Fakulteti

poruka: 24
|
čitano: 3.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fakulteti

Što studirate? Kako vam ide? Gdje studirate...?

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Fakulteti

Hehehe  zgotovio ja to prije nekoliko godina bogu hvala Namigiva

Završio sam Ekonomski fax smjer poslovna informatika i jako sam zadovoljan mogućnosti izbora zaposlenja (mogu radit kao informatičar ili kao ekonomist, s tim da ipak radim u informatici - bar za sada..).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Fakulteti

Završio FOI. Radim već godinu i pol kao programer (C/C++, C#, Java)

Bavim se oko 10 godina programiranjem, pa je to bio "prirodan" slijed događaja...

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
Fakulteti

FOI?

Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan
Fakulteti

prva godine Elektrotehnike..... prosjek 5.0 za sada

17 godina
neaktivan
RE: Fakulteti
stjepan0072 kaže...

prva godine Elektrotehnike..... prosjek 5.0 za sada

Lipo! Zagreb, Split?

Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan

Rijeka

17 godina
2029.MN4 kaže...

FOI?

Fakultet Organizacije Informatike u Varaždinu.
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3,TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
17 godina
neaktivan
Fakulteti

A dobro, ja studiram medicinu u Splitu. Zadovoljan sam zasad, prva godina.

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Fakulteti

FOI Vž - 3. godina

16 godina
neaktivan
Fakulteti

FOI Vž - 2. godina Cool

17 godina
neaktivan
Fakulteti

Apsolvent na Poslovnoj Informatici u Mostaru.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
Fakulteti

CISCO Systems - ccna, planiram i na ccnp. I zelja mi je jos FOI

Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Hehehe  zgotovio ja to prije nekoliko godina bogu hvala Namigiva

Završio sam Ekonomski fax smjer poslovna informatika i jako sam zadovoljan mogućnosti izbora zaposlenja (mogu radit kao informatičar ili kao ekonomist, s tim da ipak radim u informatici - bar za sada..).

1. godina EFZG, planiram isto sto i Dado ako me Kolakovic ne dokrajci! :D
17 godina
neaktivan
Fakulteti

Koliko vas studira u St?

Mount Vision Pro
16 godina
neaktivan
Fakulteti

Studiram ekonomiju u zg. Ok je ali nije bas ono sta sam očekivala, samo radimo teorijski dio, a smatram da ima premalo praktičnog djela. Nadam se da sam od 9 mj. druga godinaSmijeh

14 godina
neaktivan
Fakulteti

Koja je razlika između vanrednih i redovnih studenata? Da li vanredni studenti prisustvuju nastavi zajedno sa redovnim?

15 godina
neaktivan
Re: Fakulteti

izvanredni studenti nemaju studenstka prava, x-ica, popust na vlak, ali ne moraju biti prisutni na faksu,

studiram građevinu i iz svakog predmeta moraš ostvariti 70% prisustva na vježbama i predavanjima, + još programi i i semestralni radovi za potpis, a mislim da izvanredni studenti ne moraju ostvarivat potpise iz predmeta uopće nego samo polažu ispite

16 godina
neaktivan
amadeeeej kaže...

izvanredni studenti nemaju studenstka prava, x-ica, popust na vlak, ali ne moraju biti prisutni na faksu,

studiram građevinu i iz svakog predmeta moraš ostvariti 70% prisustva na vježbama i predavanjima, + još programi i i semestralni radovi za potpis, a mislim da izvanredni studenti ne moraju ostvarivat potpise iz predmeta uopće nego samo polažu ispite

Jel to znači da možeš doc i na jednom roku polozit koliko god hoces ispita. Nikad mi nije bilo jasno to vanredno studiranje kako funkcionira.

14 godina
neaktivan
amadeeeej kaže...

Da li izvanredni studenti nalaze u učionici zajedno sa redovnim, ili se nalaze u posebnoj učionici za izvanredne studente?

15 godina
neaktivan

predavanja imaju svi studenti zajedno, samo što izvanredni studenti ne moraju ići na predavanja ako ne žele, nije im to uvjet, ne postoji posebna učionica za izvanredne studente

15 godina
neaktivan

ti ispite možeš polagat u terminu tog isptinog roka, svaki predmet ima svoj datum kada se piše i kada ga pišu svi studenti, ne postoji neka razlika između vanrednog i redovnog studenta osim toga da vanredni student placa studiranje i onoga sto sam ranije naveo

14 godina
neaktivan
Fakulteti

Hvala na objašnjenju.

15 godina
neaktivan

nema problema :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: