- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Forum.hr
Forum.hr
SPECIJALIZIRANI forum, zaboravio sam napomenuti
Forum.hr
Naći ćeš tamo puno "specijaliziranih ljudi"
Šalu na stranu, jel možemo bar znati zbog čega?
Forum.hr
Naći ćeš tamo puno "specijaliziranih ljudi"
Šalu na stranu, jel možemo bar znati zbog čega?
Naravno, idem raditi najvjerojatnije na brod a imam bolest zbog koje pijem lijekove pa me zanima koliko treba lijeku da se makne iz organizma. I još kojekakva pitanja. Pitam to zbog liječničkog pretraživanja, vađenja krvi itd
Ne znam ni jedan specijaliziran za lijekove, no znam jedan specijaliziran za bolesti i medicinu:
Ovdje odgovore doktori potpisani imenom i prezimenom, titulom i mjestom gdje rade.
zanima me kakva je situacija kad se moraju nositi tablete na ryanair letovima
koristim nekoliko vrsta lijekova koje moram svakodnevno piti i morat ću ih nositi na put
koje medicinske dokumente vezano za te lijekove moram nositi
da li dokumenti moraju biti na engleskom jer putujem u inozemstvo ili mogu biti na hrvatskom
da li moraju biti izdani od specijaliste za svaki od tih lijekova ili doktor opće prakse može
napraviti nekakakav dokument koji će mi omogućiti da nosim tablete u avion
hvala
zanima me kakva je situacija kad se moraju nositi tablete na ryanair letovima
koristim nekoliko vrsta lijekova koje moram svakodnevno piti i morat ću ih nositi na put
koje medicinske dokumente vezano za te lijekove moram nositi
da li dokumenti moraju biti na engleskom jer putujem u inozemstvo ili mogu biti na hrvatskom
da li moraju biti izdani od specijaliste za svaki od tih lijekova ili doktor opće prakse može
napraviti nekakakav dokument koji će mi omogućiti da nosim tablete u avion
hvala
Pa zar za to nije mjerodavnija carina nego forum? Kad dodjes na aerodrom i uhvate te sa lijekovima reci ces da su ti na forumu dozvolili???????
5 sec googlanja ti daje ovo:
What items are permitted on board?
Medical Items
You can bring your medical equipment on board, free of charge, in addition to your small personal bag, subject to pre-clearance by our Special Assistance Team.
If you wish to carry or use a Special Medical item on board, you’ll need to contact us. They will determine if your request can be approved and provide authorisation to carry the item.