Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.374.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
mislioc kaže...

kad čovijek koji se bavi profi obradom videa switcha ryzena 7 1700x za i5 8600k tu nekaj ne štima stari moj!

Novi Adobe premier patch, ima bug da se ruši na Ryzen mašinama. Normalno da će se prebaciti na Intela, pa neće valjda čekati tromi Adobe da ispravi greške..

Još jedan razlog zašto ne riskirati sa AMD procesorima ako ti je posao mio.

14 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

Znači Intel tutnul lovicu da malo zbrejka Ryzena. Lukavo nema šta.

14 godina

Ja nisam dozivio da mi se ista od alata kojih koristim za rad srusilo ili radilo sranja. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2018 21:25 (ivanzu).
16 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Tebi treba vremena da se sjetis sta si pisao par postaova prije, cemu uopce spominjes 7980xe kada te nitko nije ni pitao za usporedbu. Taj cjenik sam ti linkao da vidis da je onaj tvoj kombo sranje za tu lovu sta se i pokazalo. A sprdao si se sa ryzenom 2700 koji je dobrano jeftiniji od tvoje kombinacije, a nije toliko slabiji ako ces u %. 

Ma sta si se tog 7980xe nebitnog uhvatio? Krenio si mi objasnjavat kako je 1920x puno isplativiji od 7820x pa kad sam ti ja dokazao da nije blebeces o svemu i svacemu.

Sta se mog komba tice, da sam htio uzet najbolji perf/$ kupio bi plocu od 200€, al ja nisam ciljao najbolji perf/$ nego sam uzeo plocu koja mi se svidja. Jel si mozes to utuvit u glavu? I usput receno, platio sam plocu daleko manje od one cijene u mindfactoryu koju si linkao.

17 godina

Pa dobro koliko je to daleko manje, kada si ga poceo kenjati onda reci do kraja, ja sam samo kazao da je ta tvoja kombinacija za k.. kad za istu lovu se uzme 1920x i odgovarajuca ploca, neznam sta tu tebi nije jasno. Nisam se ja uhvatio niceg nego ti spominjeg 7980xe bez ikakve veze, samo je vazno da si ga spomenuo bez ikakvih cinjenica. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina

Glava me boli od vaših prepucavanja 

MISCREATED
16 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Pa dobro koliko je to daleko manje, kada si ga poceo kenjati onda reci do kraja, ja sam samo kazao da je ta tvoja kombinacija za k.. kad za istu lovu se uzme 1920x i odgovarajuca ploca, neznam sta tu tebi nije jasno. Nisam se ja uhvatio niceg nego ti spominjeg 7980xe bez ikakve veze, samo je vazno da si ga spomenuo bez ikakvih cinjenica. 

Ne moze se za 750€ uzet 1920x ni sa najjeftinijom plocom a kamoli nekom skupljom, vidis da kakis. 

A da ne pricam da je 7820x brzi od rippera kad npr. u photoshopu radim konverziju par stotina raw fotki ili nekom slicnom workloadu koji nema koristi od hrpe threadova al ima od 20% brzih jezgri. Evo ti ispod koliko je prosjecno brzi na 18 aplikacija, punih 2% 

14 godina

Kad vidim ovo drago mi je što sam uzeo i5 8400

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
11 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Kad vidim ovo drago mi je što sam uzeo i5 8400

Nije ti drago jer si mozes priustiti, kaj dobro obavlja ono za sto ti treba? Nije K verzija pa nije zbog klokanja, nego bas zbog  usporedbe procesora na nekoj slici? 

14 godina

Zato što se i ja igram na 1440p i da sam dao više para za i7 bilo bi neisplativo za 1000kn više s obzirom da sam ugrabio ovaj za 1400kn u protisu

18 godina
odjavljen
sstrmi kaže...

s obzirom da sam ugrabio ovaj za 1400kn u protisu

Teško da si ga ugrabio, više da si ga preplatio. Idu po 1290 kn.

14 godina

Na toj rezi i da si Ryzena uzeo nebi ništa bitno primjetio skoro pa nikakva razlika. Ima ih na njušci za oko 1000kn sa debelom garom. Tako da za tu lovu boljeg nema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 10:18 (mislioc).
14 godina

Zadnja 2 sam imao AMD,pa sam htio opet Intel

14 godina
protjeran

Za manje novce je dobio jednostavnost i bolje performanse, a to sto se na njusci ljudi rjesavaju svojih ryzena je druga prica, pricamo o kupnji u ducanima. 

14 godina

Ryzen 2200 uništio Pentium,to onaj takozvani privjesak

13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Zato što se i ja igram na 1440p i da sam dao više para za i7 bilo bi neisplativo za 1000kn više s obzirom da sam ugrabio ovaj za 1400kn u protisu

Igras na 1440p i nisi uzeo privjesak?

No comment 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
@sstrmi
Pa normalno, ne znam šta si drugo očekivao??
2 vs 4
16 godina

onda dodje jedan 8350k i podere sve to 

AMD AntiBoy
14 godina
protjeran
chaselol kaže...
sstrmi kaže...

Igras na 1440p i nisi uzeo privjesak?

No comment 

Aj pojasni ovu svoju izjavu molim te. Znaci po tvome je za 1440p dovoljan privjesak, a za 1080p bi se trebalo uzeti neki jaci cpu iako u oba slucaja pricamo o igranju do 60 fps? 

16 godina

ja zadovoljan

AMD AntiBoy
12 godina
@dreadmoore
To je preskupa igračka za ono što nudi. Dodam još 10 dolara i uzmem i5 8400. Možda i najneisplativiji procesor coffee lake serije, nešto slično kao što je bio i i3 7350k. Stvarno ne znam ko to kupuje?!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 15:24 (Chico12).
17 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

ja zadovoljan

Nemam SS ali meni je na istim postavkama min fps 58 (ili 59?). Imam upaljen framelock u drajverima tako da ni ne znam ove druge brojke...

steam: skank666 origin:IhrvojeI
16 godina
skank666 kaže...
dreadmoore kaže...

ja zadovoljan

Nemam SS ali meni je na istim postavkama min fps 58 (ili 59?). Imam upaljen framelock u drajverima tako da ni ne znam ove druge brojke...

koja graficka kartica 

A vidim 1070 pa ja sam svoju malo kloknuo 

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 15:38 (dreadmoore).
14 godina
dreadmoore kaže...

Ja trenutno vozim i3 8350k na 4.9ghz na naponu od 1.34v sa coolermaster hyper led 212. Naravno ploča je legendarna MSI Z370A pro.

18 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

ja zadovoljan

Također.

14 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

ja zadovoljan

1440p 1440p
ni lose za 980...takoder oc

XXX kaže...
dreadmoore kaže...

ja zadovoljan

Također.

kaj reci

1080p 1080p
  BN

8600k+980..lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2018 17:26 (Stjepanj).
18 godina
odjavljen

Loše za toko skup PC

13 godina
neaktivan
mislioc kaže...
dreadmoore kaže...

Ja trenutno vozim i3 8350k na 4.9ghz na naponu od 1.34v sa coolermaster hyper led 212. Naravno ploča je legendarna MSI Z370A pro.

Za istu lovu i5 8400 se uzme, al jbga treba znat' 

16 godina
chaselol kaže...
mislioc kaže...
dreadmoore kaže...

Za istu lovu i5 8400 se uzme, al jbga treba znat' 

ja govorim o tome kad pogledamo 4C 4t procesore onda sam usporedba i3 8350k ih dere sve do jednog ryzena u toj kombinaciji 

AMD AntiBoy
13 godina
neaktivan

Uzmes bilo koji hexa core za tu lovu i poderes ga bez problema, bio to crveni ili plavi svejedno.
Samo najveci tupson moze kupiti 8350k pored mocnih 8400/1600/2600 kalkulatora za istu lovu 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice