Gamersko ovo, gamersko ono

poruka: 146
|
čitano: 16.998
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Najbolja stvar je meni osobno kada s mišonjom od 30 kuna razguzim ekipu koje imaju miševe koje su platili po 500-600 kuna..naravno ovisi o tome kako se ti navikneš na miš...

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
neaktivan
Re: Gamersko ovo, gamersko ono
Diavol kaže...
Monopol kaže...
Bila je ovdje na forumu potraga za gaming stolicom! ;)

A sta je ovo {#}

Di mogu kupiti ovu gejming stolicu? {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
16 godina
neaktivan
Diavol kaže...
Monopol kaže...

A sta je ovo {#}

ja sam možda staromodan al za mene je ovo gejming stolac:

kod mene normalno radi.....
15 godina

a evo i gejmerska soba xd , pa se opet moze koristit za gledanje filmova {#}

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Fearless kaže...

Ja ću samo nadodati da mi je od abusement-a riječi "gamer" jedino gore smatranje "gaminga" nekom ozbiljnom zanimacijom i hvale vrijednom aktivnošću...  {#}

Don't get me wrong, ali smiješno je kad klinci cijeli ozbiljni govore za sebe da su "gejmeri"... Valjda sam samo ostario. {#}

Pricas gluposti, gaming moze biti ozbiljan i to mrtvo ozbiljan.

Gaming je za neke sport isto kako je za vecinu nogomet sport, pa se nitko ne sprda iz nogometa i rukometa.

Svrati u japan pa im umri u facu jer su oni gameri koji organiziraju masovne turnire u starcraftu sa pozamasnim nagradama.

Poznati gameri tamo imaju status filmske zvijezde.

Pa i u Hrvatskoj sam bio upoznao jednog od najjacih igraca dote, iako ja to ne igram kada je dosao u kontakt sa drugim igracima dote, nastalo je masovno svrsavanje.

Hebiga, trebas biti u tome da bi to razumio, to sto si ti mozda dosadno uredsko piskaralo i kako sam kazes da si ostario i ne razumijes ovo, za ljude koji se time bave i koji razumiju to ne znaci da su to gluparije vec je to za njih, hobi, sport ili cak stil zivota.

Ja sebe recimo smatram gamerom, samo ne iz nekog sportskog aspekta, vec ja volim odigrati svaku bolju igru i za mene je to gust kao da citam najbolju knjigu na svijetu te se pokusavam uziviti u svijet neke igre maksimalno sto to mogu, te igre ne smatram igricama vec umjetnoscu, slicno kako netko u Mona Lisi vidi umjetnost, tako ja u Baldur's Gate-u.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Diavol kaže...
Monopol kaže...

A sta je ovo {#}

http://ergonomicofficefurnitures.com/computer-workstation-furniture/
samo 2750$

14 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Ovo je cijena ko da je Apple radio! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
17 godina

Da jos dodam nesto:

Nikome nije smijesno sto kopacka kosta preko iljadu kuna i nitko ju ne naziva obicnom tenisicom jer nogomet mozes igrati i sa starkama...

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
Fearless kaže...

Ja ću samo nadodati da mi je od abusement-a riječi "gamer" jedino gore smatranje "gaminga" nekom ozbiljnom zanimacijom i hvale vrijednom aktivnošću...  {#}

Don't get me wrong, ali smiješno je kad klinci cijeli ozbiljni govore za sebe da su "gejmeri"... Valjda sam samo ostario. {#}

Pricas gluposti, gaming moze biti ozbiljan i to mrtvo ozbiljan.

Gaming je za neke sport isto kako je za vecinu nogomet sport, pa se nitko ne sprda iz nogometa i rukometa.

Svrati u japan pa im umri u facu jer su oni gameri koji organiziraju masovne turnire u starcraftu sa pozamasnim nagradama.

Poznati gameri tamo imaju status filmske zvijezde.

Pa i u Hrvatskoj sam bio upoznao jednog od najjacih igraca dote, iako ja to ne igram kada je dosao u kontakt sa drugim igracima dote, nastalo je masovno svrsavanje.

Hebiga, trebas biti u tome da bi to razumio, to sto si ti mozda dosadno uredsko piskaralo i kako sam kazes da si ostario i ne razumijes ovo, za ljude koji se time bave i koji razumiju to ne znaci da su to gluparije vec je to za njih, hobi, sport ili cak stil zivota.

Ja sebe recimo smatram gamerom, samo ne iz nekog sportskog aspekta, vec ja volim odigrati svaku bolju igru i za mene je to gust kao da citam najbolju knjigu na svijetu te se pokusavam uziviti u svijet neke igre maksimalno sto to mogu, te igre ne smatram igricama vec umjetnoscu, slicno kako netko u Mona Lisi vidi umjetnost, tako ja u Baldur's Gate-u.

a cujes , kratko i jasno ovo su sve toćne ćinjenice , ja neznam mogu li se nazvat gamerom jer mi multiplayeri nisu napeti niti ih igram više  , ali obožavam odigrat kvalitetne nove kampanje , u potpunosti se slažem da gaming može biti ozbiljan sport , ali je malo žalosno ako ti je to jedino u životu tj nešto od ćega živiš ( ne mislim na tebe xd )

17 godina
neaktivan
Diavol kaže...
Monopol kaže...

A sta je ovo {#}

Modificirana zubarska stolica. LOL

athlon64 kaže...

a cujes , kratko i jasno ovo su sve toćne ćinjenice , ja neznam mogu li se nazvat gamerom jer mi multiplayeri nisu napeti niti ih igram više  , ali obožavam odigrat kvalitetne nove kampanje , u potpunosti se slažem da gaming može biti ozbiljan sport , ali je malo žalosno ako ti je to jedino u životu tj nešto od ćega živiš ( ne mislim na tebe xd )

Sad si se prokenjao. Zašto je žalosno ako od toga živiš? LOL

A nije li žalosno ako živiš od utipkavanja brojeva po cijele dane (računovodstvo), crtanja linija (arhitektura što ja radim), itd...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 13:30 (Danny_HR).
15 godina
Danny_HR kaže...
Diavol kaže...
Monopol kaže...

A sta je ovo {#}

Modificirana zubarska stolica. LOL

athlon64 kaže...

Sad si se prokenjao. Zašto je žalosno ako od toga živiš? LOL

A nije li žalosno ako živiš od utipkavanja brojeva po cijele dane (računovodstvo), crtanja linija (arhitektura što ja radim), itd...

a u stvari u pravu si , ako možeš živit od toga nije to loše doduše.

14 godina
neaktivan

Mislim da se od profesionalnog igranja može veoma dobro živjet.Puno para po turnirima su pobrali timovi poput TEK9,Dignitasa i ostalih iza kojih stoje velike organizacije koje ima plaćaju troškove putovanja,smještaja i svega.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
neaktivan

Ja isto imam staru tipkovnicu koja je prije 4 godine koštala 50 kn i maus kupljen u kauflandu za 38 kn... Igram bolje nego frendovi, s tim d aoni imaju neke razor mauseove koji samo troše bateriju sa svim onim svjetlima po njemu... Ne vidim smisla davat 700 kn za običan ofarbani mause sa svjetiljokom... Drugo da ima neke masažere i šta ja znam šta, onda bi se isplatili dati do 250 kn

Maky
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

a u stvari u pravu si , ako možeš živit od toga nije to loše doduše.

iz svog iskustva znam da to nije tako ni lagano, ja bih rekao kad to postane obaveza, da ti je zamorno

igrao sam World of warcraft 5 godina, bio sam obavezan biti točno te i te dane u to vrijeme online, bez iznimaka, imao sam obaveze voditi i organizirati 24 osobe kroz 4 satni period, uspjeh svega je ovisio isključivo o mojoj organizaciji i disciplini, i bio sam u guildu koji je od samog početka igre, kroz prvu i drugu ekspanziju bio najbolji na serveru, i na kraju mi je to postalo toliki zamor da sam odustao od te igre i nikad više je nisam upalio... rađe bi kopao kanale nego vodio raidove

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix
16 godina
neaktivan

Ma to "gaymersko" je sve marketinški trik. Gejmerski miš, tipkovnica, sluške...

Na te miševe nabijaju sulude dpi-je dok prosječni korisnik, gamer, ili netko treći nebude stavio dpi na više od 1200. I na takve proizvode stave nenormalne cijene, čak i više od 500 kn. I što je najgore takve stvari se dobro prodaju -.-'

Kakav god gamer bio, nebude mu trebao miš (gamerski) skuplji od 250, MAXIMALNO 300 kn.

A gamerske tipkovnice? Pa cek stani malo, sta one nude vise od jedne obicne tipkovnice od 100 kn? Svijetle u mraku? -.-' To su fore koje razvesele klince do 12 god...

Najgori je tu Razer. Fino zapakira svoje proizvode, pa ih prodaje po suludim cijenama. I te podloge od 200 kn? Oprostite na izrazu al trebas bit ili idiot, ili imat viška para da to kupiš.

15 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Na te miševe nabijaju sulude dpi-je dok prosječni korisnik, gamer, ili netko treći nebude stavio dpi na više od 1200. I na takve proizvode stave nenormalne cijene, čak i više od 500 kn. I što je najgore takve stvari se dobro prodaju -.-'

Kakav god gamer bio, nebude mu trebao miš (gamerski) skuplji od 250, MAXIMALNO 300 kn.

A gamerske tipkovnice? Pa cek stani malo, sta one nude vise od jedne obicne tipkovnice od 100 kn? Svijetle u mraku? -.-' To su fore koje razvesele klince do 12 god...

Najgori je tu Razer. Fino zapakira svoje proizvode, pa ih prodaje po suludim cijenama. I te podloge od 200 kn? Oprostite na izrazu al trebas bit ili idiot, ili imat viška para da to kupiš.

Potpuno se slažem...

Maky
14 godina
neaktivan

ja imam gejmerski ruter

17 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Opet moram cjepidlačiti, ali ja za svakodnevni rad, dakle ne igranje, koristim DPI u rasponu 600-2000. :) S tim da je najčešće na 2000.

Tipkovnice nude makroe, programabilne tipke, LCD ekran, USB hub, ugrađenu zvučnu karticu koju primjerice koristim za sluške itd.

P.S. Klinci do 12 godina ili ne igraju ili nemaju love za to kupit. Đast sejin.

16 godina
neaktivan

Od tih "gejmerskih" stvari jedino imam miš Logitech G5 s kojim mi je stvarno puno lakše igrat, nego s nekim od 50kn i slušalice Plantronics 377 koje uopće nisam kupio zbog tog za su "gejmerske" nego jer su imale najbolji odnos cijene i kvalitete

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 13:50 (cuspajz).
17 godina
cekpi kaže...

meni je najdraže kad vidim gejmerski nic za 100$/100€

Taj ti kroz 100Mbps lan salje 120Mbps i kroz ADSL od 4Mbit salje 8 Mbita. Luda stvar. Moras probat :)

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
14 godina

Moj mis i moja tipkovnica vride skupa 100 kn a sluze me odlicno,iskreno ne vidim zasto bi za razera dao 700 kn,niti ce mi to ikad bit jasno,radije cu popit i pojest 700 kn sa ekipom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan

Meni se čini da je više gaymera nego gejmera ovdje.{#}

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
15 godina
zoharbizo kaže...

Moj mis i moja tipkovnica vride skupa 100 kn a sluze me odlicno,iskreno ne vidim zasto bi za razera dao 700 kn,niti ce mi to ikad bit jasno,radije cu popit i pojest 700 kn sa ekipom.

toćno to

14 godina
neaktivan

Kako se može to gaming nazvati sportom? Šta je gaming fizička akvitnost neka?

------

Gaming je u prvom redu zabava, da i natjecanje na neki način (isto kao i natjecanje da frenda dobiješ u kartanju), i zarada na takvom natjecanju za nadarenije igrače (Postoji hrpetina turnira, CS je recimo jedna od najigranijih igara na takvim turnirima). Pro gaming kao zanimanje postoji, i obično danas 99% djece fantaziraju o nekom pro gamingu kao kasnijem zanimanju za život, lol.

Ne biram sebi komponente koje su označene "Za gejmere". Smatram da je to marketinški trik većinom kako bi se proizvod promovirao široj publici.

Eto ukratko moje mišljenje o temi.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

------

brate ovo je malo facepalm xd , i profesjonalno igranje šaha je sport lol , ne mora bit fizićka aktivnost da bi bilo sport lol

17 godina
Ranko Kukumar kaže...

Sah?

Je li to fizicka aktivnost?

To je olimpijski sport btw.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

------

Gaming je u prvom redu zabava, da i natjecanje na neki način (isto kao i natjecanje da frenda dobiješ u kartanju), i zarada na takvom natjecanju za nadarenije igrače (Postoji hrpetina turnira, CS je recimo jedna od najigranijih igara na takvim turnirima). Pro gaming kao zanimanje postoji, i obično danas 99% djece fantaziraju o nekom pro gamingu kao kasnijem zanimanju za život, lol.

Ne biram sebi komponente koje su označene "Za gejmere". Smatram da je to marketinški trik većinom kako bi se proizvod promovirao široj publici.

Na stranu sad je li sport ili nije, ali ne označava fizička aktivnost što je sport a što ne. U šahu baš ne pršti od fizičke aktivnosti, a bome ni u pikadu ili snookeru...

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

brate ovo je malo facepalm xd , i profesjonalno igranje šaha je sport lol , ne mora bit fizićka aktivnost da bi bilo sport lol

Onda nek ti i masturbacija bude sport.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Sport

Šah je igra, kao i svaka druga. Ako igram šah, nemora značiti da sam sportaš. Ako igram "Čovječe ne ljuti se" (isto igra) ne mora značiti da sam sportaš. Itd.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ranko Kukumar kaže...

------

Na stranu sad je li sport ili nije, ali ne označava fizička aktivnost što je sport a što ne. U šahu baš ne pršti od fizičke aktivnosti, a bome ni u pikadu ili snookeru...

Ma gdje sah sport, to ti je sport kao i pljuvanje u dalj...onda je i igranje mice sport...{#}

He who dares, wins
14 godina

Imaš igre u svrhu zabave i u svrhu natjecanja.Tako da jedan šah nemožeš usporedit sa masturbiranjem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice