Istina koliko vidim ova G915TK kod nas u mall-hru 172 eura najeftinija. 50 eura razlike, nekoć 400kn.
Podržim naše kad mogu/želim. Bude rijetko, ali desi se da naši cijenom budu konkruentni ili pak jeftiniji od vanjskih shopova.
Na talijanskom amazonu, DJI Osmo 4 208 eura.
Ja ganjam tu kameru već neko vrijeme i nadam se da će cijenom ići još nešto dolje do Božića i s obzirom da je petica vani, Amazon obično zna u 12. mj. lupati još niže cijene od BF-a na dosta toga. E sad, što se tiće Amazona osim DE, lupaju poštarine, ali ok. Što se tiče Amazona DE, kolega i ja smo zaključili da ako uz artikl stoji neka nebuloza od poštarine, tipa 30-40€, stvar se može naručiti i s free shippingom na kraju postupka ali onda ti ne naplate (odmah) i ne napišu rok dostave nego samo piše da će ti naknadno dostaviti rok dostave mailom. Kolegi je tako ni na nebu ni na zemlji stajao smart speaker dva tjedna, sad su mu napokon skinuli lovu i napisali da će stići krajem prosinca. A bio je uredno on stock. I još neke druge stvari je tako htio kupiti i ista stvar. I meni su neke stvari zapele bez roka dostave, pa sam odustao. Kad piše free shipping uz artikl onda ide odmah i naplata i shipping do navedenog roka. Pretpostavljam da kad bi se išlo s onom ponuđenom poštarinom kod artikala uz koje pišu poštarine, da bi se onda kupovina odradila regularno. Čak sam ih cimao oko toga na supportu, ali očito ekipa tamo nema pojma. A i vidio sam po forumima okolo da kad ti napišu da će naknadno dostaviti rok dostave, da zna mjesecima zapeti na tome.