Daljenski za garažna vrata

poruka: 7
|
čitano: 6.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Daljenski za garažna vrata ditec

Pozdrav,

imam daljenski od garažnih vrata ditec bixlp2 koji ima još jednu dodatnu programibilnu tipku.

od posla imam Bft teo , ali jedan mi je premalo.

I sad bi ja htio da onog od garaže programiram tako da mogu i rampu od posla otvarati sa njime.

dal netko zna kako, mada sumnjam jer različite su ferkvencije, činimi se da to igra veliku ulogu.

slike da malo proučite... Nadam se da ću uspjeti nekako, jer ti daljenski su jako, jako skupi.

ditec ditec
bfg bfg
Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
16 godina
neaktivan
Re: Daljenski za garažna vrata ditec

Koliko ja vidim frekvencija je ista. Tebe modulacija muči, da je riječ samo o frekvi, garaža bi se otvarala 'sama od sebe' kad god bi takva frekvencija došla do prijemnika. Elem, šta ne ide ovako?

15 godina
neaktivan

koliko vidim po skriptama, bez nadležnog na rampi tamo na poslu, nemoguće je programirati moj dodatni daljenski, jesam li u pravu?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
16 godina
neaktivan

Koliko ja vidim ako imaš oba daljinska, možeš to napraviti bez nadležnog i rampi. Tako bar kaže ovaj pdf..

13 godina
neaktivan

Ima li netko preporuku za kupnju rolo garažnih i protupožarnih vrata? Dobio sam preporuku za ovu stranicu. Imate li kakvih informacija o njima?

15 godina
neaktivan
Re: Daljenski za garažna vrata

Čine se dobrim, nazovi i informiraj se iz prve ruke. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
11 godina
neaktivan

Pozdrav.. Trebala bi kupiti vrata za garažu.. Gledala sam kod ovih i čine mi se ok.. Imate vi kakav drugi, možda bolji savjet? Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice