Black Friday 2024 izdvojena tema zaključana tema

poruka: 778
|
čitano: 125.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Black Friday 2024
filip_medo kaže...

Istina koliko vidim ova G915TK kod nas u mall-hru 172 eura najeftinija. 50 eura razlike, nekoć 400kn.
Podržim naše kad mogu/želim. Bude rijetko, ali desi se da naši cijenom budu konkruentni ili pak jeftiniji od vanjskih shopova.

Na talijanskom amazonu, DJI Osmo 4 208 eura.

Ja ganjam tu kameru već neko vrijeme i nadam se da će cijenom ići još nešto dolje do Božića i s obzirom da je petica vani, Amazon obično zna u 12. mj. lupati još niže cijene od BF-a na dosta toga. E sad, što se tiće Amazona osim DE, lupaju poštarine, ali ok. Što se tiče Amazona DE, kolega i ja smo zaključili da ako uz artikl stoji neka nebuloza od poštarine, tipa 30-40€, stvar se može naručiti i s free shippingom na kraju postupka ali onda ti ne naplate (odmah) i ne napišu rok dostave nego samo piše da će ti naknadno dostaviti rok dostave mailom. Kolegi je tako ni na nebu ni na zemlji stajao smart speaker dva tjedna, sad su mu napokon skinuli lovu i napisali da će stići krajem prosinca. A bio je uredno on stock. I još neke druge stvari je tako htio kupiti i ista stvar. I meni su neke stvari zapele bez roka dostave, pa sam odustao. Kad piše free shipping uz artikl onda ide odmah i naplata i shipping do navedenog roka. Pretpostavljam da kad bi se išlo s onom ponuđenom poštarinom kod artikala uz koje pišu poštarine, da bi se onda kupovina odradila regularno. Čak sam ih cimao oko toga na supportu, ali očito ekipa tamo nema pojma. A i vidio sam po forumima okolo da kad ti napišu da će naknadno dostaviti rok dostave, da zna mjesecima zapeti na tome.

Deckard
5 mjeseci
deckard kaže...
filip_medo kaže...

Istina koliko vidim ova G915TK kod nas u mall-hru 172 eura najeftinija. 50 eura razlike, nekoć 400kn.
Podržim naše kad mogu/želim. Bude rijetko, ali desi se da naši cijenom budu konkruentni ili pak jeftiniji od vanjskih shopova.

Ja ganjam tu kameru već neko vrijeme i nadam se da će cijenom ići još nešto dolje do Božića i s obzirom da je petica vani, Amazon obično zna u 12. mj. lupati još niže cijene od BF-a na dosta toga. E sad, što se tiće Amazona osim DE, lupaju poštarine, ali ok. Što se tiče Amazona DE, kolega i ja smo zaključili da ako uz artikl stoji neka nebuloza od poštarine, tipa 30-40€, stvar se može naručiti i s free shippingom na kraju postupka ali onda ti ne naplate (odmah) i ne napišu rok dostave nego samo piše da će ti naknadno dostaviti rok dostave mailom. Kolegi je tako ni na nebu ni na zemlji stajao smart speaker dva tjedna, sad su mu napokon skinuli lovu i napisali da će stići krajem prosinca. A bio je uredno on stock. I još neke druge stvari je tako htio kupiti i ista stvar. I meni su neke stvari zapele bez roka dostave, pa sam odustao. Kad piše free shipping uz artikl onda ide odmah i naplata i shipping do navedenog roka. Pretpostavljam da kad bi se išlo s onom ponuđenom poštarinom kod artikala uz koje pišu poštarine, da bi se onda kupovina odradila regularno. Čak sam ih cimao oko toga na supportu, ali očito ekipa tamo nema pojma. A i vidio sam po forumima okolo da kad ti napišu da će naknadno dostaviti rok dostave, da zna mjesecima zapeti na tome.

U međuvremenu saznao da od 03.12. ide diners popust u svijetu medija, pa će standard combo biti 216 eura, odnosno adventure combo 303.
 Jedan kolega na zadnjem popustu nije uspio ugrabiti, pa je zvao SM da ih pita zašto je akcija prekinuta. Pa je dobio povratnu info da diners to zna 
 napraviti iz nekog razloga, ali da od 03.12. ide opet gore navedeni popust na 4-orku.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 11:35 (filip_medo).
16 godina
Black Friday 2024

ja ganjam dji action 5, ali je skupa i najniže do sad vidim 400€, to mi je za sad malo previše, s obzirom koliko bi je koristia

3 godine
XXX-Man kaže...
 Ta stranica je toliko fejk da je to strašno...

Pogledaj što je moj Bit Defender napravio kad sam samo kliknuo na stranicu.

Na laptopu windows Defender hladno otvara stranicu 

合氣道
14 godina
Black Friday 2024
15 godina
filip_medo kaže...
deckard kaže...
filip_medo kaže...

U međuvremenu saznao da od 03.12. ide diners popust u svijetu medija, pa će standard combo biti 216 eura, odnosno adventure combo 303.
 Jedan kolega na zadnjem popustu nije uspio ugrabiti, pa je zvao SM da ih pita zašto je akcija prekinuta. Pa je dobio povratnu info da diners to zna 
 napraviti iz nekog razloga, ali da od 03.12. ide opet gore navedeni popust na 4-orku.

03.12. ide 20 % na diners ?

MadeInCroatia
5 mjeseci

Tako je, ne znam doduše na što sve. Kolega rekao samo da su mu potvrdili za dji osmo 4.

13 godina
Chronosus kaže...

Evo mog ulova: ruter Asus TUF AX6000 za 139eur. Na amazonu ga gledam već neko vrijeme, generalno je cijena kao u Mall.hr regularna (170 eur), a trenutno je na Amazonu na popustu "34%" kao black friday deal 159.

Inače ruter ima 2x2.5Gbit priključka (WAN i LAN) i 4 gigabitna, a jeftiniji je i nije tako nevjerojatno ružan kao Asus ROG AX6000.

Moze pojasnjenje za nas noobove po pitanju toga. Koja je isplativost/po cemu je bolji takav ruter naspram ovog obicnog kojeg se dobije od teleopratera?

11 godina
Black Friday 2024

Ima li kakve preporuka za laptope za faks i multimediju sad na black friday popustima? Do 400-500 eura

14 godina
monsieur kaže...
Chronosus kaže...

Evo mog ulova: ruter Asus TUF AX6000 za 139eur. Na amazonu ga gledam već neko vrijeme, generalno je cijena kao u Mall.hr regularna (170 eur), a trenutno je na Amazonu na popustu "34%" kao black friday deal 159.

Inače ruter ima 2x2.5Gbit priključka (WAN i LAN) i 4 gigabitna, a jeftiniji je i nije tako nevjerojatno ružan kao Asus ROG AX6000.

Moze pojasnjenje za nas noobove po pitanju toga. Koja je isplativost/po cemu je bolji takav ruter naspram ovog obicnog kojeg se dobije od teleopratera?

Basic odgovor: jači wifi signal, veća propusnost wifi-a (oznaka 6000 je teoretska maksimalna brzina u mbps), stabilnija veza

Malo konkretniji: korištenje novih tehnologija (ovaj podržava 160Mhz wifi kanal koji pruža veću propusnost i manju latenciju), ima odvojene antene za 5ghz i 2.4ghz pojas kako bi se smanjila interferencija i beamforming koji fokusira signal prema uređajima.

6 ethernet priključaka od kojih su 2 2.5gbitna.

Poboljšana sigurnost: https://www.androidcentral.com/what-asus-aiprotection-pro-and-should-you-subscribe-it

Gomila dodatnih mogućnosti - recimo podešavanja guest networka, qos za podešavanje prioriteta prometa.

Ugrađena podrška za VPN (definiraš na routeru pa svi uređaji u mreži su automatski na VPN-u)

Podrška za 4G/5g teethering - pukneš u USB mobile stick sa SIM karticom i spajaš se preko mobilne mreže

Podrška za Mesh - dodaš drugi Asus router koji podržava AiMesh i ponašaju se kao Mesh sustav.

Čisto ovak iz glave :)

EDIT: evo product page koji to malo vizualno dočara

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 17:42 (Chronosus).
9 godina
Jel ima negdje dobrih popusta za Nintendo Switch igre?

Sve što sam do sad vidio je smiješno ili nije na popustu
13 godina
Chronosus kaže...
monsieur kaže...
Chronosus kaže...

Basic odgovor: jači wifi signal, veća propusnost wifi-a (oznaka 6000 je teoretska maksimalna brzina u mbps), stabilnija veza

Malo konkretniji: korištenje novih tehnologija (ovaj podržava 160Mhz wifi kanal koji pruža veću propusnost i manju latenciju), ima odvojene antene za 5ghz i 2.4ghz pojas kako bi se smanjila interferencija i beamforming koji fokusira signal prema uređajima.

6 ethernet priključaka od kojih su 2 2.5gbitna.

Poboljšana sigurnost: https://www.androidcentral.com/what-asus-aiprotection-pro-and-should-you-subscribe-it

Gomila dodatnih mogućnosti - recimo podešavanja guest networka, qos za podešavanje prioriteta prometa.

Ugrađena podrška za VPN (definiraš na routeru pa svi uređaji u mreži su automatski na VPN-u)

Podrška za 4G/5g teethering - pukneš u USB mobile stick sa SIM karticom i spajaš se preko mobilne mreže

Podrška za Mesh - dodaš drugi Asus router koji podržava AiMesh i ponašaju se kao Mesh sustav.

Čisto ovak iz glave :)

EDIT: evo product page koji to malo vizualno dočara

Dodao bih jos da je podrska za VPN po uređaju, sto je savrsen feature. Dakle mozes podesiti u routeru da ti je npr TV na Americi, komp na Japanu, mobitel na juznoj africi... Inace, ima sve navedeno i npr AX3000 v2 koji ja imam, jedino ima manju teoretsku propusnost ali i dalje sesterostruku od trenutne brzine optike koju imam

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
12 godina
TKScump kaže...

Ima li kakve preporuka za laptope za faks i multimediju sad na black friday popustima? Do 400-500 eura

Ovo mi djeluje okej za tu svrhu - https://www.amazon.de/-/en/Lifestyle-Business-Display-Processor-Graphics/dp/B0CRLHHPM3?pd_rd_w=Tku8w&content-id=amzn1.sym.cdefa7c3-54b9-474c-81fb-d1c0cea93fc4&pf_rd_p=cdefa7c3-54b9-474c-81fb-d1c0cea93fc4&pf_rd_r=Q65F0MGE3ZFADN7FSEV0&pd_rd_wg=glcRN&pd_rd_r=8303739f-0e66-40ba-9ef4-debe4f0c6089&pd_rd_i=B0CRLHHPM3&ref_=pd_hp_d_btf_unk_B0CRLHHPM3&th=1

Ne pratim bas laptope pa mozda netko upuceniji moze rec jel ovo dobra ponuda

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 18:56 (tonna).
4 godine

Switch igre su rijetko na nekom većem popustu, fizičke...best bet ti je pogledati na e shopu ili na nekoj od stranica koje prodaju kodove za igre.

13 godina
Black Friday 2024

zna muller imat 20% ponekad na igračke i igrice, bude i switch u to ukljucen. moglo bi sad oko bf bit, niam nigdje vidio oglas al nebi me čudilo

16 godina
LOL: Crobrother
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 9:02 (Najbrži).
14 godina
Black Friday 2024

d-utorak na SM uz diners...ovaj put samo 10% off

3 mjeseca
Black Friday 2024

Ako kome treba TV, sancta ima za PBZ dodatne popuste.

Ovako na prvu ovo mi se čini ok, obzirom da po nabavi nije nikad bio ispod 3k eura

i do 1.12. dodatno buds fe + fit3, iako to dvoje realno vrijedi 50 eura :P al bitna je ideja

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 11:43 (Frenkie Four Fingers).
6 godina
Black Friday 2024

Technomag ima super popust na Bosch, na već sniženo ima 15% sa Zaba karticom 😀

14 godina
Black Friday 2024

Ako tko traži kvalitetni minimalistički novčanik, Pularys ima BF. Koristim oko dvije godine i samo riječi hvale imam.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
Kupi osmo 4. Ja ju imam god dana i po reviewima nije neki napredak trenutno kad se usporedi sa 5.

A vidim da se u zadnjih tjedan dana moze ista uzet za 200tinjak eur sto je pljacka doslovno.

Ja sam prosle god za BF uzeo Osmo 4 sa onim extra paketom cca 400 eur.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
Black Friday 2024

Evo taman roknuo prvu BF kupovinu, Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G 8/256, za 209.30€ u SD.

Cijena dođe kad se na trenutnu akciju uračuna 30% popusta za plaćanje visa premium karticom.

Ne volim Xiaomi, ali radi se o poklonu, a cjenovno mislim da sam dobro prošao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 16:41 (zabranjeniples).
8 godina
Black Friday 2024

Netgear Nighthawk AXE3000 - 57€: Nabava od 111€.

Harman Kardon Aura Studio 4 - 210€. Nabava samo u Ipona za 341€.

15 godina
Black Friday 2024

Ugreen ima neke akcije, ovo mi se vidi:

https://eu.ugreen.com/products/ugreen-nexode-100w-usb-c-wall-charger?variant=46973588242780

dostava je iz Orbanorszaga, pa nema feudalnih davanja ekipici, a ako uberete robe za 60 / 150 /200 dobijete i poklone (100W USB-C kabel /  držač za tablet / stanicu za punjenje )...

Ju je je? Je ju je!
5 mjeseci
AmonZero kaže...
Kupi osmo 4. Ja ju imam god dana i po reviewima nije neki napredak trenutno kad se usporedi sa 5.

A vidim da se u zadnjih tjedan dana moze ista uzet za 200tinjak eur sto je pljacka doslovno.

Ja sam prosle god za BF uzeo Osmo 4 sa onim extra paketom cca 400 eur.

Istina, ja se zaletio sa osmo 5, naprosto više nisam imao strpljenja sa gopro-om.

Međutim da sam uzeo osmo 4, umjesto 5 nebih ništa izgubio. Naspram gopro-a svakako dobitak.

5 godina
zabranjeniples kaže...

Evo taman roknuo prvu BF kupovinu, Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G 8/256, za 209.30€ u SD.

Cijena dođe kad se na trenutnu akciju uračuna 30% popusta za plaćanje visa premium karticom.

Ne volim Xiaomi, ali radi se o poklonu, a cjenovno mislim da sam dobro prošao.

jesi. Žao mi je da na Mastercard nema takvih popusta. Uvijek 5 ili 10%.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 19:36 (zelenapaprika).
13 godina
Black Friday 2024

U dosta navrata sam naletio na ove TWS da su jedan od najboljih izbora do 50 eura.

Sad su na akciji za 33 eura sa besplatnom dostavom. Hi-res audio, LDAC support i ANC je stvarno puno za malo novaca

https://www.qcy.com/products/qcy-melobuds-pro?srsltid=AfmBOooHoVaI39uRqt_syr4UOTe0sstCsqB1pZen_Nr16RXijy3X5LzI

9 godina
13 godina
Bencho2211 kaže...

Gledam ga i ja ali 246 je samo na diners, za ostale kartice jednokratno je 273€

Na amazon.de je sad 255€ uz besplatnu dostavu ali ne znam ide li ovaj povrat od 50e samo ako je u kupljeno u HR. Posalo sam upit boschu pa ćemo vidjeti što kažu.

Edit: Javili iz Boscha da vrijedi samo za hrvatske trgovine.

Edit2: U centru tehnike je 267€ i besplatna dostava uz kod "dostava" pa tko nema diners tu je jeftinija opcija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 9:27 (darkborg).
15 godina
Koliko je AW usisivač?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice