Prije neki dan u firmi nam administrator preko mreže stavio da nam se destop zaključava nakon 10 minuta neaktivnosti na kompjuteru.Kako da maknem tu blokadu i postavim da mi je destop otključan? Unaprije hvala.
Zaključavanje destopa
- poruka: 13
- |
- čitano: 2.261
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije neki dan u firmi nam administrator preko mreže stavio da nam se destop zaključava nakon 10 minuta neaktivnosti na kompjuteru.Kako da maknem tu blokadu i postavim da mi je destop otključan? Unaprije hvala.
Pa ako je to administrator namjestio onda ti to samo on može otključat,ali nisam 100% siguran.
Da ali neki su uspjeli otključati.
Da ali neki su uspjeli otključati.
Pa onda pitaj njih.
Neče da kažu.
Probaj otić na personalize-screensaver settings i tamo bi trebo moć povećat vrijeme nakon kojeg hoćeš da se izgasi.
Zato i postoje admin računala,nitko osim glavnog admina ne moze otkljucati!!!Mozete vi doci do admin racunala al je ono zasticeno siframa itd...
Hvala za ovo riješenje postojalo je još jedno sa prečacem bilo je u jednom BUG kombinacijom sloval+vrijeme.
Što se tiče administratora usb stealer ali mi se neda zabavljati.
Vrijeme mozes povecati,mislim da je max.30min,al zato zakljucavanje skinut ne mozes ;)
Hvala a koje kombinacije slova +l+300,dali se sječaš.
Nemam se čega sjećat,jer ih nikad nisam znao
shutdown-s-t-0
Napraviš prečac na radnoj površini , shutdown.exe s ovim ključem i trenutno se gasi računalo,postoji još mnogo ključeva.Uguglaj /prečaci+destop/ i saznaj
POZDRAV!