Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 851.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Davor mi je ovo napisao kao privatnu poruku:

"Nema veze što su u normalnoj rezoluciji, mogu oni biti u normalnoj, ali da svaki bude u različitoj, jedan u većoj, a jedan u manjoj. To znači da preko ovih videa ne možeš gledati izgled tj. uspoređivati ga, ali možeš gledati sve ostalo (fizika, "teamwork" ...)
A u vezi FIFE, FIFA-e, Fifa-e, Fife ili kako god, I don't give a crap ;)"

Te bih podebljano prijavio moderatorima jer je to uvreda...

Ozbiljno...
17 godina
protjeran
RE: Hall of shame
@SOS
Kako to može biti uvreda? Rekao sam da me boli briga piše li se Fifa, FIFA, FIFE, Fifa-e, FIFA-e itd.
Nisam tebe direktno niti indirektno uvrijedio.

EDIT: Mislio sam to u smislu, bitno samo da si skužio što znači post.
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 14:44 (HappyD).
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

"Nema veze što su u normalnoj rezoluciji, mogu oni biti u normalnoj, ali da svaki bude u različitoj, jedan u većoj, a jedan u manjoj. To znači da preko ovih videa ne možeš gledati izgled tj. uspoređivati ga, ali možeš gledati sve ostalo (fizika, "teamwork" ...)

trebalo bi tebe prijavit, jel ocito nisi procito pravila foruma... Neodlučan

17 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...
 A to je tebi odmah na pamet palo da misli na HappyD-a? Možda si ti otvorio taj account da ga svi sad zaj*bavaju pošto ste se već posvađali na temi za Spore koju si ti otvorio!
 Kaj vama ljudi nije jasno da je to otvorio neko s foruma da bi zezao HappyD-a?!?! Sumnjam na SOS-a ili PAKU!!!!
 Ja sumnjam na Shady-a Neodlučan.
 Po čemu sam ja sumnjiv?! Daj ne govori budalaštine da bi se izvukao!!
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Molim moderatora da okači lock na temu dok se tenzije malo ne smire...

Unaprijed zahvalan,

Uprava

Probaj Linux! > linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

Ili neznaš engleski ili se praviš ili flamaš.
U svakom slucaju PM-ovi su privatni. 

A ostale molim ili da pišu poruke sa smislom ovdje ili da se drže dalje ovog threada.
I dosta više optuživanja
C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gainward radeon HD 4870,WD320gb+WD640gb-AAKS
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2008 15:21 (LUXX).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Trebalo bi uvest pravilo da tko god spomene paka u bilo kojem kontekstu bude sankcioniran.

Nebi se ljudi više zezali sa time i nebi ostale poticali na flame.

Cim netko u svoju postu spomene ime pakao odma ga sankcionirat.

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
neaktivan

Jeli a što kad pakleni igraju mudrače :D

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Treba zakeljiti crveni tim klincima koji još ni u pubertet nisu ušli a rade idiotsku svađu na forumu. Mislim da su moderatori čak i preblagi s kartonima...

Razočaram se kad vidim da je neki topic zatrpan klinačkim svađama koja je nastala zato što je neko tražio HappyD-a... Ovdje se ljudi međusobno prepucavaju ko je karlo, a SOS se osjeća uvrijeđenim jer mu je neko na PM-u napisao da ga ne šljivi ni pol posto... Treba zakeljit crveni obojici...

P.S. "i don't give a crap" nije uvreda. Da ti neko napiše da si teški primitivac i seljačina to bi bila uvreda... A PM je personal (private) message koja se ne objavljuje na forumima...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Treba zakeljiti crveni tim klincima koji još ni u pubertet nisu ušli a rade idiotsku svađu na forumu. Mislim da su moderatori čak i preblagi s kartonima...

Razočaram se kad vidim da je neki topic zatrpan klinačkim svađama koja je nastala zato što je neko tražio HappyD-a... Ovdje se ljudi međusobno prepucavaju ko je karlo, a SOS se osjeća uvrijeđenim jer mu je neko na PM-u napisao da ga ne šljivi ni pol posto... Treba zakeljit crveni obojici...

P.S. "i don't give a crap" nije uvreda. Da ti neko napiše da si teški primitivac i seljačina to bi bila uvreda... A PM je personal (private) message koja se ne objavljuje na forumima...

Govoriš istinu ali to je teško promijeniti.
Ne možeš nekom zabraniti da dođe na forum...
Jedino kod ispada kak ti kažeš-crveni!
Ali ti likovi će se opet vratiti! 
Ja i dalje tvrdim da su HappyD, SOS, Shady i karlo povezani i frendovi ali kaj ja tome mogu?
Ma nek uživaju, meni ne smetaju ni malo...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
@SOS
Kako to može biti uvreda? Rekao sam da me boli briga piše li se Fifa, FIFA, FIFE, Fifa-e, FIFA-e itd.
Nisam tebe direktno niti indirektno uvrijedio.

EDIT: Mislio sam to u smislu, bitno samo da si skužio što znači post.
Piše se FIFA-e.:-)
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Govoriš istinu ali to je teško promijeniti.
Ne možeš nekom zabraniti da dođe na forum...
Jedino kod ispada kak ti kažeš-crveni!
Ali ti likovi će se opet vratiti! 
Ja i dalje tvrdim da su HappyD, SOS, Shady i karlo povezani i frendovi ali kaj ja tome mogu?
Ma nek uživaju, meni ne smetaju ni malo...
 Pa... Može se zabraniti nekome da dolazi na forum kao što su zabranili paku. Tj. konstantnim bananjem su ga srezali...

A BUG-ov forum bi trebao biti forum s pametnim topicima i postovima, ipak se tu govori o informatici, a danas je sve više klinaca koji već sa 10 godina znaju što je forum, ali nažalost ne znaju kako se ponašati na njemu (iako ih ja ne krivim, s 10 godina se klinci ni ne znaju drugačije ponašati).

Ja samo kažem da svoje prepirke i svađe ili prebace na PM ili nek se obračunaju u školi (pretpostavljam da se poznaju). Jer forum fakat ružno izgleda kad vidim cijelu stranicu trometarskih postova s dvometarskim citatima, a k tome su na toj stranici samo postovi SOS-a i Shadyja...
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 10:44 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Ja samo kažem da svoje prepirke i svađe ili prebace na PM ili nek se obračunaju u školi (pretpostavljam da se poznaju). Jer forum fakat ružno izgleda kad vidim cijelu stranicu trometarskih postova s dvometarskim citatima, a k tome su na toj stranici samo postovi SOS-a i Shadyja...
 Ja uređujem svoje postove. Osim toga čim ja nešto napišem (bilo koji post), odmah se pojavi ili Shady ili Happyd i zatim me počnu pljuvati.  Evo primjer:

Pljuvanje Pljuvanje
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 10:53 (SOS).
17 godina
SOS kaže...
Osim toga čim ja nešto napišem (bilo koji post), odmah se pojavi ili Shady ili Happyd i zatim me počnu pljuvati.  Evo primjer:

tko se tuče, taj se voli..
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Hall of shame
puma1400 kaže...
 tko se tuče, taj se voli..
 Katkad netko pak i dobije po nosu od jačeg...Namigiva
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ovo se zbilo jučer i mislim da je netko pretjerao. Kunem se da ja nisam napravio taj account. Nadam se da će to uskoro dokazati i moderatori. Prljavi biser Viče:

SOS 2 glupost SOS 2 glupost
SOS 2 prvi post SOS 2 prvi post
Dokaz da je SOS 2 prenaglio Dokaz da je SOS 2 prenaglio
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 19:03 (SOS).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Sad je dosta svađe i OffTopica.

CLOSED!!!

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gainward radeon HD 4870,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
moderator
Hall of shame

Baš me zanima - da li će se u ovoj (nekada izuzetno popularnoj temi) nakon četiri mjeseca pauze, tema vratiti na "pravi kolosijek" ili će je Luxx morati opet zaključati? :)

Pa da vidimo - tema je OTKLJUČANA!

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Baš me zanima - da li će se u ovoj (nekada izuzetno popularnoj temi) nakon četiri mjeseca pauze, tema vratiti na "pravi kolosijek" ili će je Luxx morati opet zaključati? :)

Joj, taman su svi prebolili ovu temu, kad ono, uskrsnula! LoL
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

To, a sada navali narodeSmijeh Sigurno se skupilo provala i gluposti u ova protekla 4 mjeseca
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
moderator

Ja sam volio čitati ovu temu, a vidim i ''glavešine'' je vole. :)

Jako me smetalo što se zbog pojedinaca zaključala, jer sam je gledao kao humor.

17 godina
moderator
Assassin kaže...
 Joj, taman su svi prebolili ovu temu, kad ono, uskrsnula! LoL
 Nije to bezveze - uskrsnula je u sklopu proslave!

A koje to proslave, pitam ja vas? :)))
17 godina
moderator

Godina dana od pocetka rada foruma? ;)

17 godina
moderator
DrNasty kaže...

Godina dana od pocetka rada foruma? ;)

K vragu - zar je tako lako bilo pogoditi! :(

Bravo doktore! Točan odgovor! Za nagradu imaš pravo na tri off-topic posta i jednu uvredu na račun moderatora! :)
17 godina
Hall of shame

Godina & 1 day Belji se

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
Hall of shame

već sam se ponada da ste našli kojeg bisera

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
Miro kaže...

Jel Vama u BUG redakciji dosadno pa otključavate stare teme?
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan

ahh, često se sjetim ove teme :) hvala bogu da ste ju otvorili....

iako je ova tema sigurno već bila, našlo se i novog matrijala: Link

ima previše gluposti (s obije "strane" :), a kao prvu bih izdvojio da autor u skoro 11 mjeseci nije uspio naći odgovor na pitanje... i još k tome tema je toliki off-topic da je to nevjerojatno (od mobitela, preko "črue unixa", sastavljanja konfi, do stalaka za laptope....)

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo da malo osvježimo temu. LINK

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Pogledajte topice od ovog lika... Presmiješno...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice