Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika zaključana tema

poruka: 303
|
čitano: 92.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika
APazinjan kaže...

Evo njegovih podataka osobnih, našao u onoj grupi... Jel ima tko tamo blizu?

Ja bi ga nazvo na telefon, i onda poklopio slušalicu Nevinašce

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
neaktivan
Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika

Stavi njegov broj na 4chan

OK just kidding Nevinašce

I am Jose Jalapeno....on a stick!....../to women in the crowd/ - Would you like to see my stick?
15 godina
neaktivan

Sada sam se nacitao tog materijala o lopovu ovom s laptopom itd itd,kao sto pise,ljudi se zale policiji,imaju njegove prave informacije a policija nista ne poduzima...Najbolje kada mi uleti neki mali oprostite na izrazu "govnar" na moju web stranicu i pocne prijetiti ako mu ne dam to i to da ce me tuziti policiji,obozavam takve slucajeve pa se ja na njemu nakraju izzivljavam...

eplati.com
16 godina
neaktivan
ma joj nista od policije...il rijesiti sam il ostavit
Prije sam bio umišljen sad sam savršen
15 godina
protjeran
cuspajz kaže...
APazinjan kaže...

Evo njegovih podataka osobnih, našao u onoj grupi... Jel ima tko tamo blizu?

Ja bi ga nazvo na telefon, i onda poklopio slušalicu Nevinašce

Opako!

Ti si jedan od onih huligana iz gimnazije :p

16 godina
neaktivan
hahahahahahaha...
17 godina
APazinjan kaže...

Prodavač : puky22  -  prevarant, lažov, peder, govno od čovjeka

Vidim ja OVAJ oglas. Dogovorim se da ćemo ga kupiti (ja i moj frend), samo ga tražim slike laptopa u radu. Kaže on da nema kameru (lol). Zatim ga tražim print screen sa laptopa, kaže prekomplicirano mi je. Ajd dobro, vjerovat ću ti, reko nije valjda takvo govno pa da mi podvali pokvareni laptop. Kažem ja da mi pošalje pouzećem, a ja ću mu uplatiti lovu, ali on treba odmah novac pa mu ja šaljem poštom, a on pošalje laptop. Sve ok, i dođe taj laptop, kad ono došao ovaj. I uopće nije kao u opisu, već ima 32 gb harda i 512 mb rama. Ja mu sve opsovao, zovemo ga mi, kaže krivi sam ti paket poslao jer sam slao 2 paketa isti dan. Ok, pošalji mi onda ovaj pravi pa ću ti ja vratiti, ili mi vrati novce. Otada, više se ne javlja na telefon, još ga i ugasi.... Predlažem ban sa foruma, ako trebate kakve dokaze, imam ih, imam sve. Sutra idemo na policiju, a ako oni ništa ne srede, idemo u Osijek pa će biti svega...

Ispričavam se za vokabular, ali on to zaslužuje...

Ne zvuči mi kao netko koga znam, vjerojatno neki bezobrazni klinac... Ima tih prevaranata u okolici Osijeka koliko voliš. Jedan što harači po raznoraznim oglasima je iz Čeminca, ali se redovito predstavlja da je iz Osijeka...

17 godina
Hrvojestr kaže...

di je to majke ti..ajmo ga za vikend posjetiti ;)

Čaglin? Usred Nigdjezemske. Točno na sredini između Našica, Đakova i Požege...dakle doslovno u vukojebini na brdašcu... :D

16 godina
neaktivan
da je meni to napravio vec bi ga mu polomio i ruke i noge majkemi....
16 godina
odjavljen
APazinjan kaže...

Evo i ove je prevario. Uff al sam nabrijan :S

Ima još ljudi na forumu koje je taj lik prevario.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
protjeran
Jel netko za to da ga posjetilo u caglin?
ZELJKO BJELIC, MB: 2212986370042 OIB: 4149657926 OSOBNA ISKAZNICA BR. 104027033 ADRESA: SAPINA 1, 34350 ČAGLIN stari nick na njuskalu -osdinamo22 moba 0997730034 ------- -------------------LOPOV
15 godina
odjavljen

Gdje je caglin? Koji grad?

cema se neslaze sa ovim postom.
16 godina
protjeran
Iznad Slavonskog Broda...
ZELJKO BJELIC -------------------LOPOV
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Jel netko za to da ga posjetilo u caglin?

NamigivaNamigiva

ZELJKO BJELIC -------------------LOPOV------------Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
neaktivan

Ova tema ne služi za pozivanje na linč i slične stvari.

Stavite ga na crnu listu i napišite razlog.

World Championships: 7, GP started: 266, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,423
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ova tema ne služi za pozivanje na linč i slične stvari.

Stavite ga na crnu listu i napišite razlog.

Ovo se treba riješit face to face, nažalost. Nikakva crna lista tu ne pomaže, čovjek ga je prevario za novce za koje neki ljudi rade 3 tjedna.

15 godina
odjavljen

NEMOJTE UZIMATI NIŠTA OD OVOG ČLANA!!!

Radi se o useru ammadeususs.

Radilo se o OVOJ temi.

To mi je trebalo za frenda, ajde ja sam mu učinio uslugu i otvorio temu umjesto njega. Lik mi se obrati na privatnu poruku, i ja sam mu dao kontakt od frenda da s njim dalje dogovara.

I gle čuda dogovorili su se. Razmjenili su keyeve, ovaj njemu BC2 Key, a ovaj njemu GTA IV key i account od Social Club-a za online igranje. Dakle mail i pass. I taj isti odmah ga briše sa liste prijatelja i ulazi u mail account i mjenja isti password. I nakon toga ni glasa ni traga (obrisao ga sa friend liste, odmah se kuzi da je prevarant), a vjerovatno ce i koristiti BC2 Key koji ce vrlo lako moguce biti banovan. Nismo još probali.

Operation Flashpoint
15 godina
protjeran

Kupac: Ja

Prodavac: skank666

Predmet: Razer Mamba

Htio bih pohvalit navedenog clana, uredna cijena, dobar nacin pisanja oglasa ;), sve mi je objasnio i sve proslo u najboljem redu Cool

(FRIEND): Prvo računalo sam dobio kad sam imao 9 godina..promijenio sliku na desktopu i izgasio ga...sljedece jutro pao sistem i win pao [ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1378699 ]
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 16:42 (HellRaz0r).
15 godina
odjavljen
HellRaz0r kaže...

Kupac: Ja

Prodavac: skank666

Predmet: Razer Mamba

Htio bih pohvalit navedenog clana, uredna cijena, dobar nacin pisanja oglasa ;), sve mi je objasnio i sve proslo u najboljem redu Cool

Jeli to drugi pozitivni poen?

Operation Flashpoint
16 godina
odjavljen

Moj savjet svima:

Pazite ako uzimate ili prodajete nešto nekome tko je manje od 6 mjeseci na forumu. Postoji velika mogućnost da su acc napravili samo zbog prodaje/prijevare.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
protjeran

neznam, pitaj skank-a ako mi nevjerujes :D

(FRIEND): Prvo računalo sam dobio kad sam imao 9 godina..promijenio sliku na desktopu i izgasio ga...sljedece jutro pao sistem i win pao [ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1378699 ]
15 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...

Moj savjet svima:

Pazite ako uzimate ili prodajete nešto nekome tko je manje od 6 mjeseci na forumu. Postoji velika mogućnost da su acc napravili samo zbog prodaje/prijevare.

Upravo to.

Doduše, evo neki dan sam se dogoviro za kupovinu Orange Box-a, i lik mi je rekao poslati. Kaze da je poslao. Ali stvar je u tome da mi ej dao unaprjed Steam account koji je imao i sada je igra u vlasništvu mojem (promjenjen pass i mail i sve). Lik je 3 mjeseca na forumu.

A ja još nisam uplatio novce. Vjeruejm doista da je poslao igru i da ce mi stici (čak i da nestigne imam igru), ali ja njemu novce još nisam. Dakle slobodno ga mogu prevariti. A NEĆU jer nisam takav i lik ce dobiti svoje novce + za kave kao i neki članovi ovdje kada sam nešto kupovao od njih. U ponediljak cu mu poslati novce.:) Ako čitaš ovo hvala ti još jednom na povjerenju i bez brige.

Hellrazor je uklonjen sa blackliste jer mu je ovo drugi potpuno pozitivni poen, tj. iskustvo.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 16:53 (Weky).
16 godina
odjavljen

hellrazor je dobar decko... culi smo se, dogovorili smo se o sve je proslo OK. i decko se jos pokajao i dao ljudima kupon za onaj servis. to se zove iskupljenje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

kupac: ja

prodavač: neonka

predmet: samsung sgh D900i dijelovi

evo vidim da je nonka na listi povjerljivih kupaca, pa evo još jedne pohvale.

prošlo je sve super!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
15 godina
odjavljen
Bernard Huky Hux kaže...

prodavač: neonka

predmet: samsung sgh D900i dijelovi

evo vidim da je nonka na listi povjerljivih kupaca, pa evo još jedne pohvale.

prošlo je sve super!

Takoder pohvalujem člana, danas mi je stigao njegov paket.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

prodavač: microman

predmet: Gtx 470 :)

sve pohvale, covijek dosao u varazdin na razmjenu 10/10

15 godina
neaktivan

prodam sam wekyju orange box i huxu samsung d900i.

Drago mi je da su zadovoljni Cool

16 godina
odjavljen

Kupac: ja

Prodavač: goranbm

Predmet: Razer podloga za miša

Iskustvo: sve je prošlo baš onako kako je trebalo,čak i bolje. Podloga je stigla u roku jedan dan. Prezadovoljan sam!!!

16 godina

Pozitivno iskustvo:

marko_zg

Kupovao sam od njega Athlona 64x2 6000+,hard od 320 GB ,Raptoxxa 600 W....

Klasično,primopredaja.

Sve super,bez greške prošlo.

Dobar,brižan i pošten trgovac,kupujte bez straha.

15 godina
odjavljen

Hrvojestr - Jako pouzdana osoba koja nam je kupila neku igru na akcij više korisnika sa foruma i svima unaprjed dodjelila igru. Svaka čast članu na ukazanom povjerenju.

Operation Flashpoint
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice