Koliko često viđate svoje babe i dede? Pitanje se posebno odnosi na one koji žive u istom gradu sa babom i dedom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo kad im sjedne penzija 😁

Otprilike jednom godišnje i to najčešće početkom studenog.
Sto stariji to rjede. Svi smo odrasli. Jednom na godinu ako je moguce zbog posla, para itd. Zive u drugoj drzavi i jako su mi dragi.
Dok sam bio mladi bilo je drugacije, sastajanja zbog pricesti, krizme,normalni posjeti itd.
auh, stvarno se današnje društvo sve više udaljava od svojih bližnjih, baš tužno
ja svoju baku i djeda viđam u prosjeku jednom mjesečno...ove koji mi trebaju ostaviti par nekretnina
onu babuskaru od starog kojoj je već tetka iskamčila stan nisam vidio već godinama
@zombie
Nažalost, nisu mi više među živima na Zemlji. Međutim, kod je baka(majka od mog oca) bila živa, vrlo rado sam volio provoditi svoje praznike kod njih na selu. Totalno neki drugi svijet u odnosu na ZGB.
Meni nešto fascinatno. Iskustvo seoskog života i Šokadije(ljudi, druženje sa bakom, povezanost sa prirodom...) su me obogatile kao čovjek danas, kada razmišljam unatrag.
Ljudi družite se sa svojim starima dok su još živi. Jer sa svakim odlaskom čovjeka sa ovog svijeta, odlazi jedan dio tog istoga svijeta.