Awkward Situations zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Awkward Situations

Dakle,nisam vidio da postoji slicna tema pa eto....dakle ovdje postajte neugodne situacije koje su se vama desile {#}

Evo da pocnem:

Razgovarao sam na skajpu s frendom,i poceli smo onda o igrama...i onda sam ga pitao jel kad igrao Dead Island,samo sto sam ja rekao bas ded island umjesto ded ajlend,i onda mi je reko: Jbt pa znam engleski,nemoras govorit kako se pise xD

Neznam,u tom trenutku sam se osjecao glupo i bilo mi je neugodno...

Ajde,napisite i vi vase "awkward" situacije {#}

Potpis
16 godina
neaktivan
Awkward Situations

{#}.

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan
Re: Awkward Situations
cuspajz kaže...

{#}.

{#} haahahaha :D

Potpis
17 godina
neaktivan
Awkward Situations

Evo jedne moje awkward situacije. Surfam ja netom i odlučim malo protrčat po bug forumu, kad ono naletim na ovu temu.

0100001001101111011010100110000101101110
14 godina
neaktivan
Boky kaže...

Evo jedne moje awkward situacije. Surfam ja netom i odlučim malo protrčat po bug forumu, kad ono naletim na ovu temu.

i kaje tu awkward?xD

Potpis
15 godina
neaktivan
Awkward Situations

nevidim po cemu bi to bila 'awkward situation' posebno jer je bilo preko skype-a znaci neki tezi oblik grupnog ismijavanja/nelagode nisi dozivio prema tome ...

tema je zapravo i simpaticna, dalo bi se govoriti o mnogo interesantnih glupih situacija u kojima se svi redovito nalazimo ali si  zapoceo sa bezveznim i neozbiljnim primjerom tako da si sje*o temu u startu.

14 godina
bancic123 kaže...
Boky kaže...

i kaje tu awkward?xD

Awkward je to sto je njega sramota umjesto tebe..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice