Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.244
|
čitano: 1.527.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
11 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
Volume kaže...

Kako ste sigurni da se ode radi o Ninu? Očito je da su oglasi ukradeni, ali zašto ste uvjereni da je taj hacker ustvari Nino? Pranja tvoj oglas je mogao pokupiti bilo tko isto kao i ostale

Šta sve ljudima neće past na pamet, možda je off topic, ali recimo ja kad sam prodavao motocikl za 5000 eur nađem na njuškalu moj motor sa slikama i sve za 5500 eur ??? Koliko ljudi mogu biti pokvareni to je nemoguće. Zato savjetujem svima oprez prilikom trgovine, sliku svoju kraj dokumenta ili sl.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
11 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Navodno je Brba davao popuste u uzishopu !

Razlika je ponudio i dao, ponudio je zalog za budućnost, a dao je nešto šta je ostvareno.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
15 godina
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Kupac: bradonja_85

Prodavač: boy005

Predmet: WD Black 2,5'' 320 GB

Opis: Brzo se dogovorili, prodavač ispoštovao dogovoreno. Brza i ugodna transakcija.

5/5

Zdravi i veseli bili :)
13 godina
neaktivan

kupac: ja

prodavatelj: Caesar et Brutus    http://www.bug.hr/forum/user/caesar-et-brutus/33547.aspx

Predmet:

RAM memorija 

Ocjena: 5/5

Objašnjenje:

Sve je prošlo brzo i korektno.

Prodavač je ispoštovao sve što je bilo spomenuto u oglasu i  preporučujem ga za suradnju.

J... ti Joca Amsterdam mater!
16 godina
neaktivan

Kupac : Ja ( Intel Core i7 ) 

Prodavač : mikes

Predmet : RAM ( 2x2GB )

Ocjena : 5/5

Brzo smo se dogovorili i lijepo upakirao, pošten... Tako da svaka preporuka .

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2015 10:35 (Intel Core i7).
17 godina

Kupac: Najbrži

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prodavač: zagy15061984

Predmet: Logitech G700

Opis trgovanja: vidio oglas te kontaktirao forumaša da kupujem odmah. Uplatio unaprijed novce na račun. Slanje je bilo tisak paketom. Sve uredno poslano, samo na sezoni radim te nisam u mogućnosti isprobati valjanost iako uopće nemam sumnje. Pridružio se braći G500 i G500s

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Ocjena: 5/5√

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 19:30 (Najbrži).
14 godina

Kupac: jugo45

Prodavač: kruskar

Predmet: gigabyte p35c-ds3r

Kontaktirao čovjeka, jako brzi dogovor i lijepo pakirano, tako da sve preporuke

17 godina

Kupac: Najbrži - bratić kupio preko mene, predao mi novce i sve sam dogovorio s prodavačem.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prodavač: Jolckan

Predmet:

Opis trgovanja: stavio oglas da kupujem 6850/7850 do 500kn, kolega se prvi javio i odmah se dogovorili, uplatio novce, sutradan poslao karticu i danas stiglo. Sve u redu. 

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Ocjena: 5/5 √

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
11 godina

Kupac: ja, d2k88

Prodavač: Tomo53nja

Predmet: Phenom X4 955 BE i GA870 UD3 (procesor + matična + katana4) Oglas na bug.hr/malioglasi

Ocjena: 5+/5

Opis:

Dopisivali se samo preko maila, vrlo korektan dečko i spreman pomoči u smislu odgovaranja na sva moja noobovska pitanja. Zapakirao majstorski i poslao poštom. Apsolutno sve preporuke 5++

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2015 22:23 (d2k88).
15 godina

Kupac: Ja, big_bang

Prodavač: Janer

Predmet: Gainward 750 ti Golden Sample

Opis: Dogovorili se preko maila, međutim nije odmah imao karticu. Čim je došla javio mi se i poslao uz tracking broj. Super prodavač, brzo odgovora na poruke i kartica je bila dobro zapakirana.

Ocjana: 5/5

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 9:05 (big_bang).
15 godina

Kupac: moja malenkst

Prodavač: Soni_85

Predmet: Smite Ultimate God pack (key)

Kontaktirao čovjeka za par informacija, jako brzi dogovor, na povjerenje poslao key (cca 170kn vrijednosti), tako da sve preporuke i svaka čast

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
14 godina

Prodavač: Migi86

Kupac: David87

Predmet: CPU Hladnjak: Raijintek Tisis

Opis trgovanja: Kolega iz mog Podravskog kraja, cijena super, dogovorili sve u par minuta i još mi dofurao hladnjak doma. 

Preporuka za trgovanje s dotičnim bug forumašem ;)

Ocjena: 5/5 √

14 godina
neaktivan

Kupac: Caesar et Brutus

Prodavač: Entropija

Predmet: Skytech M67 mini dron (nisam fotkao oglas koji je bio tu na BOL-u); u prilogu tri fotkice uređaja;

Iskustvo: Ultrabrzi dogovor; kolega mi izašao ususret glede primopredaje, spustio mi je cijenu te me još dodatno uputio u princip rukovanja ovom malom cool igračkicom. Brzina, točnost, preciznost, et cetera, et cetera... Samo riječi pohvale za kolegu i respekt za svekoliki pristup trgovanju i uloženi trud.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina

Kupac: Tony1999

Prodavač: Ba'alzamon

Predmet: Asrock 970 extreme4, AMD Phenom 960T (unlockan u X6), ZALMAN CNPS5X

Iskustvo: Super cijena, još ju je kolega sam spustio sa 600 na 500kn. Izašao mi je u susret i pričekao me par dana dok sam imao vremena pokupiti komponete. Lijepo zapakirano u orginal pakiranje.

Najbolji prodavač od svih do sada što sam kupovao. Sve pohvale i preporuke za buduću trgovinu. 

Ocjena: 100/5

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
14 godina

Znam da nije tema za to, ali bih se volio zahvaliti kolegi kiky94.

"Kupac:" sudy_freak (ja)

"Prodavač:" kiky94

Iskustvo

Javio sam se u temi "Slike vaseg hardvera-P&O" da mi treba ako itko prodaje/poklanja SLI Bridge.
Odmah nakon toga, javio mi se kolega Tomo53nja i dotični - kiky94 nakon kojega se javio i nicky.sl.
Obatrojici hvala .

kiky94 mi se javio putem PP i nakon par razmjenjenih poruka smo se dogovorili da pošalje putem Tiska.
Tako je i bilo, u petak navečer poslao, ja jutros preuzeo. Čovjek je poslao o svom trošku. Na moje upite koliko sam dužan - odbijao je odgovoriti.

Hvala još jednom! 

Ocjena: haha, šala  5/5 naravno.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 12:05 (sudy_freak).
15 godina

Kupac: LogicusMPS

Prodavač: Caesar et Brutus **

Predmet: CoolerMaster Vanguard V850 Gold

Iskustvo: Dan akon što sam se javio na temi za napajanja, čovjek mi se javio da je našao zapakirano napajanje s tek otpočelom garancijom za 800 kn, inače je novo oko 1500 kn po dućanima!! Sam otišao po njega, platia ga svojim novcem, sačekao prvu mogućnost da ga pošalje i obavio to vjerujući meni da ću bit čovjek i ispoštovati dogovor :) Ma jednostavno nemam riječi

Ocjena: 19/5:D

** NAPOMENA!! Za ne falit, napajanje mi nije on direktno proda, već ga je kupia od čovjeka s Njuške, nalazia se s njim i sve, te ga zatim posla meni!!

Ne reklamiram ga ovim putem i nemojte ga pilat ljudi da vam isto čini, momak je ljudina i to je to. Nemojte ga iskorištavat!

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 12:18 (LogicusMPS).
14 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...

Hvala kolegi na poštenju i u cijelosti ispoštovanom dogovoru, bilo je pravo zadovoljstvo trgovati s njim.

Oprostit ćete mi što ću malo zaobići pravila teme i iznijeti vlastito iskustvo.

Prodavač: Caesar et Brutus

Kupac: LogicusMPS

Predmet: CM V850njuškalo link

Iskustvo: Sve se brzo dogovorismo i relativno brzo i potpunoma jednostavno po dogovoru i riješismo (onako i onda kako i kada mogosmo s obzirom na svakodnevne obaveze). Što reći, koju posluku porati... Obojica više nego prezadovoljni iskustvom što mi je osobito drago i samo bih napomenuo da ako vam zatreba štogod iz Splita, znate kome se možete s povjerenjem obratiti (jedino nemojte iskorištavati ljudinu).

Ocjena: 20/5

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina

Prodavač:Neba

Kupac:vrinho

Predmet:Huawei P8 lite (izbrisan oglas ali evo slike oglasa)

Iskustvo: Tražio sam neki mob i naletio na oglas od kolege. Čuo se s njim i vrlo brzo se dogovorili oko cijene i slanja. Ispao je kao vrlo susretljiv i odgovoran prodavač, odgovorio na svako postavljeno pitanje i stoga preporučujem bez straha trgovinu s ovim forumašem ako naletite na njegov oglas. 

Po profilu se vidi da je već stariji član Buga i imao je već hrpetinu oglasa, vjerujem i prodaja a još ga nitko nije spomenuo ovdje što me malo iznenađuje. Što nam je tema toliko zamrla?

14 godina

KupacJa

ProdavačMatekws

Predmet: Napajanje Xfx 550w

Opis: Javio se kolegi u vezi napajanja, pristao na moju ponudu, isti dan poslao, stiglo drugi dan, još platio pola poštarine. U svakom slučaju, prepuruka.

13 godina
neaktivan

Kupac: ja

Prodavač: kruskar

Predmet: LG L40

Riješili sve u par poruka, jako brzi dogovor i lijepo pakirano, sve preporuke.

14 godina

Kupac - zoharbizo

Prodavač - Miki_16

Predmet - Meizu Note M2

Nemogu naći link oglasa, vjerojatno izbrisan.

5/5.

M
16 godina
odjavljen

Prodavač: darioman

Kupac: ja

Predmet: MSI GTX970 - oglasa kao takvog nema ali ima teme http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-malih-oglasa/oglas-prodajem-dva-komada-msi-gtx-9/236422.aspx

Ocjena: 5+

Iskustvo:

Jedno od najboljih do sada iako sam, barem tako mislim, možda malo i izludio čovjeka... Prvo sam mu rekao da mi rezervira dok ne dobijem plaću, međutim kako i ja imam karticu na oglasniku, jedan mi se javio da je uzima i da će mi uplatit lovu sutra (vjeruje mojim godinama na forumu) pa kad ja budem mogao da mu pošaljem karticu. Tu sam vidio priliku za predložit jedan deal darijomanu. A to je bila igra na povjerenje. Svi smo mi nestrpljivi kad je u pitanju novi hardver tako da ni ja nisam izuzetak. Predložio sam mu da ću mu ja uplatit neke pare a on ako mi vjeruje pošalje grafu a ja ću njemu ostatak para sljedeći tjedan. Vidimo iz priloženog da je pristao. Grafa je kod mene i ostaje mi još čovjeku sljedeći tjedan platit 950 kuna (tu je i za kavicu zbog usluge).

A ovaj koji je rekao da će uzet moju grafu se ne javlja... Tako da... Opet je na bubnju!

Hvala darijoman!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 14:08 (skank666).
15 godina

Kupac: ja

Prodavatelj: Blowfish_cro

Predmet: razmjena steam kodova

ja sam prvi poslao mu svoj key da vidi dali radi i on je odmah nakon toga kupio rocket league i poslao mi key, svaka čast za poštenje!

5/5

Pi*kice derem ko sličice!
13 godina

Prodavač: Ja

Kupac: skank666

Iskustvo: Evo ovom prilikom želim pohvaliti kupca skank666 koji je kao što je i naveo u jednom od prethodnih postova u vezi grafičke kartice GTX 970 sve ispoštovao. Skank666 je osoba sa kojom je vrlo ugodno surađivati i kupac od povjerenja :)

Još jednom hvala  skank666 na kupnji i želim ti sate i sate ugodnog gameplaya.

12 godina
protjeran

Malo da oživimo temu :)

Prodavač: Kant

Kupac: Ja

Predmet: LG 24EA53 IPS LED Monitor

Dogovorili sve na brzinu, čovjek poslao, ja platio, sve u najboljem redu.

Šta drugo reć nego trgujte sa nama 

14 godina
neaktivan

Prodavač: darijoman

Kupac: Caesar et Brutus

Predmet: G.Skill TridentX 2x 4GB DDR3 2.400MHz CL10 1.65V RAM

Iskustvo: Ponestalo mi RAM-a kad ugledah da kolega upravo prodaje, i to po naprosto fenomenalnoj cijeni. Kolega je prodavač pun razumijevanja i strpljenja kakvim je ostao sve do same finalizacije dogovora. Nemam baš previše sreće (č. prati me nes(p)retna kob) pa se sve skupa dosta odužilo, isključivo mojom krivnjom. Što se samog dogovora tiče, kolega i ja smo se lako i brzo dogovorili oko glavnih točaka te smo cijelo vrijeme bili i ostali u kontaktu. Kolega je ispoštovao baš svaku svaku točku dogovora čime je u cijelosti ispoštovao svoj dio priče te je općenito sve bilo upravo onako kako je kazao da će biti. Sami RAM danas mi je stigao jer smo se tako dogovorili te je sve u potpunosti onako kako je bilo navedeno u oglasu. Nažalost, nisam SS-ao oglas pa sam priložio samo link na pripadajuću temu.

Ovim putem upućujem veliko hvala kolegi darijomanu na svom razumijevanju i strpljenju; kolega je vrhunski pouzdan i korektan prodavač te više nego na mjestu; ljudina s kojom je trgovanje užitak i gušt koji bih preporučio svakome pa eto, navalite kad isti ponovno oglasi štogod za sve nas ovdje hardverske sladokusce.

G.Skill+TridentX+2x+4GB+DDR3+2.400MHz+CL10+1.65V G.Skill+TridentX+2x+4GB+DDR3+2.400MHz+CL10+1.65V
Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 18:36 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan

Kupac: Ja

Prodavač: volegradele

Predmet: Asus Sabertooth Z77

Opis: Dogovorili sve u par poruka, ja uplatio on poslao isti dan i sve stiglo u najboljem redu, mačak već prede u burazovom kompu

battlelog - JerryyHD
14 godina

Kupac: JA

Prodavač: http://www.bug.hr/forum/user/migi86/38271.aspx

Predmet: 1366 matična+proc, 6GB RAM, Prolimatech kuler, kučište Antec 300 sa ventovima i fan kontrolerom

Brzo se dogovorili, cijena OK. Čovik je došao do Zagreba iz Podravskih Sesveta o svom trošku i to odma sutra jer je vidio da mi je hitno!

Svaka mu čast!

Ocijena 6/5

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 18:47 (gnjojvd).
16 godina

ProdavačKant 

Kupac: Icefox 

Predmet: ASRock Fatal1ty Performance Z77

Vrlo brzo odgovara na mail. Dogovor prosao bez problema, placanje pouzecem.
Ploca radi kako je kolega i rekao, sa potpunim bundle-om, ima i garanciju 1 godinu sto nije napisano u oglasu, dobro zapakirano i zasticeno.

Svakako preporucam prodavaca.

5/5

15 godina
win4crazzy kaže...

kupac:  zeppe

prodavac : ja

iskustvo:

eo da ja podijelim svoje negativno iskustvo, 

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura/prodaja-steam-igre-40-stvarne-cijene/158210.aspx uvod vam je ovdje na u prvom postu

.

.

.

.

nakon cega mi se javio kupac zeppe koji je odlucio odmah sve uzet, posto su neki sumnjali da sam prevarant ja sam mu reko da saljem prvi i pa da nakon sto dobije igrice da onda on meni uplati na racun. Tako smo i napravili, sve je super proslo, on je dobio igre a ja obecanje da ce mi uplatit novce odmah sutra.

medjutim prosla su 4 dana a od njega ni poruke na forumu ni para na racunu. 

otiso sam malo dalje i potrazio sam ga na fejsu da imam izarvni kontakt s njim, medjutim on tvrdi da on nista nije uzimao, kaze da nema ni poruka od mene na bug forumu, i veli mi da nije lud da uzima tako nesto.

pa eto ja sam pokusao ispast fer i posten al nema smisla jer ces biti zgazen od ljudi kao sto je on.

tako da se cuvate kad nesto kupujete od njega jer je ne pouzdan

ocjena: 0/5

prošle su 4 godine od ovoga ali nisam zaboravio, pa evo mali updejt nakon dugo vremena, sasvim slučajno sam naletio na listu giftanih igrica na steamu i našao sam igre koje sam poslao kad sam ostao prevaren(Slika 1)

i ništa idem ja otvorit taj nick da vidim ima li šta na njemu, no ništa, zaključan profil (Slika 2) ali kad sam stavio kursor na ovaj padajući izbornik imo sam šta vidjet, izbacio je sve nickove koje je koristio na steamu, a nigdje nema zeppe ili zeppelo kojeg je koristio u tom trenutku kad smo se dogovarali oko giftanja i uplacivanja novaca, nego potpuno neki drugi nickovi (Slika 3) što me je iskreno i iznenadilo jer znam koji je nick koristio tad i kakvu je profilnu imao, samo se ne mogu sjetit da li sam mu tad te igre donirao na taj profil ili na neki deseti(tj ovaj što je na prvoj slici)

I ništa krenem ja po bugu tražiti tu osobu i naravno našao sam ju, ali opet mi se upitnici oko glave počnu stvarati, nick se opet ne poklapa jer ja kad sam s njim dogovarao to, on je samnom komunicirao preko profila Zeppe(i dalje imam poruke u privatnima s kojima lako to mogu dokazati, ali neću ih tu stavljati jer time kršim pravila foruma ako se ne varam), a bome se ni real life ime ne poklapa jer znam kako se zeppe zove, ni slično imenu skullscar-a.

Znači ili je on imao pristup profilu od zeppea s čijeg je imena mogao napraviti bilo šta bez ikakve mogučnosti da ga se otkrije ili su skupa to odradili, stvarno ne znam, no sad bar znamo kojoj osobi su te igre giftane i vjerojatno je on na kraju ta osoba koja me prevarila, a možda i nije, možda je zeppe njemu preprodo igre unaprijed, bez mog znanja i bez znanja od skulscara, a i ne mora znacit, stvarno ne znam, davno je to bilo
Kako bilo, slike su dolje kao dokaz, žao mi što ne postoji ona tema koju sam otvorio kad sam nudio forumašima da kupe bilo koje igre preko mog steam acca uz popust tamo se može vidjet da se zeppe javio ako se dobro sjećam.

Uglavnom, pripazite svejedno oko trgovanja s njima dvojicom i ako ima ko kakvu ideju kako bi se moglo ovo razaznat slobodno napišite a volio bi i da se njih dva oglase malo oko ovog. Nije meni radi tih 400-500 kuna, jer ionako sam dobio tih 100 eura na steamu i pomirio sam se s tim odavno, nego bi da se riješi ovo pa da vidim tko je toliko nizak da radi prevare radi par sto kuna haha 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 22:47 (win4crazzy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice