Spašavanje vojnika Ryana. Zato jer općenito volim sve što je vezano za 2. svj. rat,ali ima još puno takvih filmova na tu temu koji su mi jako dobri.
Defitnitvno LOTR triologija
Drugi nisu ni blizu
Nemam nekih zahtjeva za filmove al volim nekad pogledat Iza Neprijateljskih Linija,odlična montaža ono kad pucaju i izvrsna koprodukcija SAD-a,bosne i hrvatske.
Obožavam mrak film 1 & 3.
Dracula-Veseli Mrtvac je odlična parodija na Draculu,kao da je orginal a pogotovo s Leslie Neilesenom.
Od vesterna volim jedino Bilo Jednom Na Divljem Zapadu,i Točno U Podne.
A posebno mi je drago kad kažu Croatia u onom filmu Double Team ,ipak je dobro što se radnja odvija mislim da u Sarajevu,znam da negdije u Bosni.
Lov U Bosni,ganjaju Karađića,hehe,dobar je i taj samo je malo djetinjast.
Od domaćih mi je jedan jedini pošteni Vijerujem U Anđele,i naravno partizanski Maršal-komedija,super,slika baš se podudara sa događajem.
Rambo 2,drugi dio definitivno najbolji dok mi ostali nisu baš nešto,nisam zadovoljan s drugim djelovima.
Titanic,nema se šta komentirat,samo do pola je dobar kasnije je srnje.Za plakat ili se smijati.
Šakal,s Bruce Willisom,kraj je za plakati,kad ti naj draži glumac pogine,film je ubiti dobar,sam da nije bruce willis.
Volio sam Žikine Dinastije,obožavao,bile su to poštene komedije.
....................................................................................................................................................................................................................................................
Sve filmove koje si naveo mi se svidjaju,kao da mislimo isto i gledamo ste filmove,Dracula veseli mrtvac sam jucer,prekjucer gledao,zabavan film,ma sve sto si naveo je dobro,,,hihihi
hebote ja jutros čitam program i u programu piše:Nova tv utorak 21:15 Double Team,koji deja vu
LOTR serial
Matrix serial
Star Wars serial
Wall E
Inception
Nisam neki fan drama i kriminalističkih tako da nisam gledao baš top 250 imdb ljestvice
Forrest Gump
EDIT: Također Pirates of the Caribbean (sva 3) i Dark Knight.
scarface
Jest mozda da je malo glupav nekome ali komedija Friday iz 1995 sa Ice Cube-om i Crisom Tuckerom mi je najjaci film za smijanje,ali all-time best mi je Rocky I
čujem da je inception opak, još ga nisam vidio.
Death has a thousand faces,evil only one.
Tears of the sun je meni jedan od najboljih filmova, gledao sam ga 5 puta
The Godfather (svaki nastavak je kvalitetan, ali prvi mi je najbolji)
A Clockwork Orange
Pulp Fiction
Reservoir Dogs
Taxi Driver
One Flew Over The Cuckoo's Nest
Ne nužno tim redoslijedom jer su mi svi odlični.
300
Star Wars svi dijelovi
Yes Man
Lopovi,Ubojice i 2 nabijene puske
Revolver
Kaos
Inglorius Basterds
Year One
ima jos par al se ne mogu sjetit imena sad
ja sam ga nekidan gledo...film je vrh vrhova :D
Let iznad kukavičjeg gnijezda. Psihijatrija teška, ali doslovno! Jack Nicholson je car, i svaki film u kojem on glumi ne može biti loš, čak i romantčne filmove čini interesantnijima.
ma to je najjaci film...pogledo sam ga nekidan :)
Volim Transportera
Volim Transportera
Terminator
I njega 
Žikina Dinastija 2
Gospodar prstenova trilogija i novi SHerlock Holmes
najbolji po meni...
Žikina Dinastija 2
E prijatelju,svaka čast,boljeg djela od Žikinee Dinastije nisam gledo.drugi dio je najbolji 
Napad na policijsku stanicu br 13
Žikina Dinastija 2
E prijatelju,svaka čast,boljeg djela od Žikinee Dinastije nisam gledo.drugi dio je najbolji 
Kec i dvica su po meni 2 najbolja ex Yu filma...
Napad na policijsku stanicu br 13
Taj je dobar film,samo nije mi jasno otkud 13 
Ekrem Jervić
Hm stvarno ima hrpu dobrih filmova..
Recimo iz novijeg doba je tu The A Team
Od prije dan nezavisnosti te dan poslije sutra (filmovi katastrofe)
Matrix je bio jedan i jedini sve poslije njega je copy paste