Tražio bih još toliko
Tražio bih još toliko
Pozdrav. Evo mog prvog posta. Sebi bih uzeo skuter 125ccm, Roditeljima i sestri bih dao 100 milijuna, Kupio bih si "Malo" veći kombi(cca 10-ak metara) koji bi bio opremljen w-lanom i 10 jačih računala(moze i serverski), isto dotjeran iznutra.Sluzio u svrhu putujuće igraonice. Ostatak sve u dobrotvorne svrhe i razvitak grada Rijeke. Ima i drugačija,crna varijanta ali ne bih o njoj. Ipak govorimo o lijepim stvarima. ;-) LONG LIVING DOTAAAAAA!!!!!
Hmmm s cca 2,5 milijardi kuna bih kupio neke jače firme u Hrvatskoj, par jačih hotela na Jadranu, od vozila: Lamborghini Murcielago LP640 Roadster, Audi R8, Kawaki ZZR1400, Kawasaki ZX10R, Suzuki K9, Yamaha R1 2009, Ducati 1098S, Ducati Desmosedici!
Burazu bi dao pola milijarde kuna, roditeljima max 50 milijuna kuna
pa da dobijem tolke pare nebi gubio vrijeme na čitanju ove teme :D
pa da dobijem tolke pare nebi gubio vrijeme na čitanju ove teme :D

kupio si bolji komp,
playstation 3
mp5
stan od 200 kvadrata
jednu zemlju
auto itd...
kupi bi si sve konzole.Potplatio par playboyovih zecica da zive samnom.Kupio si komp.Kupio si auto i kucu i sve ostalo kaj mi treba dao bih nesto mom prijatelju a puno bih odvojio za grad i za dobrotvorne svrhe
1. Zahvalio bi se cojku
2. Stavio sve na banku i zivio od kamata, ja i poslije mene jos nekoliko mojih generacija (kad bi se stalno sin radjo, mozda i u beskonacnost :D)
3. Svaki mjesec bi od kamata 50% dao u dobrotvrone svrhe, a 50% za mene i familiju.. :P
4. Uzeo 20-tak kuca po cijelom svijetu i u svakoj sve najsavremenija tehnika i oprema
5. Uzeo 10-tak auta i tuniro ih
6. Fuljo se po cijeli dan po gradu okupiran zenkama xD

Ali nisam vam rekao ono najbitnije... Dao bi vam lovu ako je ne bi trošili - HA HA!
Stavio bih u banku i živio od kamata :)
ne bih do kraja zivota radio i samo bi uzivo
a za auto bi kupio ferarri
E, sitio sam se! Kupio bi si novu Intelovu platformu sa i7 procesorčićem! Hm... Naravno, ne bi sklapao sam, neka to rade oni u Alienwareu!
Prvo bih vratio kredit :D (kao i vecina)
onda kupio veci stan
mozda neko superracunalo (vjerojatno za svaki porgram, igru i sl. posebno racunalo)
doveo bih internet vezu, ali nesto sto je trenutno najbrze na svjetu, normala flat
dio podjelio, dio dobrotvorne svrhe
veci dio zeni
mozda nesto dionica,
normala obisao bih svijet
Napravio bih VELIKU lan salu, bar 200 racunala, jos na njoj zaradio :D
Posao nebih ostavio, ali bih nekako "kupio" malo vise godisnjeg.
Od auta vjerovatno mercedes slk amg, mini couper s, Mitsubishi Evolution
porvozao bih F-16.
Nemoram govoriti da bih imao apolutno sve gadgete koji postoje, mislim na najnoviju tehnologiju
i eto ostane jos ponesto za banke :D
LOL koje sanjarije hhehehe
i da, mislim bio bi red, platio bih billu kavu, i mozda sok.
Ja bi otišao spavati dok se dobro ne naspavam i ne zabole me leđa od kreveta.... A onda bi otišao popiti kavu u lokalni birc, popričao malo s konobaricom, popio jedan pelin, pa drugi, pa treći i pa bi nastao lom dok sve ne potrošim. Kad bi nakon nekoliko mjeseci, godina sve potrošio vjerojatno bi završio na psihijatriji ili dva metra pod zemljom. I nakon tog bi naravno ostao heroj ulice za sva vremena
hm, vila na pantovčaku, vikendica na zrću i ibizi, naravno i vikendice na par boljih skijališta balkana i i karpata, kupio novo ronilačko odjelo , solidan pc i napravo halu za lan partye, te organizirao jedan s prilično dobrim nagradama(pr : tim No1 iz recimo CoD 4 bi dobio tenk M1A1 Abrams i 10000 galona nafte + municija za lov na prepelice a tim No1 iz NFS-a bi dobili Ferrari 599 GTB Fiorano)
Vratio bih dugove, a ostali bi se morali strpiti.
kupio bih 100.000.000 loto listića i onda bih dobio i bio bogat
E da mi je to osvojiti ,rijesio bi kredit,opcenito sve dugove osigurao si buducnost sebi i obitelji ,otvorio neki obrt i na tome zaradivao i naravno dosta tog iznosa islo bi u afriku i pomoc bolnicama u Hrvatskoj i dijeci .
prvo:kupio bi sve najace i najskuplje komponente za komp,neku plazmu od 2 metra lol,najbolji sony 3,xbox360,neki laptop isto najaci sto se moze uzet,najskuplji mobitel koji ima u hrv ipod ili iphone(neznam sta je bolje),platio bi Forumasu Gigi da mi napravi neko uber kuciste,
nekog ferrarija ili mercedesa(vise volim mercedesa) tati bi kupio nekog najboljeg dzipa,sestri bi dao za shopping nekih dvadesetak kuna,salim se itd itd u dobrotvorne svrhe i tako dalje
btw zas ja to nabrajam kad se to nece dogodit
prvo:kupio bi sve najace i najskuplje komponente za komp,neku plazmu od 2 metra lol,najbolji sony 3,xbox360,neki laptop isto najaci sto se moze uzet,najskuplji mobitel koji ima u hrv ipod ili iphone(neznam sta je bolje),platio bi Forumasu Gigi da mi napravi neko uber kuciste,
nekog ferrarija ili mercedesa(vise volim mercedesa) tati bi kupio nekog najboljeg dzipa,sestri bi dao za shopping nekih dvadesetak kuna,salim se itd itd u dobrotvorne svrhe i tako dalje
btw zas ja to nabrajam kad se to nece dogodit

Napravio bih si vilu od 10-15 Milijuna, zatim kupio Brabusa , ML-a i Audia Q7!! S ostatkom bih osnovao veliku firmu za graditeljstvo i projektiranje!!
EDIT: I ako bi mi još ostalo malo love kupio bih pola Slovenije!!! Da više ne slušam na dnevniku prepucavanja oko granice!!!
Svi ma forumu kupio bi Alienware i tvrku , kupio bi Bug i kupio Sanadera te ga poslo tam di ga niko vise nikad nece nac...
Svi ma forumu kupio bi Alienware i tvrku ,

e da ja bi zaposlio nekog talijana da mi pravi najbolju pizzu i spagete,zaposlio nekog najboljeg bosanca koji pece cevape da mi pravi cevape i pljeskavice,kupio bi si najbolji quad(motor ne procesor komponente sam vec naveo prije)
meni nitko neće dati ni 5 kuna a kamoli 500 000 000
1. Kupio svakome koji je postao u ovoj temi jednu 295 GTX
2. Sebi napravio najbolji i najveći Paint ball poligon na svijetu (kud ćeš bolji FPS, nego u živo - nema bolje grafike ni fizikalnog modela,hehe) I pozvao Vas sve 1 mjesečno da zaigramo u real time uz pivice i vrćenje odojčića i ostalih popratnih aktivnosti :)
3. Platio da mi naprave RPG kakvu baš ja hoću i koji bi bio besplatan samo za ljude sa područja Hrvatske.
4. ..ostalo ne smijem jer je "prosto" :))))
2. Sebi napravio najbolji i najveći Paint ball poligon na svijetu (kud ćeš bolji FPS, nego u živo - nema bolje grafike ni fizikalnog modela,hehe) I pozvao Vas sve 1 mjesečno da zaigramo u real time uz pivice i vrćenje odojčića i ostalih popratnih aktivnosti :)
3. Platio da mi naprave RPG kakvu baš ja hoću i koji bi bio besplatan samo za ljude sa područja Hrvatske.