Do kad je dozvoljeno glasno...?

poruka: 11
|
čitano: 1.767
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Moze pitanje? Do kada po zakonu meni mogu klinci ispred zgrade na parkingu pustat muziku da kada stavite cepice u usi i dalje ih cujem? Nisam jos zvao policiju ali ovo postaje sve gore i gore.. pa toliko starih ljudi zivi u ovoj zgradi da neznam kako se nitko jos nije zalio...

Unaprijed hvala!

Proud to be adicted to WoW
15 godina
neaktivan

Pa ako su klinci, do 23h :)

17 godina
neaktivan
Re: Do kad je dozvoljeno glasno...?
Wicked_Sick87 kaže...

Pa ako su klinci, do 23h :)

Kolega sta ti to znaci.. a ako su punoljetni..? :D

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Moze pitanje? Do kada po zakonu meni mogu klinci ispred zgrade na parkingu pustat muziku da kada stavite cepice u usi i dalje ih cujem? Nisam jos zvao policiju ali ovo postaje sve gore i gore.. pa toliko starih ljudi zivi u ovoj zgradi da neznam kako se nitko jos nije zalio...

Unaprijed hvala!

22 - 23?

Inaće prije zvanja murje probaj im reći neka budu malo tiši, to ponekad bolje pali nego zvanje murje..

To mu znaći da osobe mlađe od 16 godina ne smiju biti vani bez nadzora starije osobe iza 23 sata, svi stariji od 16 mogu naravno uz nošenje osobne iskaznice...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 23:06 (zerocool12).
17 godina
neaktivan

Zavisi...

Do 22 sata.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
Mislio sam ako su maloljetni da zoveš policiju jer ne smiju biti nakon 23h vani, ali svejedno poslije 22h čak ne smije biti buke, tako da možeš zvati slobodno, ne vrijedi budalama reći.
14 godina

Susjedi u zgradama,smiju lumpovati do 22:00-po zakonu,pa valjda je to i slucaj i za "vanjsko" remecenje reda i mira.

Moj savjet,prije pozivanja policije,prvo popricaj sa ekipom,ne spominjuci im policiju-onako razumno,jer mozes izazvati kontra efekt,tj. da se ekipa okrene protiv tebe i jos vise vas pocne gnjaviti!

..Barem smo tako mi radili,kada smo mladi bili{#}.

17 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Mislio sam ako su maloljetni da zoveš policiju jer ne smiju biti nakon 23h vani, ali svejedno poslije 22h čak ne smije biti buke, tako da možeš zvati slobodno, ne vrijedi budalama reći.

pa bas to... znaci poslije 22 sata, a to je odavno vec proslo a muzika se samo pojacava, nikako smanjuje -_-

17 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Susjedi u zgradama,smiju lumpovati do 22:00-po zakonu,pa valjda je to i slucaj i za "vanjsko" remecenje reda i mira.

Moj savjet,prije pozivanja policije,prvo popricaj sa ekipom,ne spominjuci im policiju-onako razumno,jer mozes izazvati kontra efekt,tj. da se ekipa okrene protiv tebe i jos vise vas pocne gnjaviti!

..Barem smo tako mi radili,kada smo mladi bili{#}.

ma opijaju se daj, nemam volje u pidami vec nigdje silazit sigurno :P

15 godina
neaktivan

Pusti djecu da uzivaju :D

14 godina
vidikovac kaže...

ma opijaju se daj, nemam volje u pidami vec nigdje silazit sigurno :P

E tu sam te cekao!

"Kad sam bio mlađah momak ja........"ja i moja ekipa,uvjek smo se derali,pjevali do jutra i time zivcirali sve nama drage sugradane....!

Jednu vecer jedan lola izasao na prozor i poceo nam sve po spisku,preteci da ce pozvati muriju.

Naravno,mi smo se povukli....MOS MISLIT!Parkirali smo auto,otvorili gepek i do jaja pojacali radio!

Trajalo je jedno 30-tak minuta,dok nije murija dosla,smirila nas i pustila uz upozorenje!

-Drugu noc;taj lola,je imao poslagana drva ispred kuce.Naravno,nije nam dugo trebalo da mu za 10-tak minuta nabacamo 5-4 metara drva,tocno na njegov ulaz!Zamisli samo njegovu facu ujutro kada je htijeo izaci van!

-Trecu noc;smo mu auto okrenuli na cupriji,prilazu,tako da ne moze mrdnuti nikuda,osim da ga sami pauk ne digne!

-Cetvrta noc;Je skoro pa neslavno zavrsila,cekao nas je sa puskom i zaradio prijavu od policije,zbog nosenja ilegalnog oruzja!

Uopce se ne ponosim time,niti ne zalim,jer sam bio mlad i svojeglav,no 100% sam siguran da je ljepo rekao da mu smetamo,nitko mu nista ne bi napravio iako smo bili uglavnom pijani!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice