Gdje se mogu pojesti dobri ćevapi?

poruka: 336
|
čitano: 180.725
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Gdje se mogu pojesti dobri čevapi
Monopol kaže...
proćerani kaže...
Monopol kaže...

4. Zašto bi bilo glupo jesti npr. nemasnu piletinu umjesto masnih čevapa?

5. Zašto bi podvečer jeo masne čevape od kojih bi smrdio cijelu večer?

Nemasnu piletinu? Iz Maca pa nemasno? You freakin' kidding me??

Ćevapi ne smrde, ili ne smrde ništa više od te rehidrirane junetine koja stoji i po mjesec dana u ledu (znam, radio tamo).

''Smrdi'' luk (ako je to uopće smrad), a onda ga ne jedi...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
13 godina
protjeran
Monopol kaže...
proćerani kaže...

Nije finije jer nije finije, oni hamburgeri u MC-u nevaljaju ku*ca, još ajde da negdje drugdje hamburger pa ajde možda, ali onaj mcdonalds ima tako odvratne stvari.

Meni nije dovoljno, neznam kome je, onaj big mac od 20 kn + pomfri + sok dođe isto ko čevapi u lepinji od kojih se ubiješ od hrane, a big mac je za ništa. nebi se ptica najela.

Di u mcdonadsu možeš jest nemasnu piletinu, kad oni sve peču u fritezama(da je burger king ajde, oni na roštilju peku). Čevapi se peku na roštilju, i nisu tolko masni, tek tako da bude ulja.

Zašto bi smrdio od čevapa?? Opereš zube i gotovo, prdež nemošzaustavit da ga jebeš, a ako se tebi trpi onda trpi.

Glupo je jer to nije za uspoređivat, ona s*anja u mcdonaldsu nisu ni za gavrane hranit, a kamoli čovjeka(da se razumijemo pojedem ja tamo tu i tamo, al kad se uspoređuje sa čevapima, jednostavno to tako je).

Rasprava završena, bolje se primi traženja najlakšeg fax-a.

Dobro lijepo od tebe da si boldo to šta jesi, sad objasni šta si time htio postić? Premlad sam još za fax.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Gdje se mogu pojesti dobri čevapi

Ne možeš stavit mc donald i ćevape u istu rečenicu...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
13 godina
protjeran
cuspajz kaže...

Ne možeš stavit mc donald i ćevape u istu rečenicu...

Glavno da je on meni boldo tekst, frajer:))

Naravno da ne:) To je grijeh:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:39 (proćerani).
14 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Monopol kaže...
proćerani kaže...

Nije finije jer nije finije, oni hamburgeri u MC-u nevaljaju ku*ca, još ajde da negdje drugdje hamburger pa ajde možda, ali onaj mcdonalds ima tako odvratne stvari.

Meni nije dovoljno, neznam kome je, onaj big mac od 20 kn + pomfri + sok dođe isto ko čevapi u lepinji od kojih se ubiješ od hrane, a big mac je za ništa. nebi se ptica najela.

Di u mcdonadsu možeš jest nemasnu piletinu, kad oni sve peču u fritezama(da je burger king ajde, oni na roštilju peku). Čevapi se peku na roštilju, i nisu tolko masni, tek tako da bude ulja.

Zašto bi smrdio od čevapa?? Opereš zube i gotovo, prdež nemošzaustavit da ga jebeš, a ako se tebi trpi onda trpi.

Glupo je jer to nije za uspoređivat, ona s*anja u mcdonaldsu nisu ni za gavrane hranit, a kamoli čovjeka(da se razumijemo pojedem ja tamo tu i tamo, al kad se uspoređuje sa čevapima, jednostavno to tako je).

Dobro lijepo od tebe da si boldo to šta jesi, sad objasni šta si time htio postić? Premlad sam još za fax.

Tak i izgledaš, neću raspravljati sa klincem koji koristi takav rječnik... {#}

17 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Kakve su cijene u Sofri? Ne samo za roštilj već i za recimo dolme, ili bosanski lonac, itd...?

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
16 godina
GW freak kaže...
dery kaže...

Ma da su sad pozlaćeni ja ih volin sa ajvarom i lukom , to nema veze sa tradicijom i kvalitetom , eto meni je muka kad ih pojedem u kombinaciji sa kajmakom. Jeo sam ih u Sarajevu,Mostaru,Zagrebu,Beogradu,Travniku i nikako mi ne pašu sa kajmakom jer mi teško padnu.

Sad poruka za Mentalista i sve ostale koji mrze morske delicije, od  friške ribe i plodova mora nikad mi nije bilo loše i zna sam šta jedem , a jeste li vi sigurni šta jedete kad su ćevapi u pitanju.

Jesam, kupuju meso kod istog mesara na placu kao i ja.

tebi bi da živiš u pustinji prodali pijesak

CrnaBitanga kaže...
Monopol kaže...
O ukusima se ne raspravlja!

Itekako se raspravlja, jer se po ukusu razlikujemo, i svatko bi trebao znati obrazložiti ono iza čega stoji.

Osobno ajvar uz ćevape ne jedem iz jednog jednostavnog razloga - 99% tog ''ajvara'' je industrijsko smeće koje s pravim domaćim ajvarom nema veze.

A tko voli - neka izvoli!

Meni je kao prilog potreban samo fini luk koji je desetak minuta odstajao u slanoj vodi...

pravom ljubitelju ćevapa ne treba ni luk ako čemo tako

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Monopol kaže...

Kakve su cijene u Sofri? Ne samo za roštilj već i za recimo dolme, ili bosanski lonac, itd...?

Da ti iskreno kažem ne znam, inače uopće ne gledam cijene pa ne zapamtim... Ako imaš mogučnosti otiđi probati pa javi dojmove! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:43 (Monopol).
13 godina
protjeran
Monopol kaže...
proćerani kaže...
Monopol kaže...
proćerani kaže...

Tak i izgledaš, neću raspravljati sa klincem koji koristi takav rječnik... {#}

Nemoj se pravit pametan, 2. sam srednje, malo si precjenjen, to šta imaš 20+ godina kolko vidim ne znači da si pametan, čim misliš da je mac bolji od ćevapa. Kakve veze ima moj rječnik, to je moja stvar ne tvoja, koda je tebi kažem da si ružan(NHF, neznam kako izgledaš, koristim kao primjer), to je tvoja stvar ne moja.

15 godina
Jel ima u Rijeci dobrih cevapa?
This post is signed by Ivanoile
14 godina
protjeran
proćerani kaže...

Nemoj se pravit pametan, 2. sam srednje, malo si precjenjen, to šta imaš 20+ godina kolko vidim ne znači da si pametan, čim misliš da je mac bolji od ćevapa. Kakve veze ima moj rječnik, to je moja stvar ne tvoja, koda je tebi kažem da si ružan(NHF, neznam kako izgledaš, koristim kao primjer), to je tvoja stvar ne moja.

Nije pametan zato što misli da je McDonald's bolji od ćevapa? {#}

13 godina
protjeran
dr.sc. kaže...
proćerani kaže...

Nisam zato reko-.- nego ove fore, kao ne idem na fax pa sam malo glupo dijete. za to sam reko.

@Ivanoil: Prije su meni savršeni bili tamo na 3. maju, kod dvorane, onaj restoran, nažalost prošle godine je izgorio, tako da neznam, vjerojatno ima još negdje, znam da su tamo bili savršeni!!

15 godina
protjeran

Ćevapi se jedu uz jogurt i gotovo.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
13 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Baš ću probat sljedeći put s jogurtom. Jel tekući jogurt ili kruti?

15 godina
@Procerani-Ja sam jeo par puta na Trsatu,kod Frankopana i bili su ok.Al to se zatvorilo.U gradu ima samo mcdonalds i onaj food city -.-
This post is signed by Ivanoile
15 godina
protjeran
proćerani kaže...
Mentalist kaže...

Baš ću probat sljedeći put s jogurtom. Jel tekući jogurt ili kruti?

Onaj što dođe u onim pakovanjima što izgledaju kao male povlake, nije baš rijedak, ali nije ni jako gust. Ako ga ne umutiš može se šarati po površini, a ako ga umutiš postane tečan. Na rijetkim mjestima serviraju rijetki.

Ali u svim, baš svim čevabdžincama najveću zalihu jogurta imaju, jer se jogurt jede uz ćevape.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
13 godina
protjeran
ivanoile kaže...
@Procerani-Ja sam jeo par puta na Trsatu,kod Frankopana i bili su ok.Al to se zatvorilo.U gradu ima samo mcdonalds i onaj food city -.-

Da znam di misliš, poslje tekme sam jednom tamo išo i bilo sve puno, nije bilo mjesta, pa sam išao u Petrus na pizzu:) ali čuo sam da su tamo super čevapi. Al neznam stvarno di bi drugdje moglo bit, čak nisam ni vidio da ima tih, ali ono na 3. maju je bilo savršenstvo, onaj "kod srbina" u zagrebu se može sakrit:)

@Mentalist: baš ću probat:) Da ne govorite vi za kajmak, jogurt?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:55 (proćerani).
14 godina
neaktivan
proćerani kaže...
dr.sc. kaže...
proćerani kaže...

Nisam zato reko-.- nego ove fore, kao ne idem na fax pa sam malo glupo dijete. za to sam reko.

@Ivanoil: Prije su meni savršeni bili tamo na 3. maju, kod dvorane, onaj restoran, nažalost prošle godine je izgorio, tako da neznam, vjerojatno ima još negdje, znam da su tamo bili savršeni!!

Zona Grill.

Otvorio se ponovno na istom mjestu i dodatni pogon na Trsatu kod škole {#}

Vi veri veniversum vivus vici
14 godina
neaktivan
proćerani kaže...
ivanoile kaže...

Da znam di misliš, poslje tekme sam jednom tamo išo i bilo sve puno, nije bilo mjesta, pa sam išao u Petrus na pizzu:) ali čuo sam da su tamo super čevapi. Al neznam stvarno di bi drugdje moglo bit, čak nisam ni vidio da ima tih, ali ono na 3. maju je bilo savršenstvo, onaj "kod srbina" u zagrebu se može sakrit:)

@Mentalist: baš ću probat:) Da ne govorite vi za kajmak, jogurt?

Da,da govore! {#}

14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Jel ima u Rijeci dobrih cevapa?

Kolko ja znam Mujin nećak živi u Rijeci i radi ćevape po njegovom receptu.

13 godina
protjeran
Sunburn kaže...
proćerani kaže...
dr.sc. kaže...
proćerani kaže...

Zona Grill.

Otvorio se ponovno na istom mjestu i dodatni pogon na Trsatu kod škole {#}

E to da:) nači ponovno se otvorio? Sljedeća utakmica šta budem imo obavezno idem:) stvarno su im super:))

@Monopol: Neznam dal govore, zato i pitam, odjednom je zabranjeno pitat na forumu?

16 godina
neaktivan
dery kaže...

ovo su jedini i najboji ćevapi

Majstore svaka čast! Oni koji daju TD ne znaju o čemu se radi haha, definitivno najbolji ćevapi koje sam u životu jeo..

15 godina
neaktivan

Ja ćevape obožavam "umakati" u:

Što sa pristojno ljutim lukom čini ubojitu kombinaciju. {#}

Nažalost, znam samo jedno mjesto u gradu gdje se vani mogu pojesti ćevapi u ovakvoj kombinaciji - okretište tramvaja Savski most.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan

imas i restorana gdje dobiješ motiku s masti {#}

13 godina
protjeran

Dali je itko jeo u NK Trnje? Meni su bili super.

17 godina

Neki dan se na forumu (ovome i još 5 njih) pojavila vijest o nekom Libanonskom restoranu u Zagrebu.

Ako netko ima volje i hrabrosti da to ode probati, nek javi rezultate{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
stipica_zd kaže...
dery kaže...

Majstore svaka čast! Oni koji daju TD ne znaju o čemu se radi haha, definitivno najbolji ćevapi koje sam u životu jeo..

šta češ kad djeca ne znaju da su to najcjenjeniji školjkaši na svitu i ništa se snjima ne može mjerit

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Neki dan se na forumu (ovome i još 5 njih) pojavila vijest o nekom Libanonskom restoranu u Zagrebu.

Di je di je?

17 godina
Monopol kaže...
rooswelt1991 kaže...

Di je di je?

Radnicka 48, restoran Lebanese Delicija

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
dery kaže...
stipica_zd kaže...
dery kaže...

šta češ kad djeca ne znaju da su to najcjenjeniji školjkaši na svitu i ništa se snjima ne može mjerit

Osim sta su ilegalni za lovit i zasticeni zakonom, ali ko ga *ebe jelda?

@procerani

Cevapi u Zoni su zakon ali nisu najbolje sta imaju - punjeni cevap!!

Vi veri veniversum vivus vici
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice