- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajme tak krasnu plocu ces utrpati u ono ogavno kuciste?
kaj s tim prekidacima? kupio si je valjda da ih koristis ne?
cekam te u 5ghz klubu vec 6g tebe nigdje, valjda ces sad napokon doci
lp
Ajme tak krasnu plocu ces utrpati u ono ogavno kuciste?
kaj s tim prekidacima? kupio si je valjda da ih koristis ne?
cekam te u 5ghz klubu vec 6g tebe nigdje, valjda ces sad napokon doci
lp
Prije ces ti u 5V Vcore club nego drug Ansha u 5Ghz 
aj nek je i on kupio nesto novo i da valja, ovo mu je tek 3 setup u ovih mojih 6g na forumu koliko ja znam
bas je deda...
lp
aj nek je i on kupio nesto novo i da valja, ovo mu je tek 3 setup u ovih mojih 6g na forumu koliko ja znam
bas je deda...
lp
X99 je kod mene vise od 2.5 godina, cak nije ni bilo potrebe za upgrade kad radi ko sat, al eto, ide sad zeni kao uredski komp, fino undervoltan i na 4ghz ide u zasluzenu mirovinu.
Vidim da nije uploadao sliku cijele ploce..
Koliko PCIE slotova koji će bit offline... cccc. 
Koliko PCIE slotova koji će bit offline... cccc. 
Cekaj Tonci, ovo je clockerska ploca, kakvo punjenje pci slotova te spopalo, pa da mi padne oc potencijal?
Al zato cu popunit sve ram slotove, jedino u ovaj 5 i 6 slot tesko ulaze dimm-ovi, morat cu jace nabit 
pravi kloker nema ni GPU spojen, u biti svi slotovi su višak osim jednog za keks RAMa 
Clockanje tog okljaštrenog procesora je negdje u rangu tuniranja Opel Vectre... onako, nije govno, al' nije ni BMW M4....
Clockanje tog okljaštrenog procesora je negdje u rangu tuniranja Opel Vectre... onako, nije govno, al' nije ni BMW M4....
opet Opela blatis, sto ti se tako zamjerila ta marka :) ? (vozim seata, da ne bi bilo da sam fanboy)
Ovo je x299, ionako bi vrm-ovi eksplondirali da idem klokat sta jace od 7820x.
Mislim da cu bit poseban i da ce ovo bit jedina Apex-ica na svijetu koja ce radit na stocku...
opet Opela blatis, sto ti se tako zamjerila ta marka :) ? (vozim seata, da ne bi bilo da sam fanboy)
Ma to je zajebancija samo. :) Ima sam Vectru jako dugo i bio iznimno zadovoljan. Uzeo sam to ovih dana kao mjericu srednje klase.
Ovo je x299, ionako bi vrm-ovi eksplondirali da idem klokat sta jace od 7820x.
Mislim da cu bit poseban i da ce ovo bit jedina Apex-ica na svijetu koja ce radit na stocku...

isprike na postu jedan za drugim, ali zanima me je li moguce 3d isprintat grafu?
Odobrila mi zena kupovinu komponenti nakon godisnjeg... Neckam se izmedju 7820x i 7900x pa me zanimaju dvije stvari.
Ti procesori idu na isti socket/chipset?
Brzina memorije nema gotovo nikakvog utjecaja kod intela, ne? Znam da je kod AMD-a potrebna sto brza memorija pa mi je zato nekako lijeno ici na AMD jer mislim da ovih 3000 MHz nije dovoljno da novi ryzen pokaze puni potencijal, a memorija sad kosta za usrat se.
vidjeh ovo na netu,nije konkurencija 8700 al nije ni za bacit...
Nije da se hvalim ovo je s samo 6 jezgri

to im je jos i najbolji skor s 2700x
lp
Odobrila mi zena kupovinu komponenti nakon godisnjeg... Neckam se izmedju 7820x i 7900x pa me zanimaju dvije stvari.
Ti procesori idu na isti socket/chipset?
Brzina memorije nema gotovo nikakvog utjecaja kod intela, ne? Znam da je kod AMD-a potrebna sto brza memorija pa mi je zato nekako lijeno ici na AMD jer mislim da ovih 3000 MHz nije dovoljno da novi ryzen pokaze puni potencijal, a memorija sad kosta za usrat se.
Da, oba idu na X299. Sa Intelom ideš na HEDT, a AMD varijanta je baš Ryzen ?
Kod Threadrippera dobiješ nešto memorijskih performansi sa quad-channel setupom (nisam gamer, pa se moram ograditi :)), odnosno da dodaš još dva keksa nije to baš tako loše.
Za X399 je jedino šteta što je izbor ploča puno manji, a i skuplje su.
lp
Čudi me da ni u multicore-u 2700x ne može ovdje nadjačat 6/12 kavu. Vidim jedva i i5-icu prešiša. Da ga klokneš na 5.1 ili nedajbože 5.2 već je i5 ispred i u multi core-u. Samo, mislim da je ovdje multicore bench malo nerealan. CB je mjerilo rekao bih.
Evo moj neki ofrlje 5ghz isto.
pa u multiju ga dobije kao od šale, ljudima je vec preslo u naviku da im je 8xxx generacija na 5ghz
lp
Još jedna rupetina kod Intel procesora 
http://www.guru3d.com/news-story/intel-processors-vulnerable-to-new-branchscope-attack.html
Da, oba idu na X299. Sa Intelom ideš na HEDT, a AMD varijanta je baš Ryzen ?
Kod Threadrippera dobiješ nešto memorijskih performansi sa quad-channel setupom (nisam gamer, pa se moram ograditi :)), odnosno da dodaš još dva keksa nije to baš tako loše.
Za X399 je jedino šteta što je izbor ploča puno manji, a i skuplje su.
Ma htio sam ici na TR ali nekako me bas intel vuce... Iako, bit ce zanimljivo vidjeti sta ce se dogoditi u iducih pola godine. Izlazi novi ryzen a nesto se navodno suska i o 8-jezgrenom i7. Iako mislim da je to apsolutno nemoguce. Kako god, planiram na plocu i proc potrositi do nekih 1300 eura, a onda prodati postojecu plocu i proc i uzeti neku grafu do 500-600 eura
EDIT: sad sam isto na 4 keksa pa zato ne bih memoriju dirao

lp
Spizdio si nešto. Ja na 5.0 imam bolji score od tebe na 5.4 što nema logike. Imaš premalo napona pa ti shadow/phantom-throttla.
Stjepanjev proc samo misli da radi na toj frekvenciji 
Spizdio si nešto. Ja na 5.0 imam bolji score od tebe na 5.4 što nema logike. Imaš premalo napona pa ti shadow/phantom-throttla.
gdje je tvoj skor? neznam koliko treba imati na 5ghz, to sam odvrtio tak je ispalo! spectre&meltdown su icinili svoje
lp

lp
Odlican bench samo tako stjepko treba pokazati amd-u sta znace prave jezgre
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
vidis da mozes i varati likovi imaju 7500 za single...lol
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
evo ja cekam Friday-a s njegovom kupnjom nekakvog Ryzena(raspituje se u drugoj temi o doticnom, osobno nikad cuo za tu marku:) pa da mu se mozemo napokon svi rugati, za sad jos glumata frajera s nekakvim i7
lp