju.

Prođe par dana i eto dva tipa u auto ponovo na benzinskoj. Čovek ponovo kaže momku da natoči vode do vrha što ovaj i uradi, na kraju čovek ubaci neku tabletu, upali auto, pusti najveće hitove Josipe Lisac i odveze se a momak ostane gledati izvaljene vilice za autom. Odluči momak da to kaže svome šefu, što i napravi a ovaj mu naredi da ga zove sledeći put kad ona dvojica dođu napunit auto.

Prođe opet par dana i eto njih opet. Ista rutina, samo što ovaj put momak prije nego što se čovek uspeo odvest pozove šefa, vide oni da ovaj ubacuje neku tabletu u rezervoar i pali auto. Šef sav ushićen prije nego što je ovaj krenuo uspe mu se obratit u nameri da kupi tu tabletu i ponudi mu milion kuna, što čovek u autu prihvati i zauzvrat mu da bočicu u kojoj su tablete i odveze se.

Dok su u autu, onaj drugi čovek upita: "Što mu dade one tablete, pa na čemu ćemo se sad vozit?" na što prvi odgovori: "Ćuti budalo, vidiš da se vozimo na plin!"

arhiva

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina

evo za tebe jedan Fake

(link je u smajlicu) 

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice