Gdje kupovati knjige i stripove

poruka: 12
|
čitano: 6.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Može li mi netko preporučiti gdje je online najbolje kupovati knjige i stripove na Engleskom jeziku? Gledam Libristo. Nisam nikada ništa kupovao tamo i zanima me ako netko ima iskustva s njima ili preporuku za neku drugu trgovinu. Hvala.

Prosječno glup i umjereno lud
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2024 12:27 (DuxCro).
15 godina
Re: Gdje kupovati knjige i stripove
Nisam čuo za taj shop. Napiši iskustva ako isprobaš.

Uglavnom čitam na e-readeru pa rijetko kupujem fizičke knjige. Zadnjih par sam kupio direktno sa Znanje.hr.

Za stripove ne znam.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Hexfire kaže...
Nisam čuo za taj shop. Napiši iskustva ako isprobaš.

Uglavnom čitam na e-readeru pa rijetko kupujem fizičke knjige. Zadnjih par sam kupio direktno sa Znanje.hr.

Za stripove ne znam.

Napravio sam račun i naručio Berserk Deluxe Edition Volume 1. Može se plaćati i pouzećem.  6,19€ dostava. Trebalo bi biti kod mene do sredine mjeseca, pa javim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2024 18:23 (DuxCro).
17 godina

Knjige i stripovi....u knjižnici, kod mene u bj. imaju dobru bazu....i jednog i drugog, začudio se za stripove....a inače stripova imaš na youtube i to mi je najbolji izvor.....

evo ti primjera, ima i stranih naravno 

Za kupovinu baš ne mogu pomoći, no ima čuda na youbito

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2024 18:52 (Wiz3m4n).
9 godina
Wiz3m4n kaže...

Knjige i stripovi....u knjižnici, kod mene u bj. imaju dobru bazu....i jednog i drugog, začudio se za stripove....a inače stripova imaš na youtube i to mi je najbolji izvor.....

evo ti primjera, ima i stranih naravno 

Za kupovinu baš ne mogu pomoći, no ima čuda na youbito

Nema do papira. Imam hrpu stripova. Najviše iz ex yu. Lokalna knjižnica bacala stare stripove i ja uzeo hrpetinu bez jedne jedine lipe plaćene. A i nabavili su hrpu novih stranih.  Online čitam na readcomicsonline.

14 godina

Nisam kupovala online još otkako su ugasili neprežaljeni bookdepository a trenutno se preporučuje kao alternativa: Wordery, Blackwell's, World of books i BetterWorldBooks.

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
9 godina
Ukulele kaže...

Nisam kupovala online još otkako su ugasili neprežaljeni bookdepository a trenutno se preporučuje kao alternativa: Wordery, Blackwell's, World of books i BetterWorldBooks.

Eto da sam barem malo pričekao prije naručivanja sa Librista. World of books izgleda ima bolje cijene i jeftiniju dostavu. Jedino što je vrijeme dostave nešto duže. Ali dobro da znam za nove kupovine. Hvala.

14 godina
DuxCro kaže...

Eto da sam barem malo pričekao prije naručivanja sa Librista. World of books izgleda ima bolje cijene i jeftiniju dostavu. Jedino što je vrijeme dostave nešto duže. Ali dobro da znam za nove kupovine. Hvala.

I libirist je okej sudeć po preporukama na redditu pa si okej :) 

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
14 godina

Naručivao s librista dok su imali besplatnu poštarinu, skroz legit site, nikad problema s njima.

17 godina
DuxCro kaže...
  Online čitam na readcomicsonline.

Toliko spama u životu na stranici jednoj nisam vidio....xxx stranice su golki kurac za ovo 

9 godina
Wiz3m4n kaže...
DuxCro kaže...
  Online čitam na readcomicsonline.

Toliko spama u životu na stranici jednoj nisam vidio....xxx stranice su golki kurac za ovo 

Sa adblockerom nemam niti jedne reklame i sl. Ne znam kako se neki ljudi uopče usuđuju koristiti internet bez adblockera. Koristim combo adblocker ultimate i Ublock origin.

9 godina

Evo stiglo sa Librista. Pakiranje je moglo biti bolje, ali sadržaj paketa je neoštečen. Možda bi bilo oštečenja da je knjiga mekih korica. Platio pouzećem. Manga izgleda super. Korice na dodir skoro kao prava koža. Berserk putovanje počinje. Ova manga je bila ispiracija Miyazakiu prilikom kreacije Dark Souls igara.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice