Kupio bih biciklu do nekih 1500 kn u Rijeci. Želim da bude što bolje opremljena,onako,za vožnju po šumi i cesti...Znate li neke dobre dućane,ili dobre prijedloge za novu biciklu. Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio bih biciklu do nekih 1500 kn u Rijeci. Želim da bude što bolje opremljena,onako,za vožnju po šumi i cesti...Znate li neke dobre dućane,ili dobre prijedloge za novu biciklu. Hvala unaprijed!
Trek 820 - 1800kn u Rog Jomi.
Ako naletiš na prošlogodišnji model, čak i jeftinije.
Osobno ispod toga ne bih išao.
pa kad vec dajes 1500 kn onda , ak nije problem dodas 300,il jos bolje 500 kn,i za te pare mos dobit vrlo dobar bicikli,pogotovo ako se radi o proslogodisnjim modelima! treba malo vremena izdvojit za prosurfarfavanje on line shopova u rh,i za setanje po shopovima,jer uvjek negdje ima bolja ponuda! sretno!
Kad se vec spominju bicikli tj Montbajkovi vjerojatno prije par mjeseci frend je kupio jedan za 15 000 kn sta ces ima se love, a zanimljivo je da ima na sebi hidraulicne kocnice ko na auto mali spremnik s uljem za kocnice i tak to vrlo zanimljivo i ultra efikasno ali cijena boli glava kaj bus. Kad se pogleda iz daljine bicikl uopce ne izgleda posebno niti boja nije bas posebno specijalna ali kad dođes malo blize onda ti je sve jasno!
Stvarno sad sam malo u nedoumici kupio bi maloj neki Rog bicikli za po ulici (iz razloga sto su mi ostali u dobrom sječanju)Samo malo tesko nalazim po netu gdje bi ih mogao naći bar u Rijeci .Ako netko ima info gdje bi ih mogao nabavit samo dajte!!?? Hvala
uzeo sam giant u inter sportu
imas na turnicu pokraj pekare arena i blizu skole ''eugen kumicic'' (ak nisam pogrijesio ime) jedan dobar docan odi tamo pogledat ja sam je tamo kupio al jos dok je ducan bio u gradu...
90 somova,pa jbt to je auto novi
Ima jako dobrih polovnih bicikala........možda ovdje http://www.dropbike.com/forum/viewforum.php?f=30
zAINTERESIRAM SE ZA BMX-ice......Tko je ima,i ako je na prodaju neka stavi sliku,pa ćemo se dogovoriti.....
Jebe* ti ja ma***....Ma tko spominje biciklu???Spominjem BMX!!!!
hejj mali,ohladi,kam si se zaletel?
ko tebi kaj veli?
velim auturu pa pogle kak pise bicikl....
izvini!
U sorry....Izvini ti meni...Ja sam mislio da ti meni govoriš,još jednom sorry....:)