Crazy_frog o meni.... zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crazy_frog o meni....

Zašto pravim sve one recenzije?Evo da vam već jednom odgovorim,radim to iz zabave,i po vašim komentarima to radim dobro...

Koliko imam godina?Imam 11 godina Cool

Koliko dnevno posjetim Bug Forum?Obićno svaki puta kada sam za kompom odem i vidim da li iam novih poruka u mojoj temi itd...

Koliko dnevno posjetim Bug.hr?Prvo idem na bug.hr pa na bug.hr/forum Smijeh

Ako vas još što zanima pitajte no nemojte spamati,i pitati bezvezna pitanja nego pitajte isključivo ako vas nešto zanima..

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
16 godina
protjeran
Crazy_frog o meni....

svidas mi se!

jako volim dejana s bug foruma.
16 godina
neaktivan
Crazy_frog o meni....

Ima netko nekakvih pitanja?

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
17 godina
neaktivan
Crazy_frog o meni....

dali je ova tema stvarno potrebna? mislim ajmo svi otvorit temu u kojoj cemo napisat nesto o sebi.

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
16 godina
neaktivan
Crazy_frog o meni....

evo ja imam DVA pitanja, kao prvo zasto ovaj mario098180148714090865219532095613 svakome pise "svidas mi se"????!!!!

a kao drugo mi reci zast si ti moro otvarat ovu temu, znam ja da je tebi dosadno po ovim ljetnim vrucinama al odi ponekad van s prijateljima, na more, rijeku, bazen, dr*aj, spavaj, registriraj se na forum.hr pa tamo pisi o sebi, lelujaj po youtube i redtubeu... vidis kolko mogucnosti imas??? a ti otvaras temu "o meni"? ma vidi bogati, kad bi svi clanovi foruma tak pisali "o sebi" bilo bi 14.550 tema vise!

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 21:20 (Fićo_CoD 5).
17 godina
neaktivan
RE: Crazy_frog o meni....
crazy_frog kaže...

Ako vas još što zanima pitajte no nemojte spamati,i pitati bezvezna pitanja nego pitajte isključivo ako vas nešto zanima..

A sta je ova tema nego spam!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice