IBook i MacOS koja verzija?

poruka: 3
|
čitano: 1.320
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
iBook i MacOS da li je prava verzija?

Pozdrav,susjeda mi je donjela laptop da pogledam,kao usporio puno la la la ... ne znajuci o cemu je rijec uzmem da pogledam,kad ono Mac,upalim ugl. radi pravo sporo,blokira,otvaranje bilo kakver aplikacije traje citavu vjecnost ,na youtubeu nema kontrola za video,trazi flash player koji se ne moze instalirati itd.

iBook PowerBook 4.3

MacOSX ver.10.4.11

proc. 700Mhz  PowerPC 750(2.2)

PowerPC G3memorija 256 MB,

p.s. znam da je to staro i slabo,ali ne kupuje joj se novi,treba joj za fb,malo youtube,skype i to.

Zanima me koja verzija MacOS-a odgovara ovom laptopu i je li ova koja je instalirana odgovarajuca,ili pak treba neka starija,ili je to jednostavno preslabo za bilo sta?Mac mi je totalno stran,nemam pojma,ali snaci cu se nekako za instalaciju.Molim iskusnije forumase u ovom polju za savjet ili sugestiju.Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 2:14 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iBook i MacOS da li je prava verzija?
error_666 kaže...
p.s. znam da je to staro i slabo,ali ne kupuje joj se novi,treba joj za fb,malo youtube,skype i to.

Zanima me koja verzija MacOS-a odgovara ovom laptopu i je li ova koja je instalirana odgovarajuca,ili pak treba neka starija,ili je to jednostavno preslabo za bilo sta?Mac mi je totalno stran,nemam pojma,ali snaci cu se nekako za instalaciju.Molim iskusnije forumase u ovom polju za savjet ili sugestiju.Hvala.

Da ,to je prava verzija za taj Mac - OS X Tiger 10.4 PPC. Ništa novije od toga niti ne postoji za taj PowerBook.

Dali ćeš nešto postići reinstalacijom - čisto sumnjam.

Ali probaj ,ako hoćeš.

Imaš link na PP.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 17:29 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
IBook i MacOS koja verzija?

ev malo memorije dodati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice