Što studirate? Kako vam ide? Gdje studirate...?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehehe zgotovio ja to prije nekoliko godina bogu hvala
Završio sam Ekonomski fax smjer poslovna informatika i jako sam zadovoljan mogućnosti izbora zaposlenja (mogu radit kao informatičar ili kao ekonomist, s tim da ipak radim u informatici - bar za sada..).
Završio FOI. Radim već godinu i pol kao programer (C/C++, C#, Java)
Bavim se oko 10 godina programiranjem, pa je to bio "prirodan" slijed događaja...
FOI?
prva godine Elektrotehnike..... prosjek 5.0 za sada
prva godine Elektrotehnike..... prosjek 5.0 za sada
Rijeka
FOI?
A dobro, ja studiram medicinu u Splitu. Zadovoljan sam zasad, prva godina.
FOI Vž - 3. godina
FOI Vž - 2. godina
Apsolvent na Poslovnoj Informatici u Mostaru.
CISCO Systems - ccna, planiram i na ccnp. I zelja mi je jos FOI
Hehehe zgotovio ja to prije nekoliko godina bogu hvala
Završio sam Ekonomski fax smjer poslovna informatika i jako sam zadovoljan mogućnosti izbora zaposlenja (mogu radit kao informatičar ili kao ekonomist, s tim da ipak radim u informatici - bar za sada..).
Koliko vas studira u St?
Studiram ekonomiju u zg. Ok je ali nije bas ono sta sam očekivala, samo radimo teorijski dio, a smatram da ima premalo praktičnog djela. Nadam se da sam od 9 mj. druga godina
Koja je razlika između vanrednih i redovnih studenata? Da li vanredni studenti prisustvuju nastavi zajedno sa redovnim?
izvanredni studenti nemaju studenstka prava, x-ica, popust na vlak, ali ne moraju biti prisutni na faksu,
studiram građevinu i iz svakog predmeta moraš ostvariti 70% prisustva na vježbama i predavanjima, + još programi i i semestralni radovi za potpis, a mislim da izvanredni studenti ne moraju ostvarivat potpise iz predmeta uopće nego samo polažu ispite
izvanredni studenti nemaju studenstka prava, x-ica, popust na vlak, ali ne moraju biti prisutni na faksu,
studiram građevinu i iz svakog predmeta moraš ostvariti 70% prisustva na vježbama i predavanjima, + još programi i i semestralni radovi za potpis, a mislim da izvanredni studenti ne moraju ostvarivat potpise iz predmeta uopće nego samo polažu ispite
Jel to znači da možeš doc i na jednom roku polozit koliko god hoces ispita. Nikad mi nije bilo jasno to vanredno studiranje kako funkcionira.
Da li izvanredni studenti nalaze u učionici zajedno sa redovnim, ili se nalaze u posebnoj učionici za izvanredne studente?
predavanja imaju svi studenti zajedno, samo što izvanredni studenti ne moraju ići na predavanja ako ne žele, nije im to uvjet, ne postoji posebna učionica za izvanredne studente
ti ispite možeš polagat u terminu tog isptinog roka, svaki predmet ima svoj datum kada se piše i kada ga pišu svi studenti, ne postoji neka razlika između vanrednog i redovnog studenta osim toga da vanredni student placa studiranje i onoga sto sam ranije naveo
Hvala na objašnjenju.
nema problema :)