Hipotetski pitanje

poruka: 8
|
čitano: 4.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Hipotetski pitanje

Razmišljam da pređem na novi Sony Reader PRS-950

pa bi me zanimalo onako hipotetski da bi li neko od vas ko se bavi čitanjem i želi imati e-reader platio recimo okvirno 1200kn za moj stari PRS-505 kad bih ga prodavao (dakle ovo nije oglas nego hipotetsko pitanje, ispitivanje terena) ?

U savršenom je stanju, kupljen xx.08.2008., ubacio bi i AC punjač koji originalno dođe 30$ (a uređaj je originalno koštao 300$ u Americi, znači odi bi sa poštarinom, porezom i carinom bio barem 2500kn).

I kad smo već kod toga, ako se neko odi razumi u e-readere, šta mislite o poboljšanjima u novoj generaciji Sonya, o usporedbi između najnovijeg Kindla, Nooka i PRS-950, i šta mislite da li vrijedi čekati da izađe e-reader sa e-paperom u boji ili Mirasol displayem (kažu da bi oboje trebalo biti prikazano na CES-u 2011.) ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 15:32 (Enkidu).
16 godina
protjeran
Hipotetski pitanje

Hipotetski ja bih ga kupio, kad bi posao na hipotetski odmor od svog hipotetskog posla bez svoje hipotetske zene. Hipotetski, ja volim citati.

18 godina
neaktivan
RE: Hipotetski pitanje

Jel se za taj hipotetski posao plaća prava lova ili hipotetska lova ?

I jel se hipotetske zene moze tretirati kao hipotetske kad zanovijetaju a kao prave kad hoćeš seks ili hranu ? :)

Ozbiljno ljudi, zar nema niko više odi ko ima/želi e-reader da da kakav komentar u vezi toga ? Jedan odgovor je malo razočaravajuće... Amo čitatelji, javite se ! A i technogeekovi koji ne čitaju bi se trebali barem zanimati za ove nadolazeće tehnologije koje sam spomenuo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 22:27 (Enkidu).
15 godina
protjeran
Hipotetski pitanje

Hipotetski gledano za hipotetsko štivo ti je potrebna dobra hipotetska knjiga a hipotetski izbor knjige ovisi o hipotetskom piscu,njegovoj hipotetskoj popularnosti a sad dolazi hipotetsko pitanje hipotetske cijene tog čitača.Hipotetski ovaj čitač te ne zadovoljava pa ćeš hipotetski kupovati novi ali ne znači hipotetski jednakog hipotetskog cijenovnog ranga možda mu hipotetska cijena bude za 2 puta hipotetske vrijednosti veća,tako da ti jedino rješenje ostane da hipotetski riješiš hipotetsku situaciju i da se na temelju hipotetskog razmišljanja i hipotetskog odlučivanja doneseš jednu hipotetski ispravnu hipotetsku odluku i odlučiš onako...HIPOTETSKI{#}

Ko da je Mentalistov brat ovo pisao...{#}

17 godina
neaktivan
RZA kaže...

Hipotetski gledano za hipotetsko štivo ti je potrebna dobra hipotetska knjiga a hipotetski izbor knjige ovisi o hipotetskom piscu,njegovoj hipotetskoj popularnosti a sad dolazi hipotetsko pitanje hipotetske cijene tog čitača.Hipotetski ovaj čitač te ne zadovoljava pa ćeš hipotetski kupovati novi ali ne znači hipotetski jednakog hipotetskog cijenovnog ranga možda mu hipotetska cijena bude za 2 puta hipotetske vrijednosti veća,tako da ti jedino rješenje ostane da hipotetski riješiš hipotetsku situaciju i da se na temelju hipotetskog razmišljanja i hipotetskog odlučivanja doneseš jednu hipotetski ispravnu hipotetsku odluku i odlučiš onako...HIPOTETSKI{#}

Ko da je Mentalistov brat ovo pisao...{#}

padobran se krivo otvorio?

Jahao sam pješice.
18 godina
neaktivan

LOL, sad si me hipotetski totalno zbunio !

Od sve te hipotetike jedino sam razumio da oćeš reći da kupujem duplo skuplji e-reader jer me ovaj ne zadovoljava ? Nije tako, kupujem e-reader sa istom početnom (nakon releasea) cijenom jer je noviji i bolji (ima touchscreen i par novih featurea, ali najvažnije je što ima novu generaciju eInk e-papera sa boljim kontrastom tako da još manje trošim oči), ali i stari je sasvim dobar za čitanje ako nekoga zanima...

Nego zašto ti hipotetski sličiš na hipotetskog Mentalista ko hipotetsko jaje na hipotetsko jaje ?

16 godina
neaktivan
Hipotetski pitanje
Hipotetski, da si nazvao temu 'Kupovina e-readera' vise bi je ljudi pogledalo i hipotetski odgovorilo. Hipotetski!
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
18 godina
neaktivan

Ej pa koliko ima vas Dr. Housea !? Jeste vi klonovi ili braća blizanci ?

A što se tiče hipotetskog naslova hipotetske teme ona bi hipotetski možda trebala glasiti hipotetska prodaja a ne kupovina jer moja hipotetska kupovina e-readera hipotetski ne zanima hipotetske posjetitelje hipotetskog BUG foruma... Nisam ovdje hipotetski tražio e-reader nego pitao da li je neko hipotetski spreman ponuditi novac (nehipotetski) za moj hipotetski e-reader.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice