Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.206.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
mislioc kaže...
Stjepanj kaže...

http://www.lg.com/us/monitors/lg-32GK850G-B-gaming-monitor

odlicna zamjena za vrh medu gaming/pro monitorima ROG PG279Q

veca dijagonala naustrb nesto sitnijeg refresh ratea 144 vs 165(takoder s g-syncom), no zato znatno veca dijagonala i jeftini za cca 1000+knLG ubija sve zivo svojom ponudom u svakom segmentu...ocjene i recenzije same rijeci hvale!LP

Znači pro monitor je 24 incha tn 144/240hz 1920x1080 nema tih šminkerskih 2k i 4k u pro gamingu to su bajke.

To su monitori za lajbeke koji su loši igrači ali furaju se na pro gaming i lijepe boje. To je sve samo ne pro.

Ovako izgleda ulaznica za pro gaming:

http://www.benq.com.sg/product/monitor/xl2411z/

https://www.asus.com/us/ROG-Republic-Of-Gamers/ROG-SWIFT-PG248Q/

http://www.dell.com/en-us/shop/alienware-aw2518h-lcd-monitor-full-hd-1080p-25/apd/210-amsr/monitors-monitor-accessories

U pro gamingu ne postoje visoki detalji, visoke rezolucije, spori odziv ips i va panela i bajke slične tome.

tako je Mislioc, pokazat ćemo Stjepanu kad stigne AOC što je pro gamer, kad ga po mapi razvaljam ko hrpu đubriva po livadi, a mogao bi i kod dede skoknuti u wot, nisam tamo dugo bio, da mu kupolicu preselimo s druge strane brda 

te boje nijanse i sl. sranja su iste fore ko ovi novokomponovani hipsteri kojima je odjednom MAC bog i batina, a vrh IT znanja im je upload slike na instać 

13 godina
metallic kaže...

mislioc , evo igram na 1080 aorus, pa ne razbijam glavu očito, a to što si napisao nisam nikad preporučio... 

Tebi razumjevanje postova nije jača strana, ajde "fanboyaj" dalje po forumu, to ti je hobi.

Malo si u bottlenecku sa Ryzenom ali nema veze ti ionak ne kupuješ sklepane kartice i ne zanima te odnos cijene i performansi.Ti tražiš ipak nešto više.

Odskrolaj lagano prema gore do kraja i u gornjem desnom kutu klikni na odjava.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 8:59 (mislioc).
12 godina
XXX kaže...

a kaj se boja tiče tip stalno spominje isprano

ma možda pravi pro gejmeri, kaj mlate lovu na tome, stvarno i igraju na tn panelima jer se hvata svaka milisekunda

možda i ne, nemam pojma jer ne glumim pro gejmera 

ali svakako oni što mlate lovu nisu navučeni na isprane boje i pretpotopnu rezoluciju, njima je to za posao

a kad dođu doma, onda s lovom koju su namlatili na poslu, sebi za gušt uzmu onakav gore monitor i guštaju

pa jebote, niti vozači formule izvan posla ne voze pretvrde spuštene formule bez trunke udobnosti - voze bijesne ferrarije s full opremom... bez kacige

sasvim posebna kategorija su ovi naši wannabe lajbek-gejmeri koji glume elitu na tim ispranim šklopocijama 

17 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Kad žive u svom svijetu bajki pro gamera ispranih boja, prahistorijske rezolucije i sve veličine prosječnog mobitela

8 godina
protjeran

Imam ja dvojicu frendova coravih na boje, majke ti kad kod njih zaigram na njihovim postavkama ko da sam dosao u dvorac princze Elze. Oboje imaju fine komade hw-a a bolje bi bilo igrati da mi stave crno bijeli 14" monitor

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 8:52 (lav1000).
13 godina

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 8:53 (mislioc).
17 godina
odjavljen

Ak igraš CSGO onda mogu oprostiti, ta igra i tak nema boje ni rezoluciju Za AAAA naslove ipak treba neka normalnija oprema

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 8:56 (XXX).
13 godina
protjeran

Raspistoljili se o ovim 1440p ips/va monitorima ko da su od suhog zlata, a na frekvenciji krvarenja ociju tj 60hz ih imas uzet za kikiriki. Morat cu uzet jedan za dual monitor setup da citam bug forum, bit ce dobar dok slika miruje, jer ne zelim zrtvovati zdravlje kad se nesto pocne micati na davno zaboravljenim frekvencijama. To ti je ono kak su ljudi prije mislili da je radij kul, pa su naje****. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 9:04 (war3_tft).
13 godina

IPS je vrhunski za gaming jer ovo je inače normalan kut gledanja u monitor.Tako vam treba biti monitor okrenut ako želite izvući maximum iz njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 9:06 (mislioc).
17 godina
odjavljen

Samo polako, još koja godina i igral buš se na TV-u

17 godina
odjavljen
mislioc kaže...

IPS je vrhunski za gaming jer ovo je inače normalan kut gledanja u monitor.Tako vam treba biti monitor okrenut ako želite izvući maximum iz njega.

Ja imam dva metra i dovoljno mi je da malo dignem/spustim glavu i onako već isprane boje dodatno nestanu, i to na 24". Nedaj bože da je TN još veči od toga....kutevi po vertikali su neupotrbljivi. Ak ste vi zavezani za stolicu onda OK Kod TN su trebali napraviti motor da ti prati pokrete glave

13 godina
XXX kaže...

Samo polako, još koja godina i igral buš se na TV-u

Pa nemam ja plejstejšn!

17 godina
odjavljen

Nama ni ja, još.

13 godina
protjeran
XXX kaže...

Ja imam dva metra i dovoljno mi je da malo dignem/spustim glavu i onako već isprane boje dodatno nestanu, i to na 24". Nedaj bože da je TN još veči od toga....kutevi po vertikali su neupotrbljivi. Ak ste vi zavezani za stolicu onda OK Kod TN su trebali napraviti motor da ti prati pokrete glave

To isto kao sto uz 60hz monitore dobijes karnistar visine kapi za oci? 

15 godina
protjeran
XXX kaže...
mislioc kaže...

Ti ne pricas o TN monitorima nego o jeftinim TN monitorima. High end gaming monitori sa 10-bit TN panelima imaju izvrsnu kvalitetu slike, bolju od loseg IPS-a definitivno. Al treba probat prije kakanja po necemu...

13 godina
XXX kaže...
mislioc kaže...

Nemaš ti pojma kaj je gaming kod tebe se input lag mjeri u minutama.Zato ti i nejde u WOT-u jer se sve bitno izdogađa minutu prije nego što tebi dođe slika.

17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Meni ne, jer igram interaktivne filmove. Nisam ja FPS pro gamer Idem na sistamatski svake godine i vid 12/12...prije sam van nego unutra...i ne , neznam znakove napamet Brijem da je hrpa vas sa tim 144 hz isprancima već završila na naočalama

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 9:18 (XXX).
15 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Al budimo realni, sta vrijedi 144hz monitor kad danas svi vise piljimo u mobitele nego u monitore...

17 godina
odjavljen
mislioc kaže...

Nemaš ti pojma kaj je gaming kod tebe se input lag mjeri u minutama.Zato ti i nejde u WOT-u jer se sve bitno izdogađa minutu prije nego što tebi dođe slika.

Kak misliš da mi ne ide? winrate 50% na free verziji od prvog dana....ljudi plaćaju za takvu statistiku

8 godina
protjeran
XXX kaže...
mislioc kaže...

Kak misliš da mi ne ide? winrate 50% na free verziji od prvog dana....ljudi plaćaju za takvu statistiku

ja sam svoj acc prodao za 700$ nekom Australcu 56%WR, ali imam jedan backup acc taman da dođem i tebi malo gusjenice nasapunati da se ne možeš popeti na brdo 

17 godina
odjavljen

Ovisnik

8 godina
protjeran
XXX kaže...

Ovisnik

ma ne igram to smeće više,skoro 2 godine, ali učinit ću iznimku da nasapunam tvoj mali tenkić 

17 godina
odjavljen

Ma ni ja....ali ja vozim samo TD-ove sa puno tona...i sam vidiš BUM kad ti dođe iz grma

13 godina
protjeran
ansha kaže...

Al budimo realni, sta vrijedi 144hz monitor kad danas svi vise piljimo u mobitele nego u monitore...

A ne znam, ja recimo mobitel koristim samo za osnove tipa pozivi, whatsapp i bug forum. Navecer kad tata dobije vremena za sebe je udaracina po kompu. 

Vec imam poduzi popis SP igara koji bih volio odigrati, onako da odmorim mozak uz minimalne mehanicke napore koje dolice sp igrama, al zao mi to prolaziti na 60fps kolko ovo moje govance od kartice moze izgurati pa cekam da ovim vegama 56 jos malo padnu cijene. 

13 godina
mislioc kaže...
metallic kaže...

mislioc , evo igram na 1080 aorus, pa ne razbijam glavu očito, a to što si napisao nisam nikad preporučio... 

Tebi razumjevanje postova nije jača strana, ajde "fanboyaj" dalje po forumu, to ti je hobi.

Malo si u bottlenecku sa Ryzenom ali nema veze ti ionak ne kupuješ sklepane kartice i ne zanima te odnos cijene i performansi.Ti tražiš ipak nešto više.

Odskrolaj lagano prema gore do kraja i u gornjem desnom kutu klikni na odjava.

Alo rista, ti si irelevantan več od profilne slike pa dalje, a postovi su ti djetinji.

Javljam ti se samo da lakše spavaš, jer OC Ryzen 1600 sa ramom na 3000mhz i monitorom 2560x1440 nije botlleneck za moju grafu, a i da je, nije tvoj problem.

Uživaj u svađanju i širenju negative po forumu.

coffe,coffe,coffe.....
8 godina
protjeran
metallic kaže...

Javljam ti se samo da lakše spavaš, jer OC Ryzen 1600 sa ramom na 3000mhz i monitorom 2560x1440 nije botlleneck za moju grafu, a i da je, nije tvoj problem.

Bn ni u tragovima 

13 godina
metallic kaže...

Alo rista, ti si irelevantan več od profilne slike pa dalje, a postovi su ti djetinji.

Riječ OC se ne koristi već duže na Amd platformi.Prikladniji naziv za klokanje Ryzena je DC (downclock).Znači uspio si rame od 3466mhz spustit na 3000mhz?

Evo jedan primjer RX serija pri izlasku nestabilna downclock da šljaka, Ryzen pri izlasku kupiš kitove od 3200mhz opet downclock na 2666mhz ne šljaka.

Vegu pri izlasku nemože napojit tunel Mala Kapela grije se performanse na razini gtx1060 pa opet čekaj drivere pola godine da se izjednači sa gtx 1070.

Znači u globalu puno muke za ništa.Sorry ne dajem svoju lovu za nešto što će eventualno proradit ili još bolje nisam beta tester koji plaća za to da isprobavam i peglam njihove proizvode.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 10:03 (mislioc).
13 godina
lav1000 kaže...
metallic kaže...

Bn ni u tragovima 

mislioc kaže...
metallic kaže...

Riječ OC se ne koristi već duže na Amd platformi.Prikladniji naziv za klokanje Ryzena je DC (downclock).Znači uspio si rame od 3466mhz spustit na 3000mhz?

Kakav bottleneck na 60hz monitoru, pa ne igram na 144/165hz, dosadni ste.

A ovo navodnom misliocu što bunca, gskill.f4-3000c15d-16gvr. Blago ti se u tvojoj zatupljenosti.

coffe,coffe,coffe.....
8 godina
protjeran

Mislioc, greškom je obrisan ovaj tvoj legendarni post o uštimavanju memorije na naprednim platformama, evo ga nazad, ne zove se to downclock, nego podešavanje u optimalni način rada napredne platforme 

13 godina
protjeran
Nevjerovatno da ovakve postove butthurt armada prijavljuje...

Treba hvatat ss-ove da sve ostane lijepo u arhivi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice