Društveni komentari

poruka: 23
|
čitano: 1.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Društveni komentari

Otvorio bih temu kao ajmo rec da bacimo komentar na neke drustvene vijesti (korona politika sport sve i svasta) 

Jednostavno evo prvo gledam neke vijesti o splitskom mad maxu ili kako se zove i jednostavno mi nije jasno sto nase sudstvo i pravosuđe radi jer mali je kamikaza. 

Drugo je novinarsko lesinarenje i prikaz maloga nekim herojem mladih generacija?  Totalno trule i iskrivljene drustvene vrijednosti. 

12 godina
Re: Društveni komentari
Horatio_Hornblower kaže...

Otvorio bih temu kao ajmo rec da bacimo komentar na neke drustvene vijesti (korona politika sport sve i svasta) 

Jednostavno evo prvo gledam neke vijesti o splitskom mad maxu ili kako se zove i jednostavno mi nije jasno sto nase sudstvo i pravosuđe radi jer mali je kamikaza. 

Drugo je novinarsko lesinarenje i prikaz maloga nekim herojem mladih generacija?  Totalno trule i iskrivljene drustvene vrijednosti. 

Nase sudstvo i pravosude je tu radi, toga čisto eto, tek da postoji, oni su tu (na svojim pozicijama) iz vlastitog interesa, što oni imaju od toga da riješavaju probleme i sporove?? Ma daj, pa mislim stvarno bolje se ufoteljit i napunit dzepove.

Svijet je opasno mjesto za život, ne zbog ljudi koji su zli, već zbog dobrih ljudi koji ništa ne poduzimaju.(Albert Einstein) Tako da ne znam što očekujemo, da će bit bolje? Možda da, ali za one koji su na vlasti. Zašto se sada šuti o aferama vjetroelektrane,janaf??

Da nije ta "svađa" izmedu Plenkija i Milanovica bila jedini način da se prekriju te afere ili da ih se barem malo "stiša"?? Tek kad se riješe problemi u vođenju države možemo pričati o sudstvu i pravosuđu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2020 13:14 (CPU).
5 godina
protjeran
Društveni komentari

ova tema će završiti poput trumpa na nedavnim izborima, u najmanju ruku neslavno

13 godina
neaktivan
Društveni komentari

Zasto to mislis?  Opet smatram da na ovom forumu mozemo imati kvalitetno diskutiranje.?ili ne mozemo. 

Drustvo je ogledalo stanja nacije koja je korumpirana i nikakva...  Svima nama su usta puna hvalospjeva za sebe i osobnom moralu a svi bi sutra da mozemo uhljebili se negdje na pristojnu placu di se ne radi nista

..

17 godina

Postoji ova tema, koja se prigodno otvara s vremena na vrijeme, pred izbore, i slične bitne društvene dogadaje, čisto da se flame war očuva unutar jedne teme.. inače - ključ

https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
Društveni komentari

Ta tema je zaključana 

5 godina
protjeran

Zasto to mislis?  Opet smatram da na ovom forumu mozemo imati kvalitetno diskutiranje.?ili ne mozemo. 

Drustvo je ogledalo stanja nacije koja je korumpirana i nikakva...  Svima nama su usta puna hvalospjeva za sebe i osobnom moralu a svi bi sutra da mozemo uhljebili se negdje na pristojnu placu di se ne radi nista

..

nostiposran godina a još nisi upoznat s najjebačikijom temom na forumu, koju je potrebno ponovno otvoriti na zahtjev za eventualno zanimljive aktualne društvenopolitičke teme poput us predsjedničkih izbora... pa upitaj ukoliko nije prekasno ili misliš da bi trupac s botovima mogao složiti pičvajz svojim idiotskoim viđenjem svijeta i sebe ili slično...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2020 15:12 (nemrem_stara_mi_sere).
15 godina
Ova tema a i bilo koja druga se uhvati politike, neslavno završava da joj treba ključ.Jer društveni život u 80% slučajeva određuje politika tako će se i ovdje dogoditi.Zato bolje spriječiti nego liječiti.
17 godina

Ta tema je zaključana 

da, iz istog razloga iz kojeg bi bila i ova.

otkljucava se sa vremena na vrijeme, cisto da se ne zagadjuju ostale teme (izbori, ustase, partizani, itd.)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
5 godina
protjeran
Društveni komentari

kad smo već tu, što mislite o Miroljubu Petroviću?

jesam li...

1 ...demonizovan što uopće pitam
2 razvaljuju ga demoni
2 sve što kaže je istina
0 dobar je provodadžija
0 redovito ga pratim
3 došao sam biciklom
1 m. petrović je idiot
1 treba mu suditi
0 sektaš, vjerski fanatik
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2020 21:19 (nemrem_stara_mi_sere).
15 godina
Šta se o njemu treba misliti točno, prije sam mislio da je neki pametan čovjek, ali sad kad vidiš da je radikalni četnik mislim da nema puno o njemu se što reći.
5 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Šta se o njemu treba misliti točno, prije sam mislio da je neki pametan čovjek, ali sad kad vidiš da je radikalni četnik mislim da nema puno o njemu se što reći.

znači jedino što te kod njega smeta je to što je četnik a ostale ideje koje propagira su ti u redu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2020 23:30 (nemrem_stara_mi_sere).
15 godina
Ne pratim lika više od 7-8 godina, dok je još pricao o masonima pa ga je bilo zanimljivo slušat.Ali neki dan vidim neki kratki video na tik toku, kako priča o oluji i iz tog zaključujem da čovjek nema veze s vezom.U opće me ne zanima što sad radi niti zelim trošiti riječi na njega, četnik je i nije vrijedan da ga uopće ja spominjem.
5 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Ne pratim lika više od 7-8 godina, dok je još pricao o masonima pa ga je bilo zanimljivo slušat.Ali neki dan vidim neki kratki video na tik toku, kako priča o oluji i iz tog zaključujem da čovjek nema veze s vezom.U opće me ne zanima što sad radi niti zelim trošiti riječi na njega, četnik je i nije vrijedan da ga uopće ja spominjem.

znači masoni te interesiraju?

15 godina
nemrem_stara_mi_sere kaže...
dreadmoore kaže...

znači masoni te interesiraju?

Da i jesi ti jedan od njih

13 godina
neaktivan
Društveni komentari

Sto ce se sve vratit u normalu sad kad pfizer ima cjepivo :)

13 godina
neaktivan
Društveni komentari

Burek sa sirom 😂  to reci bosancu i eto :)

15 godina
Može brate burek i od mesa
16 godina
Društveni komentari

Miroljub je dobar stand-up komičar, a za sve ostalo... Na 10 stvari kaže možda jednu pametnu. Njemu je sve satanizam.

13 godina
neaktivan
Društveni komentari

Ja sam isao par puta u americi na te stand up komedijaše i meni često to ne bude smijesno.... 

Inace u nas je i saric stand up komicar? 

13 godina
neaktivan
Društveni komentari

https://vrelegume.rs/zasto-automobilska-industrija-ovakva-kakva-je-danas-mora-da-propadne/

zanimljiv članak dotice se malo srzi kapitalizma. Dali mi svi imamo iluziju o nekoj neovisnosti kad na kraju bude jedna te ista firma 10 podbrendova.... 

15 godina
Slika govori 1000 rijeći hdz me uspio kupiti
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice