Dali je vama ovaj web shop sumnjiv

poruka: 15
|
čitano: 5.789
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

htio bih naručiti neke stvari u vrjednosti 1000 kn  iz ovog web shopa http://www.inelsplit.hr/ kad pogledam web shop ne izgleda kao da je prjevara na svako pitanje koje sam postavio e-mailom odgovorili su mi u kratkom roku na stranici piše da je naručenu robu moguće platiti pouzećem kad sam im napisao da mi pošalju robu oni su odgovorili da trenutno nije moguće kupovati po principu plaćanja prilikom preuzimanja da im uplatim iznos robe i troškove dostave i da će onda poslati robu

išo sam ukucati u google maps adresu maloprodaje te firme i google maps mi pokaže ulaz na jednoj zgradi a nigdje nema nikakve naznake da tu postoji neka firma nema table reklame i sl isto tako  upisem adresu njihove glavne poslovnice opet neka zgrada i opet nema nikakve table ili reklame ???

14 godina

U sudskom registru postoji firma pod tim imenom i na toj adresi. https://sudreg.pravosudje.hr/registar/f?p=150:28:17287216268259::NO:28:P28_SBT_MBS:060023901

WordPress ❤
15 godina
neaktivan

znači da me nebi trebali zeznuti?

14 godina
Re: Dali je vama ovaj web shop sumnjiv
expert man kaže...

znači da me nebi trebali zeznuti?

A cuj, nikad se nezna, meni ne izgledaju tako sumnjivo.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan

a nista uplaticu pa javim sta je bilo

17 godina
neaktivan

Nazovi ih, ali nemoj reći da si već kontaktirao sa njima. Pitaj za neke random stvari, tipa najpovoljnija DDR3 2Gb memorija pa pitaš i koja je brzina, najpovoljniji HDD 500Gb pa pitaš i jel podržava SATA3, i tako neke cake. Po tome ćeš vidjeti koliko su oni stručni (donekle, bar osnove) za te stvari, i vidiš odmah da li se radi možda o nekoj manjoj online trgovini ili nećem drugom, ili ih izravno pitaš gdje im je trgovina, ako je imaju. Idealno bi bilo kada bi imao nekoga tamo da se prošeta i izvidi situaciju ako si jako skeptičan (što je i razumljivo).

14 godina
odjavljen

To što vidiš na Google Mapsu je staro nekoliko godina.

Ah, vidim sad da postoje od 1991. godine tako da sumnjam da nebi već od onda propali ili su to na webu samo tako bezveze napisali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 20:00 (Deawood).
12 godina
protjeran
DarioGTI kaže...

Nazovi ih, ali nemoj reći da si već kontaktirao sa njima. Pitaj za neke random stvari, tipa najpovoljnija DDR3 2Gb memorija pa pitaš i koja je brzina, najpovoljniji HDD 500Gb pa pitaš i jel podržava SATA3, i tako neke cake. Po tome ćeš vidjeti koliko su oni stručni (donekle, bar osnove) za te stvari, i vidiš odmah da li se radi možda o nekoj manjoj online trgovini ili nećem drugom, ili ih izravno pitaš gdje im je trgovina, ako je imaju. Idealno bi bilo kada bi imao nekoga tamo da se prošeta i izvidi situaciju ako si jako skeptičan (što je i razumljivo).

Jesi ti uopce pogledao sto oni prodaju?

17 godina
neaktivan
Deawood kaže...

To što vidiš na Google Mapsu je staro nekoliko godina.

Ah, vidim sad da postoje od 1991. godine tako da sumnjam da nebi već od onda propali ili su to na webu samo tako bezveze napisali.

Ovo sve govori. Thumb up.

VedranOo kaže...

Jesi ti uopce pogledao sto oni prodaju?

Ne, ali svejedno princip ostaje isti.

15 godina
neaktivan

evo primjer jedne njihove ponude koju sam dobio na e-mail

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 20:08 (expert man).
14 godina

Ja bih rekao da su sigurni, evo financijsko izvjesca a prethodnu godinu:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/20590482/Biljeske_uz_financijske_izvjestaje_2012_MB03793222.pdf

WordPress ❤
12 godina
neaktivan

Cima rade od 91` {#} preziveli sve,pouzdani su {#}

17 godina

Pa neznam ja ne vidim da bi trebalo biti problema, elektroinstalacijski materijal prodaju
koliko, dva desetlkjeća, a nisu toliko popularni jer je to specijalizirana trgovina za instalatere/električare.
Jesam dobro shvatio? Adresu bi trebalo provjeriti glede skladišta i neznam, eventualne reklamacije.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan

hvala vam na odgovorima nebi ja inače to naručivao preko interneta ali toga što meni treba nema u cjeloj ličko-senjskoj županiji (mislim na maloprodaju) na primjer Visokoučinski NV 00C osigurač 16 A nigdje nemaju u kojoj god trgovini koja drži elektro materijal pitam nemaju. na moje pitanje možete li naručiti odgovor je  nemože (znam da mogu, kad mogu nabaviti one od 35 i 50 A zašto nebi mogli od 16 A) ali iz nekog razloga neće

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 20:31 (expert man).
15 godina
neaktivan

samo da napišem da je ovaj shop sasvim uredu ako nekom drugom bude nešto trebalo imaju i lan kabele. naučio sam robu uplatio i drugi dan sve stiglo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice