Bug-ov gaming časopis?

poruka: 14
|
čitano: 4.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug-ov gaming časopis?

Što mislite o pokretanju novog gaming časopisa koji bi 'pomeo' Gameplay kao konkurenciju i naslijedio legendarni Hacker kakav je bio krajem 90tih?

Naravno, sve gaming teme bi se iz Bug-a i Enter-a preselile u taj novi časopis, gdje bi bile i dodatno razrađene, proširene itd. Moglo bi biti i nekakvih 'školica programiranja igara', prohoda, uputa, retro-recenzija, kolumni prisjećanja nekih legendi iz prošlih vremena i sl. Materijala ne bi ponestalo, a dobrim idejama bi se izbjegla standardna 'šablona' gaming časopisa sa samim recenzijama i hrpom nabacanih screen-ova i dodalo malo drugačijeg pristupa gaming kulturi. Budimo realni, s vremenom gaming zajednica je sve veča, a gaming prošlost i sadržaji sve bogatiji.

Dakle - what say ye?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Bug-ov gaming časopis?

ja sam za Smijeh

17 godina
neaktivan
RE: Bug-ov gaming časopis?
potpis, trebalo bi napraviti nekakav gaming casopis koji valja... Jos kad BUGovci dodaju onaj humor iz ostalih casopisa(ponajvise BUGA...
17 godina
protjeran
Bug-ov gaming časopis?

Apsolutno sam za to, ali se bojim da uz svu talentiranost, marljivost, kvalitetu Bug-ovaca, ne mogu trnutačno protiv Gameplay-a iz nekih drugih razloga, preveliki je možda igrač na tržištu ona grupa, što stoji iz toga časopisa.....samo usput sami Gameplay kada sam imao priliku čitati na primjer tamo neke dopise čitatelja i odgovore sa strane njihove redakcije, čini mi se da imaju kulturu "kočijaša", moralne nedoraslosti, gargamelovske kvalitete, mediokriteti....

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan

Imate i moj glas, samo da zbog vremena potrošenog na paralelno uređivanje dva časopisa ne izgube na kvaliteti

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2008 21:39 (Paolo2612).
17 godina
moderator

U nas nema dovoljno marketinški zaniteresiranih tvrtki za takav tip časopisa, pa i nema komercijalnog opravdanja za (još) jedno takvo izdanje.

17 godina
protjeran
Miro kaže...

U nas nema dovoljno marketinški zaniteresiranih tvrtki za takav tip časopisa, pa i nema komercijalnog opravdanja za (još) jedno takvo izdanje.

Da,tu bi mogao biti problem...
Ali nisam za to da se odmah sav gaming materijal ''izreže'' iz buga,takvu grešku čini i čine još uvijek oni iz vidi-a/pc play-a,morala bi biti makar jedna debelo skraćena recenzija igre mjeseca,top lista i najava mjeseca(toliko da sve to zauzima jednu stranicu),a enter makar dvije igre,pošto je to ipak časopis za malce...
Eh da,časopis bi morao imati isti kvalitetan uvez/materijal papira/način ispisa/... kao Bug!

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Hm.. ne kužim kako to. Pa populacije koja bi to kupovala zasigurno ima dosta da se isplati. Što gaming nije hobi koji dobiva na popularnosti svuda, pa tako i u Hrvatskoj?
(doduše ja govorim iz vlastite perspektive, jer znam da bi ja kupovao ziher, tak da..) U biti ideja bi bila diferencirat se od ostalih gaming časopisa kroz pojedine rubrike i kolumne o gamingu, dok drugi imaju samo recenzije i reklame.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
moderator
Dado_ZG78 kaže...
Miro kaže...

Hm.. ne kužim kako to. Pa populacije koja bi to kupovala zasigurno ima dosta da se isplati. Što gaming nije hobi koji dobiva na popularnosti svuda, pa tako i u Hrvatskoj?
(doduše ja govorim iz vlastite perspektive, jer znam da bi ja kupovao ziher, tak da..) U biti ideja bi bila diferencirat se od ostalih gaming časopisa kroz pojedine rubrike i kolumne o gamingu, dok drugi imaju samo recenzije i reklame.

Naklade takvih časopisa u nas su male (pa i nemaš što "diferencirati"), distributerski i tiskarski troškovi veliki, pa bez reklama ne bi imali nikakvog (ekonomskog) opravdanja. A oglašavati se nema tko jer čak i oni koji prodaju igre (a ima ih samo par) nisu ludo zainteresirani, a prodavatelji opreme - još i manje.
17 godina
neaktivan
Bug-ov gaming časopis?

Ako vas papir i tiskanje muči mogli bi napraviti digitalni časopis.Uz Bug bi stavili jedan dod.dvd i na njemu bi bio taj digitalni časopis(napravite neke slično kao i pcplay,oni imaju digitalni časopis na dvd-u).Na 2. dvd stavite to i samo igre.Na prvi dvd stavite samo programe.Možete povisiti cijenu Buga i na 40kn ja ga svejedno budem kupil.Dobiš gaming časopis i pravi BUG.

To vam daje extra prostora na stranicama za druge teme jer bi sve recenzije igara bile na drugom dvd-u.

H-MAN RULES!!!11
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 19:19 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Kvragu i isplativost. Gust je citati o igrama i gledati lijepe slike.... Salu na stranu, steta sto nema jos jedan dobar casopis o igrama. Igre su gust. Koliko pratim Bug izdaje 3 casopisa mjesecno tako da po toj racunici ispada da ima mjesta od jednog tjedna da se ubaci jos jedan casopisBogataš. Uostalom ne treba biti neprofitan. Mogu se ponuditi paketi za oglasivace. Posebna cijena za oglas u 2, 3 ili 4 casopisa. Uostalom oglasivaci su isto bedasti. Glavni razlog zasto ponekad kupujem original igrice i razne konzole su ti sto me razni casopisi najeskaju na to. Sve nekako bolje izgleda u novinama. Kada razmislim potpuno je prirodno da postoji jos jedan casopis za igre.

Evo zasto:

1. Igre su super

2. Citati o njima je super

3. Casopisi olaksavaju da se covjek odluci koju igru ce igrati. Grozno je razocaranje kada se odigra losa igra. Vrijeme je predragocjeno da se gubi na lose igre.

4. Oglasivaci imaju direktnu korist od casopisa jer casopisi poticu kupovinu.

To sto nije isplativo... sitnica, rekao bi nebitnoBelji se.

Mislim da se trziste igara iz godine u goodinu povecava. Ako se sjetimo da prije par godina samo lud covjek je imao originalnu igricu, a danas se i po sto eura placaju kojekakvi zmajevi na WOW. 

Jasno mi je da nista od casopisa, ali moram reci steta.

jesti i spavati
17 godina
neaktivan
Bug-ov gaming časopis?

Ja bi ga kupovao :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
Mah nema od toga nista... Sve novine zive od sponzora, sponzori su im sve, ne zarade oni toliko od prodaje koliko od marketinga.. a sto se tice gaiminga ne bi nasli neke sponzore posto je nase trziste veoma slabo,zato sto slabo ko kupuje orginal igre..Ne bi lako mogli naci nekog proizvodaca koji ce reklamirati svoju igru. Sto se tice buga, mreze sta vec sav marketing, odnosno skoro sav je od proizvodaca hardvera, mislim da se tu nade i neka reklama softvera vecinom sigurnosnog i to je to
17 godina
neaktivan

Ma dajte ljudi nemojte bit naivni pa nismo od jučer.

Najbolje da za džabe ljudi rade.

Suckers!!!!Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice