Bicikla

poruka: 18
|
čitano: 6.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bicikla

Kupio bih biciklu do nekih 1500 kn u Rijeci. Želim da bude što bolje opremljena,onako,za vožnju po šumi i cesti...Znate li neke dobre dućane,ili dobre prijedloge za novu biciklu. Hvala unaprijed!

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
17 godina
neaktivan
RE: Bicikla
DmL kaže...

Kupio bih biciklu do nekih 1500 kn u Rijeci. Želim da bude što bolje opremljena,onako,za vožnju po šumi i cesti...Znate li neke dobre dućane,ili dobre prijedloge za novu biciklu. Hvala unaprijed!

Evo,imaš tu neke dobre bicikle:    http://www.makropromet.hr/bike/mtb
NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
17 godina
neaktivan
Bicikla

Trek 820 - 1800kn u Rog Jomi.

Ako naletiš na prošlogodišnji model, čak i jeftinije.

Osobno ispod toga ne bih išao.

U životu prolazi samo vjeran pas...
17 godina
neaktivan

pa kad vec dajes 1500 kn onda , ak nije problem dodas 300,il jos bolje 500 kn,i za te pare mos dobit vrlo dobar bicikli,pogotovo ako se radi o proslogodisnjim modelima! treba malo vremena izdvojit za prosurfarfavanje on line shopova u rh,i za setanje po shopovima,jer uvjek negdje ima bolja ponuda! sretno!

17 godina
kompotko kaže...

Ni ja ne bi isao ispod tog Treka, jer su svi slabiji modeli dosta losiji, ponajvise jer sa tim losijima
dobijes Shimano Tourney mašinicu koja je gotovo cijela od plastike te je jako lose kvalitete,
pa se nemoj cudit ako ti se razleti nakon par mjeseci.
EDIT: ispravljene manje gramaticke greske
krpelj sa bazukom :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 18:56 (BORG).
17 godina
Bicikla

Kad se vec spominju bicikli tj Montbajkovi vjerojatno prije par mjeseci frend je kupio jedan za 15 000 kn sta ces ima se love,  a zanimljivo je da ima na sebi hidraulicne kocnice ko na auto mali spremnik s uljem  za kocnice i tak to vrlo zanimljivo i ultra efikasno ali cijena boli glava kaj bus. Kad se pogleda iz daljine bicikl uopce ne izgleda posebno niti boja nije bas posebno specijalna ali kad dođes malo blize onda ti je sve jasno!Nevinašce

17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Ak se ne varam, mislim da Rog Jome nema u Rijeci... :/
Al slažem se za T820, neka ti to bude kao neki minumum za kvalitetu (mada niti on nije nekaj posebno... doduše sad su ga sredili za razliku od prethodnih godina-zamijenili su mu neke dijelove poput vilice, tj. amortizera kolko vidim na prvi pogled)
Ukoliko se misliš voziti i koristiti bicikl, samo nemoj kupiti neki Pevecov ili tako nešto slično, jer si praktički već u početku kupio 20kg starog željeza...
Javi kaj si kupio ;)
Can't find a better Jam!
17 godina

Stvarno sad sam malo u nedoumici kupio bi maloj neki Rog bicikli za po ulici (iz razloga sto su mi ostali u dobrom sječanju)Samo malo tesko nalazim po netu gdje bi ih mogao naći bar u Rijeci .Ako netko ima info gdje bi ih mogao nabavit samo dajte!!?? Hvala

16 godina
neaktivan
Bicikla

uzeo sam giant u inter sportu

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Bicikla

imas na turnicu pokraj pekare arena i blizu skole ''eugen kumicic'' (ak nisam pogrijesio ime) jedan dobar docan odi tamo pogledat ja sam je tamo kupio al jos dok je ducan bio u gradu...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

90 somova,pa jbt to je auto novi

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
16 godina
neaktivan
Bicikla

Ima jako dobrih polovnih bicikala........možda ovdje http://www.dropbike.com/forum/viewforum.php?f=30

15 godina
protjeran
Bicikla

zAINTERESIRAM SE ZA BMX-ice......Tko je ima,i ako je na prodaju neka stavi sliku,pa ćemo se dogovoriti.....

17 godina
neaktivan
Bicikla
previse bode u oci...pa kakva bicikla?kakvu biciklu?to se zove bicikl i imenica bicikl je muskog roda i kaze se kupio bih bicikl ili bicikla,a ne biciklu.
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
protjeran
Bicikla

Jebe* ti ja ma***....Ma tko spominje biciklu???Spominjem BMX!!!!

17 godina
neaktivan
Bicikla

hejj mali,ohladi,kam si se zaletel?

ko tebi kaj veli?

velim auturu pa pogle kak pise bicikl....

izvini!

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
protjeran
Bicikla

U sorry....Izvini ti meni...Ja sam mislio da ti meni govoriš,još jednom sorry....:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice