A koji k da onda stavima avatarima na glavu ili gdje vec, necemmo Isusa ili bozicno drvce
To je kao da ja kažem "Da, slavim dan x osobe i u skladu s tim ću si ukrasiti avatar ali nema nikakve šanse da tu osobu stavim na avatar."
A koji k da onda stavima avatarima na glavu ili gdje vec, necemmo Isusa ili bozicno drvce
To je kao da ja kažem "Da, slavim dan x osobe i u skladu s tim ću si ukrasiti avatar ali nema nikakve šanse da tu osobu stavim na avatar."
ti : svi ostali , 1: 2 000 000
not
Read da rulez!
Jel može meni neko nakerečit neku šubaru na babu
Evo moj pokušaj, ne znam jel ti bude ok...
Malo je nezgodno zbog perspektive.
da malo nezgodno....nego jeli možeš coflek na drugu stranu?
Pa nisam ni očekivao da će se netko složiti sa mnom. Većina neće, to mi je jasno kao što mi je jasno da nije svima baš drago kada netko koristi logiku i tako im kvari zabavu.
A ništa, zabavljajte se.
*to another topic*
da malo nezgodno....nego jeli možeš coflek na drugu stranu?
Može al pozadina onda ne smije biti bijela jer se neće vidjeti, koju boju hoćeš?
Haha kako je čudno ispalo, uvrnuta kapica XD
Dobar pokušaj :D
Aj ako nekome drugom se da napravit malo bolje. Ako ne onda ću probat sam nešta iskemijat :P
uuu jedva poslozio svoju
Paint lvl 99 :)
Aj ako nekome drugom se da napravit malo bolje. Ako ne onda ću probat sam nešta iskemijat :P
Sredim ti ja sutra, nemam PS na laptopu.
Ako možeš čekati, ili ti nitko ne napravi.
Neda mi se više zafrkavat, trebalo bi dosta korekcija raditi da izgleda baš kak treba.
Ma nema veze, probat ću ja ako ti se neda. ;)
Sredim ti ja sutra, nemam PS na laptopu.
Ako možeš čekati, ili ti nitko ne napravi.
Ako baš hoćeš pokušaj, ali nemoj baš silit se ako ti se neda. :)
Haha kako je čudno ispalo, uvrnuta kapica XD
Dobar pokušaj :D
Sad ti Baka izgleda malo supijana, fučkaj ga tak i treba to sigurno s tom Kapicom nabitom preko jednog Oka.
Oće netko mog Clintona ukrasiti?
može meni netko srediti, pleaseeeeeeeeeee
Samo da se pohvalim s kapicom...
Moj nefotogenični avatar je dobio nogu
evo ga momci ;)
hvala :-)
Evo i moj je Štrumpf stavio kapu.
Iako nisam vjernik i ne slavim Božić, iz poštovanja prema vjernicima i svima koji ga slave mislim da je dobro da se upotpuni atmosfera pa da svi imaju kapice kako bi ugođaj bio kompletan, a i bug bi mogao promjeniti jedan dio layer-a na stranici u božićni
Hvala Eterna!
I moj Paul McCartney jedva čeka Božić ;)
ako netko ima volje da mom Cruyffu nalijepi nešto na glavu da se još više upotpuni atmosfera,bio bih zahvalan.
molim vas netko neka meni napravi http://jayelaudio.com/wp-content/uploads/2010/08/bighead.jpg