Citizen's arrest

poruka: 7
|
čitano: 1.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Citizen's arrest

Za one koji nisu upućeni : http://en.wikipedia.org/wiki/Citizen's_arrest , a motiv bio bio sprećavanje npr. ovakovih stvari : http://www.jutarnji.hr/delinkventi-su-sprejevima-posve-unistili-povijesnu-jezgru-zagreba/926274/ .

Znaći anketa : 

9 Za uvođenje
0 Protiv uvođenja
4 Ja sprejam ulice, pusite ki*u
I'm from Hollywood
17 godina
odjavljen
Citizen's arrest

cek, jel to moguce kod nas? mislim da nije a da je ja bi ih vec podosta pohapsio. je8es ove grafitere, cacica, kosoricu i ostale cobane

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Citizen's arrest

Ima u zadnjem Mooreovom dokum. gdje on sprovodi Citizen Arrest spram bankara s Wall Streeta , ali je nažalost bio {#} by NYPD {#}

I'm from Hollywood
17 godina
odjavljen
Citizen's arrest

evo sad procitao da je to moguce kod nas ali sam i naisao ne mali milijon primjera kako sve to zavrsilo fijaskom... eventualno klinca nekog mozes tako uhapsit ove cobane izgleda da ipak ne. steta

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Citizen's arrest

Zakon o kaznenom postupku RH (NN 152/2008):

6. Uhićenje

Članak 106.

1. Svatko smije spriječiti bijeg osobe zatečene u kaznenom djelu za koje se progoni po službenoj dužnosti.

2. Zatečena u kaznenom djelu je osoba koju netko opazi u radnji kaznenog djela, odnosno osoba koja je neposredno nakon kaznenog djela zatečena pod okolnostima koje upućuju na to da je počinila kazneno djelo.

3. Osoba spriječena u bijegu predaje se policiji i može se zadržati do dolaska policije.

Dakle, nema se što uvoditi, imamo citizen's arrest

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 13:42 (badmad).
18 godina
Citizen's arrest

Bio sam i svjedok jednog takvog događaja.

Čovjek je u Sopotu na autobusnoj stanici popalio starijoj ženi torbicu i pobjegao. U stotinki sekunde za njim je izašao vozač autobusa, ostavio je upaljen autobus i sve putnike u njemu na stanici, ulovio ga je s lakoćom, nevjerojatno nešto, zbilja. Srušio na pod, savinuo mu ruku da je tip pozelenio u licu. Pozvali smo muriju i oni su lopova preuzeli.

Guba scena je bila. True story.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Citizen's arrest

sory pogresno

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 15:21 (Omega_vu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice